Takımdakiler top bizdeyken neden heykel gibi yerinde duruyor? Niye pas isteyen tek bir oyuncu yok? Defans arkasına kaçanı geçtim ama kanatlarda bile koşu atanı görmedim. Sanki futbol oyunuda, seçmediğin oyuncular sadece duruyor, seçtiğin anda hareket ediyorlar gibi. Birazcık hareketlendirsek oyunu çok rahat goller atıcaz, ama ne kaçan var ne pas isteyen. Halısahadan hallice oyun oynuyoruz. Birde niye hep top şişirerek oynuyoruz gol bulamadıkça? Defanstan sürekli bir top şişirme var ve bize atak olarak dönüyor forvetimiz topa dokunamadıkça.

Seferovic, kerem ve pvayla ne futbol oynayabilirsin ne de hücum edebilirsin. Bunlar giresun macindan sonra yazildi cizildi. O nedenle futbol beklentisi olanlar yeni transferlerin takima monte edilmesi takriben 1 ayi bulacağı icin 1 ay daha beklesinler. He o zamana kadar boyle kazanılabilecek maçlarda puan kaybetmeye devam edersek sampiyonluk sansimiz gittikçe azalir. Transferi kasım ayina kadar tamamlayamayan muthis yonetim sagolsun.

hoca kereme desen de biraz kanatta takılsa sürekli orta yerde dolaşıyor deli gibi

- stoperler ve kaleci arasındaki boş paslaşma işlerini azalttı, takım baskı yediğinde muslera ve stoperler uzun oynayabiliyor artık.
- mertens kadroya girince %50-60 ıyla oynamasına rağmen hücum 1 seviye düzeldi
- kerem ve sefer yerine 2 tane kaliteli oyuncu gelirse problemi büyük oranla çözer gibi
- sergio yerine miço, pva yerine yeni bir bek veya en kötü ihtimalle dubois,kazımcan falan eklenmeli ilk 11 e
- sergio, kerem, pva, sefer kötüler ve takımı aşağı çekiyorlar her maç. bunları okan hocanın da görmemesi zor, yerlerine alternatif yok malesef

Bu aleni bir hakaret modlar uykuda mı?
Okan hocam lisans mezunu son derece kaliteli biri.
Başarısız da olabilir bu kin ve nefreti hak etmiyor.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortada zerre hakaret yok. Teknik direktör olmaya değer görmediğimi düşünüyorum. Onu da kendi tarzimla ifade ettim. Ayrıca nüfus müdürlüklerinde lisans mezunu memurlar çalışıyor genelde. Diplomasi olması iyiymiş.

Takima hakim degil ve katkisi da yok

Şuan takim hocasiz kalsin bu oyuncular ayni seyi yaparlardi mertens toreira oliveira okan olmasa asagi yukari ayni topu oynayacak adamlar ama biz takim olarak kotuyuz cunku kenar da hoca yok hocaya benzeyen biri var

Oynatmaya çalıştığı topu beğeniyorum.Şu an takımda uyumsuzluk olduğu için pek skora yansımıyo ama ümit vaad ediyor takım.

Hoca çok iyi yolda taktik anlayışını çok beğeniyorum. Top kapma, ikili mücadele kazanım oranı, dönen toplar çok başarılı olduğumuz konular. 4 maç oynadık bireysel hatanız dışında gol yemedik. Rakiplerin girdiği net pozisyon yok benim aklımda kalan net pozisyon vermedik yani takım defansı gayet iyi.

Kim ne derse desin önce savunma anlayışını oturtmak önemli olan. Aslında hücum yönümüz de gayet iyi, çok pozisyona giriyoruz. Tek sıkıntı pozisyonları gole çevirememek, zamanla düzelecektir. Açıkçası 5 yıldır ilk defa (pandemi öncesi 6-7 hafta hariç) izlediğim maçtan zevk alıyorum. Daha iyi olacağız böyle devam.

bütün hatanın kendisinde olduğunu düşünmüyorum. Aşırı derecede üstüne gidiliyor. Geçen seneye göre oyunumuzda gelişme var, ben daha da gelişeceğini düşünüyorum. Kerem gibi aklı bi karış havada futbolcular da kötü gösteriyor takımı.

Gol kıtlığı çekiyoruz, onu da transferle çözeriz. Abartılacak bir durum yok. Başkası olsa ömer, berkan, taylan'la çıkardı maça onu da unutmayalım.

4 hafta için bir değerlendirmesini yapmak isterim ve belirteyim ki eleştiriler adam hemen gitsin demek değil

puan olarak iyi ama oyun olarak son derece vasat başladı diyebiliriz ilk 4 hafta 3 deplasmandan 7 puan çıkarmak çok iyi

giresun kazası olmasa 8-10 da olacaktı ki bunu da daha çok savunma ve kalecimize bağlayabiliriz aslında

ha bir de olumlu olarak söyleyeceğim şu ki torrent ve terim takımlarından daha iyi bir saha parselizasyonumuz var

gelelim olumsuzluklara

öncelikle gerçekten çok klasik bir türk hoca

fizik gücü yüklemesi ortalamayı geçmeyen, taktiksel detayları pek sevmeyen, klasik oyun formatları ve oyuncu yeteneklerini daha çok önemseyen bir hoca görünümünde

ne a planı çok rafine ne de oyun içi müdahaleleri oyunu değiştiriyor

oyuncu değişikliklerinde bile beklediği şey şu a planımız iyi sadece içerdekiler yapamıyor girsin dışardakiler yapsın

avcı da böyle terim de son gelişinde kısa vadeli hoca katkısı ne gördüğümüz süreçler dışında böyle hamza da böyleydi vs.

mesela takıma zaman zaman önde bastırıyor ama bunu yeterince çalışmadıkları çok belli oluyor

mesela takım sete yerleşiyor herkes duruyor ve bu konuda hiçbir tedbiri yok

sürekli kanatlara açıp orta kesme oyunu kafası var ki ortada 1-2 kere yarmaya çalıştığımızda ne kadar etkili olduğumuzu bu maç gördük

evet bazı şeyler takımın yeniliğinden kaynaklı ama bazı şeylerin de okan hocanın gerçekten hiç rafine olmayan dümdüz bir teknik direktör olmasıyla da alakası var

umarım kendisini geliştirir zira stsl dışında bir hoca olması şu haliyle çok zor

Kadrodaki eksikleri çabuk farketmesi güzel ama oyunu okuyamıyor. Oyuncu değişiklikleri bence Terim'den bile kötü. Dün mesela ben 70'e bile gelmeden Kerem'i oyundan alırdım.

Bu oyuncu grubundan 2-3 ay içinde ümit vaat eden bir yapı çıkarması gerekiyor.

Yerli hocaların yaz kamplarındaki yanlış yükleme programlarıyla uzun vadede oyuncuların kolay sakatlanmasının önünü açtığını bir çok yerden duymuştum. Sergen Yalçın da bundan çok çekti. Umarım Okan'ın ekibi bu konuda profesyoneldir.

Muslera-Boey-Nelsson-PVA-Kerem dışındaki 6 ilk 11 oyuncusu sezon başında transfer edildi ve ilk kez hayatlarında beraber oynuyorlar. Mesela Mertens'in kaçırdığı gol pozisyonunun başlangıcında Mertens'in Yunus'u tekte görüyor olmasını Yunus kendisi bile tahmin edemedi bunu gören Kerem de o boş koşuları Mertens'in ayağına top değdiğinde yapmaya çalışacak. Oyuncular birbirlerini yeni tanıyorlar, Mertens ve Torreria fizik olarak hazır değil. Çok ince detaylar takım olma konusunda çoğu şeyi etkiliyor, hocaya da takıma da zaman tanımak lazım. Büyük takım futbolu oynamak da oynatmak da kolay değil. O yüzden sabretmemiz lazım.

Bizde başarılı olur ya da olmaz o ayrı konu ama Başakşehir ile Avrupa'da başarılı olmuş, ligde şampiyon olmuş, Akhisar ile FB'ye karşı Ziraat'ı kazanmış, Rize ve Akhisar'ı ligde tutmuş adama sistemi yok demek de güzel kafa. :red:

Takımın söylendiği kadar kötü oynadığını kesinlikle düşünmüyorum.

Topçular TS deplasmanında 4 tane yüzde 100 sayılabilecek pozisyondan 1 tanesini atamamışsa adam ne yapsın, çıkıp kendi mi oynasın. Maçı kazansak zaten bambaşka şeyler konuşuluyordu şu an. Puan kaybı olunca fırsat doğdu bazılarına.

Takımın fizik-kondisyon olarak geride olduğu da tamamen palavra. İlk maçtan beri aynı şeyi papağan gibi tekrar ediyor bazıları. Oynadığımız hangi maçta fiziken ezildik de böyle saçma yorumlar yapılabiliyor.
2 tane maçı 90'da kazanmışız, epic fail bireysel hatalar haricinde akan oyundan nerdeyse pozisyon vermemişiz 4 haftada, sahipsiz top kazanma konusunda da geçen seneye göre net gelişim göstermişiz ama fizik-kondisyon sıfır. Ya bi gidin işinize.

TS maçında Kerem'i oyundan almaması ve değişiklikleri daha erken yapmaması haricinde TD'lik bir durum yok.

Kerem ve Seferovic gibi maçlarda en ufak fayda sağlamayan 2 tane hücum oyuncusuyla oynuyor takım şu anda. Ek olarak da beklerin birinde hücumu nerdeyse sıfır Boey, diğerinde paso zarar PVA ile oynuyoruz. Kadronun öyle çok iyi olduğu filan yok şu anda.
Kaldı ki dünyada 4 haftada oyun oturtan TD mü var da şu kadar transfer yapıldı hala oyun yok denebiliyor. Oyun olmadığı da sallamasyon bu arada da neyse.
Arsenal'de Arteta ne kadar zamandır takımın başında bi düşünün bakalım, ama köy ligi haricinde maç izlemeyince böyle oluyor tabii.

Geri
Üst Alt