- 16 Haziran 2010
- 202.587
- 154.319
- 6.838
Okan Buruk: "Emre'cim gülümsemeye çalış, acıyacak çünkü"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haha. Ben ne susacağım bugün yendik oke. Bir devamı gelsin bakalım. Hâlâ bana göre Galatasaray hocası değil.
KomikHaha. Ben ne susacağım bugün yendik oke. Bir devamı gelsin bakalım. Hâlâ bana göre Galatasaray hocası değil.
Bugün 1-0 yenilseydi veya 0-0 berabere kalsaydı muhtemelen 50 sayfa yazılacaktı 45 sayfası da "istifa, Galatasaray hocası değil, bizim seviyemiz de hoca değil gibi" söylemlerle ilerlemiş olacaktı 0-7 kazandığı maçtan sonra bile 6-7 sayfa ilerliyor. Bugün ki hem saha içi hem de skor olarak tarihi bir maç izlettiği için kendisini tebrik ediyorum.
Devami derken fark 2. Üzülmüş gibisinHaha. Ben ne susacağım bugün yendik oke. Bir devamı gelsin bakalım. Hâlâ bana göre Galatasaray hocası değil.

Okan hocanın eleştirilecek yanlarını burada zaten söylüyoruz. Giresun maçı 45'de çift forvete dönmesi ve Kayseri maçında Mertens'i kanat oynatmasıydı. Bunlar hariç çok ciddi bir hatası olmadı aksine geçen hafta Barış Alper'i 11'e koydu maçı kazandı bu hafta aynı 11 beklenirken Kerem'i koydu hat-trick yaptı.Kesinlikle katiliyorum
Avrupa da cok iyi ilerleyen,ligde de basarili olan sampiyonlul adaylarindan birine karsi deplasman da 0-7 kazandik
Hafife alinacak ve hemen unutulacak bir mac degil
Kac haftadir yapmadigi yanlis kalmadi. Yaptigi gec degisikler, hatali degisikler, oynattigi oynatmadigi adamlar dersen ne ararsan var. Bir maci 7-0 yendi diye ( eski takimi ) hemen superstar mi oldu hocan. Bana komik diyecegine milletin mesajini alinti yapip herkese sus emojisi koyan adama komik de.