Abi her şeyi geçtim yeter artık yeter illallah ya ulan ilk korner yine ön direk yine kontra çıkışı sarı kart hakem verse kim ne diyece de abicim essek bile olsa şunu cozerdi en azından siz ne iş yapiyorsunuz ya gerçekten Galatasaray rakibi olsam topu kornere atarım

tek basına yapamıyor.Yanına Hasan Şaş ve davala ikilisini falan koysalar bari,Bana kalsa gönderırdım ama göndermeyeceklerdir.

kayseri deplasmanında 35'te 2-0 geriye düşmüşken biri sarı kartla kötü oynayan topçulardan en az 2'sini değiştiremeyen heriften bi halt olmaz

aldirdigi tüm adamlar da yanlis toreyra haric

hic kimseyi düzgün oynatamiyorsun sürekli bir pozisyonun sikinti yaratiyor sonra

son gün alinan adamlari begenmedim diye myc yedim la ben

böyle olacagini o günden söyledik

6 milyon verdigin yusufu kadroya bile yazamiyorsun mesela sinirlama yüzünden

rashicayi da henüz göremedik sahada sinirlama yüzünden

olmuyor iste bunu o gün de söyledik

ama millet burada kendinden geciyordu transfer yaptik diye

simdi mutludur herkes umarim

Bırak takıma bir şey katmayı, her geçen gün dibe sürüklüyor sahadaki oyunu. Bravo vallahi.

Tamam, bizde hemen uçalım kaçalım beklemiyoruz. Ama bu kadar da etkisiz bir TD performansı olmaz, Galatasaray'da olmaz. TD dediğinin en azından elinin değdiği belli olmalı. Her gelen gideni aratıyor artık bizde.

icardiyi begenmedim diye konusundan da atildim bu arada

onun yerine batshuayi istedim diye gülenler vardi

Muslera hastaligi sampiyonluga havlu attirir dedik. Oraya dogru gidiyoruz. Muslera’yi oynatma pahasina savunmasi sifir Kazimcan ve son maclarda formsuz Yunus’a tahammul etmek zorunda kaliyosun. Bunu gormek icin teknik adam diplomasina ne gerek var.

Bol bol izin veriyorki oyuncular kendisini sevsin ama bunun otorite ve ciddiyet zaafiyeti yaratacağını anlayamıyo

2 haftada ne idman yaptırdı ne maç,kayseriyide analiz edememiş hiç

Sen daha mı iyi biliyosuncular gelsin anlatsın vaziyeti bizlere

Basın toplantılarında güzel konuşuyor, medya iletişim sorumlusu olarak görevine devam etsin. Teknik direktörlük konusunda sokaktan geçen rastgele bir taraftardan daha fazla fikri olmadığı belli.

Kadroda değişiklik yap dedik, adam 6 senedir kanat oynamamış 35 yaşında Mertens'i kanada atıp Mata ile birlikte oynattı, yedekte de Yusuf ve Rashica duruyor. Bir de gitti Oliveira'yı kesti. Otorite yok, taktik yok, ilk 11 değiştirmeye korkuyor, değiştirdiği 11'i de bugün gördük, oyuncu değişikliği yapamıyor, duran top çalıştıramıyor... Ne vasıfla bu takımın başında bu adam?

Geri
Üst Alt