Berkanı solbek yaptı berkan solbek oynayamaz zaten oynayamadı

Emini aldı apoyla nelsonu bozdu

Kerem ilerde tehditti solbeke koydu

Takımın top tutana değil koşu atıp pres yapacak oyuncuya ihtiyacı varken barışı değil seferi aldı

Bütün değişiklikleri yanlıştı zaten her yaptığı değişiklik bir öncekini telafi etmek içindi dikkatli bakarsanız

Ulan 10 tane antrenör kahvehanede oturur gibi oturuyosunuz cidden yetenek ister bu kadar kötü olmak

Pılınızı pırtınızı toplayın ve defolun bu kulüpten

Şampiyonmu olucaz,oynanan oyunlarımı bozucaz sizimi yetiştiricez o kadar işimiz varken

Yürüyün gidin olm ya asap bozmayın

İcardiyi çıkarır orta sahayı kalabalık tutar dedim ama bizim gibi izledi

Bir ara mitsö, berkan, toreyra sağ hücumda birbiriyle paslasiyordu. Kaptirdilar kontra yedik. Bir ara gene toreyra sag kanattaydi dubua orta sahada dolaniyordu. Bu adam degisikliklere başlayınca her sey çorbaya dönüyor. Kimse alanini, nerede duracagini, ne yapacagini, ne yapmayacagini bilmiyor. Hicbir konuda hazırlık yok.

Hakem maçı katletmiş.. Taraftar sinirden çıldırmış.. Sen yaslamışsın takımı arkaya, tek kale maç izletiyorsun , yetmezmiş gibi en hızlı adamını çıkarıyorsun, o da yetmezmiş gibi bay, Yunus gibi hızlı adamlar varken Seferoviç bitiğinden medet umuyorsun..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakem konusu kabul lafım yok ama alternatif çözüm üretemiyor maç içerisinde. Sahada top tutabilecek bir takımımız var. Topu rakibe vermeye gerek yoktu bu kadar.

Neden mertens çıktı, anlatsana?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buruk hoca moca değil ama bu maç it oğlu hakeme yazar.. takımın leş kondisyonuna rağmen sadece kalite farkıyla kazanabilirdik, doğru değişiklikler ve saha dağılımı ile

buruktan kurtulmadan şampiyonluk hayal

Kerem elestirisini yaptim, bir elestiri daha.

10 kisi kaldiysan senin takimda sahada en AKILLI topculara ihtiyacin var. Pozisyon alabilen, dogru zamanda oyunu sogutan, akilli pas yapabilen tipler. Oyuna aldigin arkadaslar oyle mi acaba?

Berkan, Emin, Seferovic.. bunlari niye aliyorsun oyuna abicim?

Öncelik hakem bugün ama ikinci yarı için gerçekten fecaat.

Sen Galatasaraysın ya, çık oyna yine. Niye bu kadar yaslandık abi biz?

Of neyse.

Neden seferovic hangi özelliği için aldin oyuna adam hava topu alamıyor hava topuna çıkmıyor yavaş top tutamıyor gomis i alsan top tutar hava topu alır defansa yardım eder .
Dubuayi sola alsaydın Kerem sağ bek de iyiydi takimi çorba ettin

Kesinlikle yetersiz bir teknik direktör. Bu adamdan bize hoca falan olmaz, yıl yakınken değiştirmek lazım

Seferovic hamlesi eksi.
Cok yorulan Keremin alınmaması çok büyük eksi.

Abdülkerim Nelson Emin ile ucluye donmeliydi. Dubois ile Berkani öne alıp orta sahayı İcardi yerine de bir orta saha alırdım. Öne Keremi atardım. Orta sahayı kalabalık tutardim

Hocam kirmizi karta kadar muthis bir futbol oynattin.Operasyon cocugu hakem olmasa cok farkli kazanacaktin bunu da kimse inkar etmesin.Ama 2-0 dan 2-2 olacagi cok belliydi.Senin yaptigin her hamle takimi dahada kotu yapti.Cunku sacma sapan degisiklikler yaptin.10 kisi de olsan her zaman B planin olmali ama bugun o yoktu.Dogru hamlelerle 10 kisiyle de bu mucadeleyi kazanirdin dogru ya dogru.Ben her ne kadar hatali da oynatsan,taktik anlaminda da sinifta kalsan gene de kalmandan yanayim.Hem zamani degil hem de bugun ki yaptigin hatalar tecrube olmustur.

SM-M315F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan hocaya sahip çıkalım diyoruz. Maça etki etmesi gereken yerde acayip kötü seçimleri oldu. Buna rağmen desteğe devam. :emrah:

dünyada 10 kişi kalıp bizim kadar istikrarlı puan dağıtan 2. takım yoktur

Geri
Üst Alt