Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.596
- 3.590
- 1.198
Necati ginsengli kahve içmiş gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye fark 2Kac haftadir yapmadigi yanlis kalmadi. Yaptigi gec degisikler, hatali degisikler, oynattigi oynatmadigi adamlar dersen ne ararsan var. Bir maci 7-0 yendi diye ( eski takimi ) hemen superstar mi oldu hocan. Bana komik diyecegine milletin mesajini alinti yapip herkese sus emojisi koyan adama komik de.
Icardi > Ronaldo bu saatten sonra Ronaldo anca Icardi'nin kramponlarını taşır.bu takıma daha ronaldo gelecek
keremı yedeklicekIcardi > Ronaldo bu saatten sonra Ronaldo anca Icardi'nin kramponlarını taşır.
Süper star demiyoruz sizin gibi değiliz ortamız var bizimKac haftadir yapmadigi yanlis kalmadi. Yaptigi gec degisikler, hatali degisikler, oynattigi oynatmadigi adamlar dersen ne ararsan var. Bir maci 7-0 yendi diye ( eski takimi ) hemen superstar mi oldu hocan. Bana komik diyecegine milletin mesajini alinti yapip herkese sus emojisi koyan adama komik de.
Güzel yedek olurkeremı yedeklicek

Haklisin.Süper star demiyoruz sizin gibi değiliz ortamız var bizim
senin hocan değil mi?Kac haftadir yapmadigi yanlis kalmadi. Yaptigi gec degisikler, hatali degisikler, oynattigi oynatmadigi adamlar dersen ne ararsan var. Bir maci 7-0 yendi diye ( eski takimi ) hemen superstar mi oldu hocan. Bana komik diyecegine milletin mesajini alinti yapip herkese sus emojisi koyan adama komik de.
Vallahi onunde de olabilirdi onca hakemin bicmesine ragmen.senin hocan değil mi?
Uçan kaçan jj nin 2 puan gerisinde hakemler biçmesine rağmen
Bak yine 1 2 maçla havaya girmişsin, ileride hatırlatırım.