Okan Buruk: "Emre'cim gülümsemeye çalış, acıyacak çünkü"

1668285501939.webp

Fikstüre bakıyorum

İç sahada
Fenerbahçe 8
Başakşehir 8
Beşiktaş 7
Trabzonspor 6

Maç yapmış.

Biz kaç maç yapmışız? 5 :))) Ki birinde de Ali Palabıyık isimli … iki puanımızı çaldı.

Resmen Okan hocayı yiyelim fikstürü yapmışlar ama Okan hocam bu fikstürden alnının akıyla çıktı.

Murhan gibi karaktersiz sözde taraftarların gazabına uğramayıp yükselerek gelişir umarım.

Bugün Başakşehir'i çok iyi çalışmıştı, çıkarkenki oyuncu konumlamasına göre 1e1 kapattık hepsini yeri geldi stoperler ön alan baskısında pozisyon aldı.

Zor fikstürde bence sahaya etkisini kısıtlı hissettirmişken en iyi senaryolardan biriyle çıktık, Alanya'daki hakem faciası olmasa uçan kaçan tiplerle aynı noktadaydık.

Bugün 1-0 yenilseydi veya 0-0 berabere kalsaydı muhtemelen 50 sayfa yazılacaktı 45 sayfası "istifa, Galatasaray hocası değil, bizim seviyemiz de hoca değil gibi" söylemlerle ilerlemiş olacaktı 0-7 kazandığı maçtan sonra bile 6-7 sayfa ilerliyor. Bugün ki hem saha içi hem de skor olarak tarihi bir maç izlettiği için kendisini tebrik ediyorum.

Bugün 1-0 yenilseydi veya 0-0 berabere kalsaydı muhtemelen 50 sayfa yazılacaktı 45 sayfası da "istifa, Galatasaray hocası değil, bizim seviyemiz de hoca değil gibi" söylemlerle ilerlemiş olacaktı 0-7 kazandığı maçtan sonra bile 6-7 sayfa ilerliyor. Bugün ki hem saha içi hem de skor olarak tarihi bir maç izlettiği için kendisini tebrik ediyorum.

Kesinlikle katiliyorum

Avrupa da cok iyi ilerleyen,ligde de basarili olan sampiyonluk adaylarindan birine karsi deplasman da 0-7 kazandik

Hafife alinacak ve hemen unutulacak bir mac degil

yarışa dahil olduk tam anlamıyla. ben beraberliğe de fittim aslında fener'in yenilgisinden sonra.

rashica'nın takıma girmesi hücumda takımın daha düzgün konumlanmasını sağlıyor. yerli kuralına rağmen ona yer açacak değişimi yapması önemliydi.

tam ritme girmişken dk arası biraz kötü denk geldi ama dönüşte rüzgar bizim arkamızdan esecek.

Hocam klavyeden morinholara sadece bu hafta vermemişti cevabı zaten iyiydi takım da öyle. Ronaldo vasat

Çok güzel hazırlamış takımını. Herkes ölümüne pres ve mücadele yaptı. Çok iyi gidiyoruz. Bence DK arası iyi olur takım için. Okan hoca bu arada boş durmayacaktır. Adam çok emek sarfediyor. Saygı duymak lazım.

Bu takımın teknik olarak son yılların en iyi Galatasaray i olduğunu idrak edebileceği bir maç cikardi. Ali palabıyık gibi bir yönetim dışında, bu takımın yapabileceğini iyice öğrenip uygulasin. Aksi halde sezon sonunu goremeyecegini düşünüyorum. Kendiside kupalarla dolu bir sezonu formamiz altında yaşamasını umid ediyorum.

Kesinlikle katiliyorum

Avrupa da cok iyi ilerleyen,ligde de basarili olan sampiyonlul adaylarindan birine karsi deplasman da 0-7 kazandik

Hafife alinacak ve hemen unutulacak bir mac degil
Okan hocanın eleştirilecek yanlarını burada zaten söylüyoruz. Giresun maçı 45'de çift forvete dönmesi ve Kayseri maçında Mertens'i kanat oynatmasıydı. Bunlar hariç çok ciddi bir hatası olmadı aksine geçen hafta Barış Alper'i 11'e koydu maçı kazandı bu hafta aynı 11 beklenirken Kerem'i koydu hat-trick yaptı.

Daha çok değil geçen hafta sosyal medyada Şenol Güneş kazansın Okan Buruk'la yollar ayrılsın diyen %15-20 civarında kesim vardı. En güzel dersi de Okan hoca sahada verdi 2 maçta 1 puan alamaz diyenlere 6 puan ile karşılık verdi yok stresi kaldıramaz yok baskıyı kaldıramaz diyorlardı hatası var mı var ama Galatasaray formasının değerini en bilen isimlerin başında geliyor saha içinde senelerce mücadele eden biriydi. Ayrıca Okan hocanın teknik direktörlük gelişim sürecini takip eden her insanın heyecanlanması fazlasıyla normal çünkü daha bu başlangıç...

Kac haftadir yapmadigi yanlis kalmadi. Yaptigi gec degisikler, hatali degisikler, oynattigi oynatmadigi adamlar dersen ne ararsan var. Bir maci 7-0 yendi diye ( eski takimi ) hemen superstar mi oldu hocan. Bana komik diyecegine milletin mesajini alinti yapip herkese sus emojisi koyan adama komik de.

Tebrikler hocam, Yepyeni bir kadroya ve çok zorlu bir fikstüre rağmen takımı güzel bir noktaya getirmeyi başardı. Açıkçası Okan hocanın kesinlikle devam etmesinden yanaydım ve şu son 2 maçtaki 6 puanla hoca tamamen pozitif bir ivme yakaladı artık. Okan hoca ve ekibi şu 45 günde takımı çok iyi şekilde hazırlamalı iyi giden oyunu sürdürmemiz lazım.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt