Devre arasiyla birlikte 3 yabanciyi gönderir gibime geliyor.

Seferovic ve Aanholt'tan cikilir, Ross ilk 11 oynayabilecegi bir takima kiraya verilir. 16 yabanci biraz fazla kacti.

Hocanın son dklarda paniklemesi yüzünden tamamen Wergostun beceriksizliği sayesinde beraberlikten kurtulduk. Emin sevdası Alanya maçında patladı bu maçta da az daha yiyorduk. Dk 85 2-1 öndeyiz ceza sahımızda 6-3 yakalanıyoruz şaka gibi.

D90537EF-E0CA-48E8-A2C6-65FAEE121A87.webp

Mertens yerine Mata'yi soksa maçın 4-1 bitmesi çok muhtemeldi. Oyuncu degisikleriyle birden takımı başka bir şeye dönüştürebiliyor.

Doğru. Berkan Mertens ve Dubo Taşdemir değişikliği olmuştu bu pozisyondan önce. Ama benim demek istediğim hocanın panik değişiklikleri takımı bozması. Mertens Berkan değişikliği takımın psikolojisini direkt etkiledi.
Mertens Berkan değişikliğini Dubois'ı almak için mecburen yaptı. Redmond Taşdemir tarafını işlemeye başlamıştı. Kerem de 1-2 pozisyonda dönmedi. Berkan yabancı sınırından dolayı girdi.

1- Oyunculari hala ama hala iyi tanidigini dusunmuyorum = buyuk kocaman bir eksi
2- 1. madde dolayisiyla alakasi ve anlamsiz degisiklikler oluyor = net bir eksi
3- Zamanlama sorunu yasiyor oyuna mudahalelerde. Bu gerek oyuncu degisikligi gerekse takimin uygulamasi gereken duzen, net bir eksi
4- Dogru isimleri ilk 11 baslatiyor genel olarak = buyuk arti (her zaman olmasada genelde sasirtmiyor)
5- Takimin fizik durumu genel olarak iyi. Bazen dussekte yapilan tempoya bagli olarak olusuyor. = bu da bir arti
6- Cekimser oldugum konu, rakip analizi... Yani mac basi ve sonu soyledikleri tutarli olsada anlamsiz hameleler ve izledigimiz oyun tutarsiz oluyor.
7- Genis kadro kullanimi ve rotasyon... = net bir eksi.
8- Oyuncularla iletisimi fena degil. Henuz bir problem gormedik, olumlu. Bu bir arti

Doğru. Berkan Mertens ve Dubo Taşdemir değişikliği olmuştu bu pozisyondan önce. Ama benim demek istediğim hocanın panik değişiklikleri takımı bozması. Mertens Berkan değişikliği takımın psikolojisini direkt etkiledi.
Panik manik yok, boy olarak takımı uzattı, Taşdemir‘in 90 dakika derbi çıkarması pek mümkün görünmüyordu, kontenjandan dolayı da Berkan girdi, gayet mantıklı düşünülmüş değişiklikler yaptı, eleştirmek için eleştiri yapıyorsunuz, koyduğun fotoğrafın ne Emin’le ne Berkan-Dubois ile bir alakası yok. Ne yaparsan yap 2 farkı bulamazsan, son 10 dakika takım geri çekiliyor, bu dünyanın her yerinde neredeyse böyle.

Besiktas macinda berkan ve dubois hamlesi dogruydu ama bunu yaparken ayni zaman da mata’yi da oliviera yerine oyuna almasi gerekirdi takimi en azindan baski dan cikarmak icin

Degisiklikler konusunda ne yazik ki bir sosyal medya sacmaligi var,ister istemez elestiriler hakaretler kulagina geliyordur hocanin bundan dolayi stress ve baski olusuyor olabilir ve panikle skoru tutma niyetine giriyor

Sezon basinda antep ve konya maclarini örnek göstermekte fayda var,dogru ve cesur degisiklikler ile maci aldik

Hocayi biraz rahat birakmak ve baski dan cikarmak gerekiyor

Devre arasiyla birlikte 3 yabanciyi gönderir gibime geliyor.

Seferovic ve Aanholt'tan cikilir, Ross ilk 11 oynayabilecegi bir takima kiraya verilir. 16 yabanci biraz fazla kacti.
Almanya'da doğup büyümüşsün, iyi eğitimli ve hukuk bilmen gerekirken 2 mesajından birisi yok gönderir yok çıkalım yok şutlayalım.

Dünyanın hiç bir takımında yok bu lüks, herkes sözleşmeli oyuncusunu sonuna kadar kullanıyor ha fesih bedellerini vereceksen ok ama kulübe 5 kuruş bile vermezsin anca oturduğun yerden o gelsin, bu gitsin. FM oynanmıyor gerçek hayatta, idrak etmeye çalış bunu.

Eleştirmek için eleştiri yapıyor bazıları. Yabancı sınırı sıkıntı çıkarmasa zaten hoca eminim Emre Taşdemir yerine sol bekte PVA'yı oynatırdı ya da yedekte bekleyip Dubois ile başlayıp duruma göre ikinci yarı PVA sokardı oyuna. Yabancı sınırından dolayı Taşdemir oyundan çıkarken illa ki bir türk oyuncu sokmak zorundasın burada eleştirecek bir konu yok. Emin Bayram takım boyunu uzatmak için dahil edildi, bu şekilde düşündü hoca ama bence hiç gerek yoktu, topu ayağına aldığında sakin kalan bir Mata daha fazla katkı sağlardı diye düşünmüştüm ben ama hoca farklı düşündü ve maçı da kazanmasını bildi.

Kerem girdikten sonra hücumda etkili olsa da defansa yardımı az olduğu için ki bu yüzden bence Barış 11 başladı ki bu da hocaya + yazar. Bjk Taşdemir tarafını zorlamaya başladı bu yüzden oraya defansı daha iyi ve tecrübeli Dubois'i sokmak için orta sahaya Berkan hamlesi gayet mantıklıydı. Emin hamlesi rakibin çok fazla hava topu alacak ismi olduğu için yapılmış bir hamleydi ve Muslera'nın hatasında Weghorst'un golü atamama sebebi Emin'in orada olmasıydı. Tek hatası bana göre Oliveira- Mata değişikliğini yapabilirdi orta sahaya Berkan'ı soktuğunda Oliveira'da yorulmuştu çünkü.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yanlis hatirlamiyorsam 10-11 tane direkte patlayan topumuz olmali. Yani neredeyse mac basi 1 ediyor.

VAR kararlarini hakem hatalarini falan gectim sadece bunlardan 2-3 tanesi girse belki de lider olacaktik. Genel olarak gol yollarinda büyük sanssizlik var takimda, tabiri caizse futbol sansi yok denecek kadar azdi bu sezon. Ama bunun bir gün lehimize dönecegine inaniyorum ben.

Lig'de bir macta bir takima cok fena patlayacagiz 5 tane falan atacagiz ondan sonra da corap sökügü gibi gelir gerisi. Yeter ki biz pes etmeyelim, siki siki calismaya devam edelim.

Son 25 yılda 2.00 üzeri puan ortalaması yakalayan teknik direktörlerimiz(Okan hocanın deplasmandaki zor maçlarını da düşünürsek hiç fena değil kolay maçlarda bu ortalama daha da yukarı çıkacaktır.)

Okan Buruk 2.08
Domenec Torrent 1.30
Fatih Terim 1.85(4'ncü Fatih Hoca dönemi)
Tudor 1.79
Riekerink 1.83
Mustafa Denizli 1.77
Hamza Hamzaoğlu 2.08
Prandelli 1.25
Mancini 1.89
Fatih Terim 2.06(3'ncü Fatih Hoca dönemi)
Gheorghe Hagi 1.25
Rijkaard 1.88
Bülent Korkmaz 1.75
Michael Skibbe 1.84
Feldkamp 1.91
Gheorghe Hagi 2.21
Fatih Terim 1.79(2'nci Fatih Hoca dönemi)
Lucescu 2.01
Fatih Terim 2.18(1'nci Fatih Hoca dönemi)

Souness 1.93

Sezon bitiremeyeceği çok belli. Okan hocayla göz göre göre zaman kaybediyoruz.

Gayet güzel oynatıyor takımı. Hemen asmaya kesmeye ne meraklıyız. Evet herkes gibi eksikleri var ama onu da çözecek zamanla. Destek olalım arkadaşlar yem etmeyelim adamı hemen. Unutmayalım geçen sene 13. olduk..

Karagümrük 2. Yarı ile beraber bir ivmelenme var. Umarım başarırsın.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

1 hafta önce Okan hoca Şenol Güneş karşısında 7 maçta 1 beraberlik 6 mağlubiyeti var diye algı yapan medya hatta psikolojik üstünlük beşiktaş da diyorlardı bizim takım biraz şanslı olsa o direklerden biri dahi gol olsa 6-7-8'lik yapacaktık 3-1 olsa muhtemelen bu maç başka yerlere giderdi. :asd:

Geri
Üst Alt