Okan hocaya sahip çıkın. Fener medyasına yedirmeyin. Fatih Terim devri kapandı. Artık okan hocanın devri başlıyor.

Yolun Sonu Şampiyonluk Olsun!

Hiç bir zaman burada eleştirildiği kadar eleştiriyi hak etmedi. Bu takım zaten sezon boyunca rakip ceza sahasına en çok giren, en çok pozisyon üreten, en çok şut çeken, en çok topu direkten dönen ve hakem hatalarından en çok canı yanan takım. Yok takımın oyunu yok, yok atak yapmıyor gibi yalan yanlış yorumlar yapılıyordu çünkü istatistikler ortada. Hataları yok mu evet var. En başta Kayseri maçı ve sonra Giresun maçındaki değişiklikleri ve ADS maçındaki değişiklikleri hatalıydı. Beni bu gün skordan daha çok sevindiren Yunus konusunda tavrı ve otoritesini hissettirmesiydi çünkü benim en büyük endişem takım üzerinde otoritesini sağlayamayabilecek ve bu konuda sorun yaşayabilme ihtimaliydi ama bu konuda da iyi sinyal verdi. Yoksa istatistikler zaten Okan hocanın doğru işler yaptığını gösteriyordu Kayseri maçı hariç.

Yaptigi hatalari gorup bu hatalari duzeltmeye calismasi ve formayi kim iyiyse ona vermesi kendisi icin cok buyuk bir arti.

Egosuz, efendi, karakterli, takıma bir sistem oturtmaya çalışan, kulübün paralarını çöplere harcamayan, her puan kaybında boş boş konuşup ceza alıp takımı yalnız bırakmayan, maç oynanırken kenarda futbolcuların en ufak hatalarında onlara el kol hareketi yapıp hakaret etmeyen, basın mensuplarının her türlü soruyu sorabildiği ve sorulan her soruya da gazeteciyi azarlamak yerine efendi gibi cevap veren adam gibi adam canım hocam benim. Umarım çok başarılı olursun hocam en çok senin başarılı olmanı istiyorum, sırtlanlar etrafını sarmış çünkü farkındayız.

çok güçlü bir oyun kurulumu var takımın, çıkarken top kaptırmıyor. Saha yerleşimi de çok iyi. Kolay kolay kırılabilecek bir oyun değil çünkü kadro kalitesi rakiplerin bir hayli üstünde. Eziyorlar sahada rakiplerini.

Oyun içi müdahaleleri ve değişiklikleri düzeltebilirse başarı gelir. Bugün tek eleştirim Emre’nin oynamasıydı ki ilk 20 dakikasında Traore’nin sol tarafı otobana çevirmesi ve Kazımcan’ın girdikten sonraki performansından sonra kendisi de benimle aynı şekilde düşünüyordur.

Ayrıca hoca öyle 2-3 yıllık tecrübeyle değil üstüne koya koya bu noktaya geldi. Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir tek tek yükseldi buralara tamamen emekleriyle geldi. Akhisar düşer deniyordu sonlarda aldı ilk 5'e sokuyordu sonrasında Türkiye kupasını kazandı. Rize ilk yarı sonunda kesin düşer diyordu aldı ilk 5'e kadar getirdi. Başakşehir'in rezalet kadrosuyla şampiyonluğu kovaladı ve şampiyon oldu. Başakşehir ile Avrupa da taş gibi futbol oynattı. Ve o yol bize doğru adım adım getiriyordu ki iyi getirmiş.

Medya haftalardır yemek istiyor fırsat vermeyin diye çok dedim gaza gelmeyin hocaya sahip çıkın 2. Fatih hoca gibi potansiyelimiz var eğer bu sene şampiyon olursak tekrar bir ambargo geldiğini hissediyorlar onların korkusunun bu bir an önce hocayı yiyip bizi kaosa sürüklemek istediler Okan hocada tek tek koya koya cevap verdi.
Içimizdeki irlandalılar da okusun

Geri
Üst Alt