- 16 Ağustos 2022
- 285
- 184
- 118
Okan hocaya sahip çıkın. Fener medyasına yedirmeyin. Fatih Terim devri kapandı. Artık okan hocanın devri başlıyor.
Yolun Sonu Şampiyonluk Olsun!
Yolun Sonu Şampiyonluk Olsun!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Içimizdeki irlandalılar da okusunAyrıca hoca öyle 2-3 yıllık tecrübeyle değil üstüne koya koya bu noktaya geldi. Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir tek tek yükseldi buralara tamamen emekleriyle geldi. Akhisar düşer deniyordu sonlarda aldı ilk 5'e sokuyordu sonrasında Türkiye kupasını kazandı. Rize ilk yarı sonunda kesin düşer diyordu aldı ilk 5'e kadar getirdi. Başakşehir'in rezalet kadrosuyla şampiyonluğu kovaladı ve şampiyon oldu. Başakşehir ile Avrupa da taş gibi futbol oynattı. Ve o yol bize doğru adım adım getiriyordu ki iyi getirmiş.
Medya haftalardır yemek istiyor fırsat vermeyin diye çok dedim gaza gelmeyin hocaya sahip çıkın 2. Fatih hoca gibi potansiyelimiz var eğer bu sene şampiyon olursak tekrar bir ambargo geldiğini hissediyorlar onların korkusunun bu bir an önce hocayı yiyip bizi kaosa sürüklemek istediler Okan hocada tek tek koya koya cevap verdi.
Ben havaya girmem siz küçümsemekte haksizdiniz sosyal medya cümleleriniz ile sizlere güzel bir hediye verdi hocamBak yine 1 2 maçla havaya girmişsin, ileride hatırlatırım.
Havaya girmissin ki tek bir maçla alıntı yapıyorsun, ha inşallah biz yanılırız ve özür dileriz ama dedim ya bu da burada dursun.Ben havaya girmem siz küçümsemekte haksizdiniz sosyal medya cümleleriniz ile sizlere güzel bir hediye verdi hocam
Siz kendi yazdıklarınızı eleştirin bi . Ben alıntımı bugün yapmıyorumHavaya girmissin ki tek bir maçla alıntı yapıyorsun, ha inşallah biz yanılırız ve özür dileriz ama dedim ya bu da burada dursun.
Hakaret yok, görüşüm hala geçerli, bence sen insanları yaftalarken önce bir aynaya bak, dedim ya bu da burada dursun.Siz kendi yazdıklarınızı eleştirin bi . Ben alıntımı bugün yapmıyorum
Sizleri herkes biliyor okuyor . Bizleri de biliyorHakaret yok, görüşüm hala geçerli, bence sen insanları yaftalarken önce bir aynaya bak, dedim ya bu da burada dursun.
Evet biliyoruz sizi.Sizleri herkes biliyor okuyor . Bizleri de biliyor
O futbolcu değil bu adam değil şu vasat bu vasat iyi günlerEvet biliyoruz sizi.

Dedim ya inşallah biz özür dileriz, bu da burada dursun, sen de durO futbolcu değil bu adam değil şu vasat bu vasat iyi günler![]()
Ben bisi demiyorum ki bunlara hakkiniz yoktu bunu diyorum sadece okana da değil zatenDedim ya inşallah biz özür dileriz, bu da burada dursun, sen de durİyi günler.