Kac haftadir yapmadigi yanlis kalmadi. Yaptigi gec degisikler, hatali degisikler, oynattigi oynatmadigi adamlar dersen ne ararsan var. Bir maci 7-0 yendi diye ( eski takimi ) hemen superstar mi oldu hocan. Bana komik diyecegine milletin mesajini alinti yapip herkese sus emojisi koyan adama komik de.
Niye fark 2
O sus değil yorum yok demek

Kac haftadir yapmadigi yanlis kalmadi. Yaptigi gec degisikler, hatali degisikler, oynattigi oynatmadigi adamlar dersen ne ararsan var. Bir maci 7-0 yendi diye ( eski takimi ) hemen superstar mi oldu hocan. Bana komik diyecegine milletin mesajini alinti yapip herkese sus emojisi koyan adama komik de.
Süper star demiyoruz sizin gibi değiliz ortamız var bizim

senin hocan değil mi?
Uçan kaçan jj nin 2 puan gerisinde hakemler biçmesine rağmen

Rashica ve icardi ile takimi oturtmaya basladi.güzel galibiyet güzel oyun devami gelir ins. Yunus ve kerem kanatlarini 10 hafta izledik ve rashica baris alper ile degistirdikten sonra takim iyiye gitmeye basladi. Kerem yerinin garanti olmadigini anlayinca oynamaya basladi. Tebrikler okan hoca.

Ayrıca hoca öyle 2-3 yıllık tecrübeyle değil üstüne koya koya bu noktaya geldi. Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir tek tek yükseldi buralara tamamen emekleriyle geldi. Akhisar düşer deniyordu sonlarda aldı ilk 5'e sokuyordu sonrasında Türkiye kupasını kazandı. Rize ilk yarı sonunda kesin düşer diyordu aldı ilk 5'e kadar getirdi. Başakşehir'in rezalet kadrosuyla şampiyonluğu kovaladı ve şampiyon oldu. Başakşehir ile Avrupa da taş gibi futbol oynattı. Ve o yol bize doğru adım adım getiriyordu ki iyi getirmiş.

Medya haftalardır yemek istiyor fırsat vermeyin diye çok dedim gaza gelmeyin hocaya sahip çıkın 2. Fatih hoca gibi potansiyelimiz var eğer bu sene şampiyon olursak tekrar bir ambargo geldiğini hissediyorlar onların korkusunun bu bir an önce hocayı yiyip bizi kaosa sürüklemek istediler Okan hocada tek tek koya koya cevap verdi.

7-0'lık galibiyetten ziyade; imza attığı gün oğlunun en büyük hayalini gerçekleştirdiğini açıklarken, yutkunarak gözlerinin dolduğu andan itibaren can-ı gönülden istiyorum başarılı olmasını. Salt bugün değil, menfi sonuçlarda da yanında olmak boynumuzun borcu. Sezon sonunda da ipi göğüsleyeceğiz Allah'ın izniyle, başarıların daim olsun hocam.

1661796001246.webp

sezon sonu eğilecekler hocam karşımızdaaaa .d.d

Geri
Üst Alt