Bence önümüzdeki 2 maçtan 6,4,3,2,1 veya 0 puan almamız hoca değiştirmemize neden olmamalı ama görünen o ki bu 2 maçtan 4'ten düşük bir puan alırsak Dursun baskılara dayanamayacak gibi. Hatta Bjk'den 0 gelirse Başak maçına Volz mudur Motz mudur nedir o bile çıkabilir.

Okan giderse Dursun'un Terim'i getireceğini hiç sanmıyorum. Zaten getirse sezon başı getirirdi. Dursun saf gibi gözükse de bayağı akıllı biri. Terim'i getirse puan kayıplarında Terim'den "Beni niye savunmuyorsunuz" tarzı eleştiri yiyeceğini biliyor. Süren, Aysal, Cengiz'le kapışan adam Dursun'a da girişir. O yüzden Dursun yabancıya gider Okan'ı yollarsa. O zaman da sezonu kapattığımızın ilanı olur. Gelmesi imkansıza yakın ama Tuchel kalitesinde biri bile gelse şampiyon olamayız.

Bjk, Başak'tan en az 4 gelirse şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Bay haftasındaki uzun izinleri ve hazırlık maçı yapmadan geçmemizi yanlış buluyordum ama bu seferki izni normal karşılıyorum. Pazartesi-Cuma arası 5 gün yeterli hazırlık için.

Bence önümüzdeki 2 maçtan 6,4,3,2,1 veya 0 puan almamız hoca değiştirmemize neden olmamalı ama görünen o ki bu 2 maçtan 4'ten düşük bir puan alırsak Dursun baskılara dayanamayacak gibi. Hatta Bjk'den 0 gelirse Başak maçına Volz mudur Motz mudur nedir o bile çıkabilir.

Okan giderse Dursun'un Terim'i getireceğini hiç sanmıyorum. Zaten getirse sezon başı getirirdi. Dursun saf gibi gözükse de bayağı akıllı biri. Terim'i getirse puan kayıplarında Terim'den "Beni niye savunmuyorsunuz" tarzı eleştiri yiyeceğini biliyor. Süren, Aysal, Cengiz'le kapışan adam Dursun'a da girişir. O yüzden Dursun yabancıya gider Okan'ı yollarsa. O zaman da sezonu kapattığımızın ilanı olur. Gelmesi imkansıza yakın ama Tuchel kalitesinde biri bile gelse şampiyon olamayız.

Bay haftasındaki uzun izinleri ve hazırlık maçı yapmadan geçmemizi yanlış buluyordum ama bu seferki izni normal karşılıyorum. Pazartesi-Cuma arası 5 gün yeterli hazırlık için.

Benim tahminime göre

Bjk 3
Basak 1
Istanbulspor 3
Sivasspor 1
Ankaragucu 3
Fener 0
Hatay 3

Ligin ilk yarisini 35 puanla geceriz

Fener ise

Sivas 3
Giresun 3
Trabzon 0
Hatayspor 3
Antalya 1
Galatasaray 3
Antep 1

40 puan toplar fener

Daha sonra fikstur avantaji bize gececek rahatlikla yakalayacaz feneri

Skor puan tahmini yapmayı seven biri olarak bu aşamada doğru değil kaç puan toplarızdan ziyade her maçı kazanmaya odaklı giderek maksimumu nasıl alırıza odaklanarak bakmak lazım.

Beşiktaş maçını kazanmalıyız. Kaybedersek tepe taklak olabiliriz. Beraberlik de diğer rakiplere bağlı kötü olabilir. Çıkıp bu maçı alıp sonra da Başakşehir maçına odaklanmak ve orada nasıl bir planla galip gelebiliriz onu düşünmek gerek.

Büyük maçları almadan bu yıl şampiyon olmak kolay değil. Onun dışında yorumum ise sürpriz kayıplar illa ki olur ama sınırlı sayıda tutmak lazım.

Çünkü şu ana kadar hakem ve futbol şansı yanımızda değil. Tarihte ikisinin birden bizden yana olmadığı sezonlarda şampiyon olmadık.

2020-2021 futbol şansımız çok iyiydi ama hakemler katmerli kötüydü ve nefesimiz yetmedi. Benzeri olmaması için farklı bir enerjiye geçmek şart onun içinde güven kazanmalıyız zorlu maçları alıp. Aksi bizi düşürür. Ve bu takım düşerse toparlayacak karakterde değil, Okan da o konuda sözünü geçirebilecek otoritede gözükmüyor maalesef.

Okan Hocam ile şampiyonluğa inanalım
images - 2022-10-27T225205.787.webp

Ne olursa olsun sezon sonuna kadar kalmalı o gün ki konumu ne olur bilmiyorum çok iyi olursa devam edilmeli kötü olursa da yeni sezon planlamasını daha uzun vadeli bir planlama yapacak hoca getirilir.

Cok kritik her maci final

Son düzenleme:
Hemen kestirip atıyorsunuz ama gerisini düşünen yok. Okan gitsin kim gelsin? Gelecek olan kesin başarılı mı olacak? 2 maç sonra ona da gitsin diyeceksiniz. Oyuncak mı lan bu? Bu kafayla bir yol gidemeyiz.

Takim son bölgedeki şanssızlığıni kırarsa alırız bu sene kupayı. Çok da keyif verir oyun. Şuan tam ya iyi olacağız ya yikilacagiz evresindeyiz. Saçmalayı kesip takıma destek çıkın.

Rakiplerin elini guclendirmekten bir boka yaramaz bu muhalefet. Mücadele etmek mi istiyorsunuz rakipleri şampiyon mu yapmak? Bunu sorgulayın önce bj.? Nası olsa beyin bedava

GscimbomMobile

Hemen kestirip atıyorsunuz ama gerisini düşünen yok. Okan gitsin kim gelsin? Gelecek olan kesin başarılı mı olacak? 2 maç sonra ona da gitsin diyeceksiniz. Oyuncak mı lan bu? Bu kafayla bir yol gidemeyiz.

Takim son bölgedeki şanssızlığıni kırarsa alırız bu sene kupayı. Çok da keyif verir oyun. Şuan tam ya iyi olacağız ya yikilacagiz evresindeyiz. Saçmalayı kesip takıma destek çıkın.

Rakiplerin elini guclendirmekten bir boka yaramaz bu muhalefet. Mücadele etmek mi istiyorsunuz rakipleri şampiyon mu yapmak? Bunu sorgulayın önce bj.? Nası olsa beyin bedava

GscimbomMobile
Geçen sene gerisini gördük zaten.
Terim gitsin diyenlerden biriydim üstelik.
Herkes de biliyor. Geleni de gömmedim, artık olan olmuş bir noktada idik. Bugün fark beş. Evet, önemli bir maçımız var. Alamazsak gerçekten işler istediğimiz gibi gitmeyebilir bu da gidebilir kadar varolan bir ihtimal. Ama bu kulüp efsanesi olan Terim gönderilince Torrent getiriyorsa Okan gidince düşünmek bile istemiyorum ki zaten yarım dönem için getirmezler de Voltz geçer. Olup olacak olan bu....

Suan ki halimizle kupa mupa alamayiz yav, ne oynadimiz belli olmayan, cok agir, temposuz, cok pas hatali bos top oynuyoz. Yarin fb derbisi olsa üzülerek handicap fb derim malesef

Butun ragmen basarili olacaksin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim anlamadığım, yönetime niye bu kadar imtiyaz var? Bu adamı getiren onlar. Planlamada katkısı olan onlar. TDlikten uzak kalmış birini getirmek zaten riskti. Yanına bu ekip belki çok önceden kurulmalıydı. Eksikleri var tabi, hataları da.

Ama bu sadece Okan'ın payına yazılmamalı. Bunu dediğim zaman gülüp edenleriniz aklınca tiye alanlarınız oluyor ama ben ft döneminde asla sadece onu hedef almamıştım. Çünkü biliyordum ki yönetimin de bu durumda payı var. Bugün aynı şeyi göremiyorum. Tabii herkes dişini geçirdiğine. Daha iyisi için yazın baskı yapacaktınız...

Okan burukun şanssızlığı iddialı takım sayısının fazla olması bu sezon sanki. Geçen sezonki ts hariç yıllardır herkes birbirine şampiyonluğu ikram ediyordu.

Ben buna katilmiyorum maalesef.

Hocam, partilerden fırsat bulursan eğer bir ara şu sahte presimize ve sahada organize olamayışımıza bir el atarsan iyi olur.

Sabah'tan akşama kadar Okan'i yalayanlar da şu üstteki video 'yu iyi analiz etsinlerde neden antreman antrenman diye isyan ettiğimizi belki anlarlar.

İdman sadece 5'e 2 den ibaret değildir
Sen 4 aydır takım başındaysan ve hala böyle amatörce sahaya diziliyorsan büyük bir sorun var demektir.

Not:% 90 eminim ki; Okan ve ekibi karga maçına bu kadar videolu analiz yapmamıştır.
Kendi hatalarımızın ve eksikliklerimizin bu kadar farkında değildir.
Bunun yerine Şimdiden yılbaşı partisinde nereye gideceğini düşünüyordur.

Son düzenleme:
aptalca bir analiz. 2 çizgi çekip bir kaç alan boyamış. Boşlukta olan yerlere o pozisyonlarda pas atabilecek seviyede olan futbolcu dünyada az bu arada.

Hocam, partilerden fırsat bulursan eğer bir ara şu sahte presimize ve sahada organize olamayışımıza bir el atarsan iyi olur.

Sabah'tan akşama kadar Okan'i yalayanlar da şu üstteki video 'yu iyi analiz etsinlerde neden antreman antrenman diye isyan ettiğimizi belki anlarlar.

İdman sadece 5'e 2 den ibaret değildir
Sen 4 aydır takım başındaysan ve hala böyle amatörce sahaya diziliyorsan büyük bir sorun var demektir.

Not:% 90 eminim ki; Okan ve ekibi karga maçına bu kadar videolu analiz yapmamıştır.
Kendi hatalarımızın ve eksikliklerimizin bu kadar farkında değildir.
Bunun yerine Şimdiden yılbaşı partisinde nereye gideceğini düşünüyordur.

Cidden merak ediyorum bizim teknik ekipde acaba rakiplerimizi böyle analiz edip adamlarin yetersiz olan veya hatalarini ders olarak oyuncularimiza gösterip ona göre bir taktik hazirliyormuyuz? Ben buna pek inanmiyorum, cünkü futbol hep ayni kaliyor oynadimiz kurgu sistemde öyle.

Birde hoca böyle birsey demiz eger yazilan dogruysa biz bosa kürek salliyoruz.

Okan Buruk: "Bu takım haftalardır izin yapmadı, bu yüzden izin verdim. Başakşehir maçına kadar izinsiz çalışacağız" (Spor Gecesi)

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Videolu analizi Torrent yapıyordu da ne gelişim oldu... Futbolcuyu buradan karpuz seçer gibi seçenler bile var. İki, üç sklis izle hoop bu topçu iş yapar olsun. Sonra gelip bir döküldü mü de şey oluyor, bizden önce adam buydu, nasıl olur düşer vs gibi...

Çok nadir detaylı araştırma yapılıyor zaten. Kendi sistemini, oyununu oturtup rakibe baskıyı kabul ettirmedikten sonra geri kalan her şey ezber söylemler...

jk hoca değişimi yaptı. Bu hafta da sahasında kötü oynadı. Skor aldatıcı olmasın. Gerçi nedense bunlara gelince beş mi attı waooww oluyor da neyse. Rakip de zaten ligin iki düşme ekibinden biriydi. Bunu iyi değerlendirdiler. Biz gibi pozisyona girdi mi kolay harcamıyorlar. Fark olan şey bu.

İşte bizim yapmamız gereken tek şey bu. Baskıda bulduğumuz pozisyonları harcamamak. Kaleci üstüne şut çekmemek. Ama bir ama ikinci yarı bir otuz dk böyle saldırma huyumuz var, iki haftadır. Orada yakaladıklarımızı atarsak zor bir maç olmaz. Kaldı ki jknin en iyi orta kesicilerinden biri olan Gezhall da olmayacak. O varken bile yenemediler gerçi de...İç sahada zor. İddia oranları da çok net favoriyi koymuş zaten. Asıl bizim deplasmanda bunu kırmamız gerek.

Geri
Üst Alt