Sergio ve Mertens, 10 kişi kalmamızdan dolayı dilleri dışarıdaydı eğer farketmediysen.

yerine berkan değil de hücuma katılabilecek birisi girmeliydi bence

yorgunluktan dolayı değişiklik yapması normal zaten ama takım gazını almışken daha 75te 3 kişi birden değiştirmesi manasızdı 10 dk içinde aralıklı yapması gerekiyordu, onun dışında bu maçta laf edecek hiçbir şey yok 11 tercihinden takımın performansına kadar fazlasıyla iyi bir iş çıkardı diyebiliriz

Seni hep savundum

ama böyle devam etmez

Hiçbir olumlu dokunuşun yok takıma

Yeter artık

Hep ezbere oyun planları

Hep ezber taktikler

Uzun ömürlü olmayacaksın bu gidişle

Gomis’e penalti attirmak disinda hatasi yok. Takim oyunu oturma yolunda yavas yavasta olsa ilerliyo gibi. Buyuk takim gerektiginde hakemide yenecek boyle. Verilen emegin cope gitmemesi cok iyi oldu. Hem takima hem hocaya ozguven asilar bu mac.

yerine berkan değil de hücuma katılabilecek birisi girmeliydi bence

yorgunluktan dolayı değişiklik yapması normal zaten ama takım gazını almışken daha 75te 3 kişi birden değiştirmesi manasızdı 10 dk içinde aralıklı yapması gerekiyordu, onun dışında bu maçta laf edecek hiçbir şey yok 11 tercihinden takımın performansına kadar fazlasıyla iyi bir iş çıkardı diyebiliriz
kim mesela berkan yerine?

Ben bugün sezon başından beri ilk defa kenarda “teknik direktör” gördüm.
Ligin en formda takımlarından birine karşı haksız yere 10 kişi kaldıktan sonra o gerginlikte, üzerinde ciddi bir gol baskısı varken, sahada dağılmaya müsait bir takım varken ayakları inanılmaz yere bastı.
Gaza gelmedi, dozajı güzel yükseltti, takımı diri tuttu. Mücadeleyi asla bıraktırmadı. 1-1 bile bitse aynı şeyi düşünürdüm.

Galatasaray’ın bugünkü oyunla 11’e 11 yenemeyeceği takım yok ligde.

Tebrikler.

Geri
Üst Alt