şu pasif ve sakin halinden uzaklaşıp biran önce hırslı bir yapıya bürünmen lazım yoksa yeni hoca arayışları başlayacak gibi yakında.

Benim için en büyük kıstas

Farklı oyun şablonları denemesi olacaktı

10 haftadır bir kere bile denemedi

Varsa yoksa ezber 4-2-3-1 taktiği

Onu da kanat yetersizliğinden beceremiyoruz

Kısaca şu ana kadar büyük hayal kırıklığı oldu

Araya kadar olan 4 maçı da alıp öyle araya girmesi lazım bundan hariç herşeyde başarısız olarak kabul edilecektir. Kayseride, Adanada puan kaybetmeseydi bjk başak maçlarında puan kaybetmeye bir nebze lüksü olabilirdi ama artık olamaz
.Bunlar onun için karar maçları artık.

Sorun şu ki taraftarın büyük bölümü sahip çıksada sabır konusunda verebileceği kredi çokta fazla olmaz Okan hocaya. Bazı arkadaşlar ilk FT döneminde de bazı tökezlemelerin olduğundan bahsetmişti ancak Terim milli takım backroundu ile geldi(Euro 96) ve zaten camianın içinde seveni çoktu. Okanın kazandığı Türkiye kupası Galatasaray gibi kulüpler icin çerez hükmündedir kredibilite sağlamaz(Hos birde destekli başakcity dönemi var). Gerçekten umutluydum kendisinden halada durumu kotarsın isterim ama birçok TD ye nasip olmayacak bir kadro verildi kendisine sene başı taraftar gayet memnundu kadrodan. 2/3hafta seri çıkış bulamazsak ilk yarıyı bitiremez.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bazi hocalar vardir kurdu ilk 11 yanlis oldugunu anlayinca daha macin basinda oyuncu degistirir hatasini kabul eder.

bazi hocalar ise, aman yanlis 11 cikardim simdi ilk yari bitmeden oyuncu degistiriresem hatami kabul etmem gerek diye oyuncu girdirimez, ayni sorunu baskan ve yöneticiler yasiyor.

Bizim yönetim de biliyor cok yanlis bir secim yaptiklarini ama bunu kabul etmek gurur meselesi oldugu icin okanla yola devam edip sampiyonluk sansini riske atiyorlar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

alanyaspor maçında rakibi sahadan silemezsek devam etmenin manası olmaz.

Eğer bu takimin hocası benim diyorsan
Muslera
Boey Nelson Abdülkerim dubua
Torrera Berkan
Barış oliviera rashitsa
Gomis
Muslerada kesilebilir bu takım ile en azından ilerde baskı kurarız orta saha ve kanatlar baskı yapabilir.

Karsisinda Farioli var, okanin sansi olursa alanya arkadan oyun kurmaya calisirkene pres ile topu kapip ilk golü biz atarsak maci alabiliriz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şansa gerek yok yav cevabı vermişsin zaten press yapsak zaten farka gideriz. Bu maçta 2-0 geri düşsek bile çevirilebilir maç. Alanya eski agresif gücünde değil, skor ne olursa olsun aptalca geriden paslaşıp dünya kadar hata yapıyorlar.

Bak emin ol press yapmadan da bizim oyuncuların önüne top düşecektir sorun bizim nasıl kullancağımız. Maçta toplamda 20 dakika doğru press yapsak minimum 5 tane %1000 gol pozisyonumuz olur

gol yapamdığımız için özellikle oyunu hızlandırmadığını düşünüyorum. basit kontralardan golü yiyip oyunu daha da zora sokmama adına. ligin en temposuz takımı olabiliriz son haftalarda. yıllardir söylediğimiz antrenörlerin, oyuncuların, yönetimlerin değiştiği ama o kısır sacma sapan oyun sanırım dnamıza işledi artık. bizim gol atabilmemiz için her oyuncunun ekstra gününde olması lazım. 1 2 tanesi aksasa tüm oyun dengesi bozuluyor. son haftalara kadar istatistiki olarak bu kadar iyi olup aynı zamanda bu kadar skor yapamayan 3.bölgeye de sahip olmak ilginç gercekten. doğru 11 i bulmazsa çok canımız sıkılır daha. kerem yunus sola de metehan mı metecan mı nedir sadece bu isimlerle girmek hata oldu. evet formdaydılar ama görüldüğü üzere 10 hafta çıkmadan balon patladı ve alternatif yok. nellsonu kesemezsin, orta sahaya berkanı atamazsın. kanat alternatiflerin zaten yok. mecbursun her ikisinede. yedeğe atılan her oyuncu için acaba sorularıyla baslıyoruz maca. hadi biz mactan maca takip ediyoruz ondan kafamız karısık, nerdeyse haftanın tamamında birlikte olduğun oyuncu grubuna karsı okan'ın kafası neden karısık onu anlamıyorum. okan ın kafasında isimlerin kadro tercihlerini etkilediği bir dönem yasıyoruz gibi. bu dönemi umarım en az hasarla atlatırız. çözüm okan gitsin ahmet gelsin olamaz. getireceğin de çözüm olmayabilir çünkü. o zaman sıvarsın işte.

oyuncuların eğer doğruysa bugün ardı ardına terimi takibe alması da ilginc bu arada. öyleyse durum vah ki ne vah. herkes için.

Geri
Üst Alt