Tebrik etmek gerek Okani ama cok ilginc ve tuaf bir mac oldu, kim derdi böyle bir skorele bitecegini? Eskiden neler kacirirkene bügün tam tersi oldu. belki bir iki firsat disinda hepsi gol oldu. Bence bu macin en önemli konusu, rakip takimlarin Galatasaraya karsi geriye düsersek ve gereksiz yere fazla hücüm edersek bizi delik desik eder korkusu olusmasidir, DK arasi kötü oldu keske bir Istanbulspor macini da görüp ondan sonra DK arasina girseydik cok iyi olurdu. Bakalim DK dan sonra nasil bir Galatasaray izleyecegiz, umarim Okan hoca bu firsati cok iyi kullanir ve takimla fazla hazirlik maci yapip iyice takimi yerine otutturur.

Defol git vasat yetersiz gibi kelimeler yerine tarafsızlığı ve mantığı kullanmak yeterdi oysaki . Sosyal medya klavye

FhYss23WYAAA6ei

Gelmesine geçmişte sıcak bakanlardan değildim. Ama sezon başı ismi geçmeye başladığında tek istediğim isimdi. İmzayı attıktan sonra gelmesini yıllarca isteyen arkadaşlar bile bocaladığı zamanda acaba derken hiç bir zaman güvensizlik yağamadım ve başaracak dedim.

Çok şükür bugün herkesin ağzını kapattı. DK sonrası her takımın aynı zamanda maçlara başlaması ve lehimize dönecek fikstürde de alnının akıyla çıkacak.

Skor taraftarlari gelmis

Biz haftalardjr bu sekilde oynuyoruz

Bugun tek fark gol kacirma yüzdemizi düsürdük girdigimiz net pozisyonlari gole cevirdik

Bir yerde böyle bir skor alacagimiz belliydi

Hocayi tebrik ediyorum sizlere de gecmis olsun diyorum

Winner Galatasaray geri dönüyor
hocammm çok üzecek çoook.

3-0 dan sonra salmayan oyuncular vardı.teşekkürler.ama daha yolun başı.berk kızıldemiri ve halim ayazı kazan lütfen

Geri
Üst Alt