Hoca 3 değişiklik yap adamın da canını sıkma! Sezon başından beri takım da bir şey göremiyoruz. Gümbür gümbür baştan sona iyi oynadığımız bir tane oyun yok.

kaan ayhan mutlaka alinmaliydi bunu burada bin kere söyledik

simdi super lig seviyesinde olmayan kazimcani falan oynatmak zorundasin iste

Takım dinlenmiş rahat rahat Maç alacakken nasıl bi sonuç alıyoz İy'den yav :D Şu işe çözüm bulmazsa 2 Maç'a gider..

Henüz hala da erken olmasına rağmen belirteyim. Bence Galatasaray seviyesinde değil. Burada da çokça yazdık gelmeden önce. Net bir oyun karakteri olmadığı gibi disiplin problemi de olduğu aşikar. Denemeleri iyi olsada maç içi hataları mevcut.

Hala sabretme taraftarıyım ancak benim düşüncem öncesinde de olduğu üzere, doğru tercih değildi. Maalesef zor gözüküyor oyun planı olmadığını da görüyoruz.

Bu takim idmanda ne yapiyor aga???
Takim ne yapacagini bilmiyor ,koşan yok,konsantrasyon eksik.
Ne yaptiniz 2 hafta???

Geldiği zaman söylediklerim duruyordur forumda. Ama geldi bi kere ve daha 10. haftadan gitsin muhabbetinin alemi yok. 2 ayda bir hoca değiştirmekten nasıl bıkmadınız anlamıyorum.

Maça gelince yapılmaması gereken bütün işleri bu maçta yaptı Okan hoca.. Daha kadroda kaleci, stoperler ve forvet hariç doğru tek bir isim veya mevki yoktu.. Sonuç da kaçınılmaz oldu tabi. 2. yarı oynanmadı daha. Genelde değişiklikleri doğru oluyor hocanın. Umarım onu da batırmaz..

Daha bjk basak ve fb maclari var, birak kazanmayi gol atmanin hayalini kuruyoruz...derbileri düşündükçe basima agri giriyor,sinirleniyorum..gerets gibi td bulsak keske, elindeki kadroyu en iyi sekilde oynatacak td lazim bize.

Gönderelim kaliteli bir yabancı hoca getirelim, kaldıramadı okan hoca bu kadroyu.
Onu da oynatayik bunu da oynatayim derken takım çorbaya döndü

9 gol atmamız bile mucize

Allah seni napmasin ya bu kadar kötü olunmaz be adam

8-10 topçu daha alırsak kayseri kadar takım çıkarır

Maalesef.

Takımın başına eşek koysak zaten bu adamlar bu futbolu oynardı. Belki daha iyisini

Kayseri maci ozeline yazmiyorum.Oyunu okuyamiyor.Oyuncu degisiklikleri vs..cok kotu.Her mac ayni.

sana ayrılan sürenin sonuna geldik

Geri
Üst Alt