ne yazık ki takımımıza adapte olamadı kendini hala başakşehir de falan sanıyor
kendinden önce ki hocası gibi bi 20 tane daha transfer yaptırsada bişeyin düzelmeyeceğini gönderilince anlar muhtemelen.

forvet çıkarıp sokmakla bek çıkarıp sokmakla taktik yaptığını
fazla forvetle oynayıp fazla gol atıcağını sanıp fazla savunmacıyla oynayıp az gol yiceğini sanıyor hala kendisi

ligin ne kadar kalitesiz ne kadar boş beleş olduğunu geçen 10 haftada anlamış gibi görünmedi pek karagümrük maçında da ,
o benim tuhafıma gidiyor her oyuncu kalitesinden olduğundan daha kötü görünmesi takımda zaten çoğu şeyin yanlış gittiğinin kanıtı bunu görmemek için kör olmak lazım

Cok gereksiz fazla izin yapiyor takim. Hoca'da Florya'da yatmasi gerekirken laylaylom durumunda. Hocam, gecen sene bi facia bir sezon yasadik bilmem anlatabildim mi ? Bu takima sert ve net bir teknik idari ve motivator gerekiyor. Yeni oyuncular alinmis olmasada bu gercek boyle. Yani savunuyorum ben, ki gelmesini asla ama asla istemedim, devam edilmeli sabredilmeli diye su haberleri gordukce de yani. Simdi partiye eglenceye gidilir orasi ayri ama biz zaten "bu neyin izni" dedigimiz donemde basina veya sosyal medayaya su malzemeleri verme kaldi ki sen yasin geregi yolun basinda olan bir insansin istedigin kadar Basaksehir de bize oylesin, senin tasi taragi Florya'ya tasiman lazim zamaninda Terim'in yaptigi gibi deli gibi analiz calisman lazim. Neyse abi kime soyluyoru kiz... 12 resmi mac toplasak 90dk iyi futbol ya cikar ya cikmaz ki cikmaz. Biz aldik basimiza belayi.

Hoca ciddiyeti kavrayamamış ki daha, icardinin milanoya gitmesine mi laf edeceğiz

Ya kendi aramizdayiz icimde kalmasin
Belki yazacaklarim cogunuza ters gelecektir sorun degil
Aslinda modern bir insamdir ama sonucda anadolu cocuguyuz

Ben okanin esini gordugumde bu isin buralara varacagini varsayiyordum

Bi erkek benim prensiplerime gore esine su halini izin verdirtmez, baya civik bir durum benim nazarimda
Hastaneye bile kadin tuhaf tuhaf kiyafetlerle gidiyor

Neyse ya kendi hayati beni ilgilendirmez ama civikligi gsyi ilgilendiriyorsa orada stop kardesim

ya bu Halloween olayını cok büyütmemek lazım oğullarna moral olsun diye yapılmış bi etkinlikte olabilir . ama takım konusunda eleştriiyorum izin konusu özellikle

Hissiyatıma göre şu 2 maç kırılma noktamız bu sezon, eğer 6 puan alamazsak ikincilik üçüncülük max son durak. Ki normalde soğukkanlıyım, 8de kapanır dönemi umudumu asla yitirmemiştim. DK arası geliyor, izinler o döneme bıraksa ne olacak sanki. Şu 2 maç için varını yoğunu koy yüklemeyi yap çatır çatır al o 2 galibiyeti sonra ister Burning Man yap ister Oktoberfest ister Rio Karnaval’ı

Kadro planlamasını kendisi yaptıysa, fiyasko; menajer önerileriyle Erden Başkan yaptı da müdahil olamadıysa, büyük facia!..Başarılı olmasını çok isteyen bir taraftar olarak bu noktada güvenimi fena halde sarsmış durumda zaten...

Sanki her şey yolundaymış gibi, takımına en çok izin veren TD olmasının izahı zor; oyuncuların gönlünü hoş tutmak adına yapıyorsa, o yolun sonu karanlıktır...Mesela ''Nemrut'' suratlı JJ un FB li oyuncuların keyfini gözettiğini hiç zannetmiyorum; diğerlerinden geride kalanın formayı kaybedeceği aşikar, düşük enerjiyle oynayan tek bir futbolcusu yok o yüzden ve doğrusu da bu; isteyen sersin yiyorsa?!..

Şu iki maçta puan kaybederse umarım dk arasında gereken yapılır . Çare belli

Geri
Üst Alt