Mactan önce bir oyun kurgusu var ama mac icinde gidisate göre bir hamle bir yeni kurgusu olmuyor, rakip bize üstünlük saglasa veya gol geliyorum dese bile bir hamle yapmiyor izliyor resmen, en büyük eksiklerinden birisi bu.

Sahada bittik oyuncularmiz olsa daha oynatiyor. Cünkü genelde hep ayni zaman araliklarla oyuncu degistiriyor neden bilmiyorum. Ancak takimiz gol yerse yeni birsey deniyor buna bir anlam veremiyorum. Hele gol atinca takimi geriye cekmesinin amaci ne onu hic anlamiyorum.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 farkla biten çoğu maçta düzinelerce gol kaçırdık. İstatistiklerde özellikle hücumsal olanlarda ligin zirvesinde olması hocanın işini iyi yaptığının göstergesi. Hakemler doğramasaydı şimdi 5-6 puan farkla liderdi bu takım. Gerçi siz hakem doğramalarına da seviniyorsunuzdur o da ayrı mesele.

Vasat oyunu okuyamıyor . En fazla üç beş bin euro eder aaaa pardon bunu oyunculara yazıyorduk değil mi

akhisardayken yarı finalde bizi ofsayt golle eledi.Galatasaraya cekilen operasyon sonrası da sampiyonluk yaşadı.bunlar gercekler.ayrıca benim övmeme gerek yok,bunu 100 kere yazmam mı gerekiyor?her sampiyonluga oynadıgımızda totem yapıyorum.gelip hala ciddiye alıp cevap veriyosunuz ya.

beni rahat bırakın,totemin içine de etmeyin

akhisardayken yarı finalde bizi ofsayt golle eledi.Galatasaraya cekilen operasyon sonrası da sampiyonluk yaşadı.bunlar gercekler.ayrıca benim övmeme gerek yok,bunu 100 kere yazmam mı gerekiyor?her sampiyonluga oynadıgımızda totem yapıyorum.gelip hala ciddiye alıp cevap veriyosunuz ya.

Yarı final çift maçtı. Süper kupa ile karıştırıyorsun maçı. Sen adama sallayacaksın kupa maçı için bile yalan yanlış bilgi vereceksin sonra totem.

Mactan önce bir oyun kurgusu var ama mac icinde gidisate göre bir hamle bir yeni kurgusu olmuyor, rakip bize üstünlük saglasa veya gol geliyorum dese bile bir hamle yapmiyor izliyor resmen, en büyük eksiklerinden birisi bu.

Sahada bittik oyuncularmiz olsa daha oynatiyor. Cünkü genelde hep ayni zaman araliklarla oyuncu degistiriyor neden bilmiyorum. Ancak takimiz gol yerse yeni birsey deniyor buna bir anlam veremiyorum. Hele gol atinca takimi geriye cekmesinin amaci ne onu hic anlamiyorum.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
illa acı şeyler tecrübe etmemiz gerekiyo alanya maçı gibi sanırım.fatih hoca da böyleydi

kupada ofsayt golü veren barıs şimşekti:) akhisar macını konusuyoruz ya,ondan koydum.hoca bizi kupadan eleyen barıs şimşekti diyo.aynı barıs şimsek fb macında görev almıs işte
Kupa maçında ofsayttan gol yemedik. Yarı finalde 2. maçta 3 gol yedik bir tanesi ofsayttan iptal edildi diğer ikisi ofsayt yoktu. Süper kupa maçında fahiş bir hata vardı kırmızı yerine sarı kart vermişlerdi net bir pozisyonda. Bir de sezonlar uymuyor bir kere o zamanlar VAR yoktu mesela. Yine bizim o sezon FB maçlarımız 0-0 bitmişti.

Kupa maçında ofsayttan gol yemedik. Yarı finalde 2. maçta 3 gol yedik bir tanesi ofsayttan iptal edildi diğer ikisi ofsayt yoktu. Süper kupa maçında fahiş bir hata vardı kırmızı yerine sarı kart vermişlerdi net bir pozisyonda. Bir de sezonlar uymuyor bir kere o zamanlar VAR yoktu mesela. Yine bizim o sezon FB maçlarımız 0-0 bitmişti.

macın hakemi barıs şimşek.ilk gol ofsayt,maçı da izle istersen özetten.levent tüzemende ofsayt demiş

Galatasaray - Akhisar Bld.Spor Ziraat Türkiye Kupası burda da maçın hakemi barıs şimşek yazıyo

hayırlı forumlar abi

macın hakemi barıs şimşek.ilk gol ofsayt,maçı da izle istersen özetten.levent tüzemende ofsayt demiş

Galatasaray - Akhisar Bld.Spor Ziraat Türkiye Kupası burda da maçın hakemi barıs şimşek yazıyo

hayırlı forumlar abi

İlk gol ofsayt değil, defansın ayağı bozuyor ofsaytı. Orada Terim'in açıklamasını attın o da bu maç ile ilgili değil. Aynı sezonda bile değil, Var da yok çünkü. O sezon yarı finalde bizi, finalde de Fener'i yenip TR kupasını hakkıyla almıştı Okan Buruk hatta yine o sezon FB ile karşılaştığı tüm maçlarda onları yenmişti sanırım ve sezon sonunda Fener'i tüm kupalardan eden takım diye konuşmulardı yorumcular.

İlk gol ofsayt değil, defansın ayağı bozuyor ofsaytı. Orada Terim'in açıklamasını attın o da bu maç ile ilgili değil. Aynı sezonda bile değil, Var da yok çünkü.

Allah Allah.herkes ofsayt demiş ilk gole,sözlükte ve twitterda bile.fatih hoca da bu macı kastediyo tabiki.

videoda Gecen sene kupadan Galatasarayı ofsayttan eleyen barıs şimşek diyo hoca .2018-2019 sezonundan önceki sezonu kastediyo işte.senin kafan karısmış herhalde.

cunku barıs şimsegin yönettiği ve kupadan elendiğimiz maç bu.daha da bişey diyemem.video bile koydum,anlattım.iyi akşamlar

Allah Allah.herkes ofsayt demiş ilk gole,sözlükte ve twitterda bile.fatih hoca da bu macı kastediyo tabiki.

videoda Gecen sene kupadan Galatasarayı ofsayttan eleyen barıs şimşek diyo hoca .2018-2019 sezonundan önceki sezonu kastediyo işte.senin kafan karısmış herhalde.

cunku barıs şimsegin yönettiği ve kupadan elendiğimiz maç bu.daha da bişey diyemem.video bile koydum,anlattım.iyi akşamlar
Ofsayt olmadığı net belli savunmanın ayağı bozuyor ofsaytı acaba son pozisyonda oyuncu kaydığı için aktif deyip ona mı ofsayt dediler. Ayrıca Var yokken ofsayta karar verenler yardımcı hakemler oluyordu. Fatih hoca neye ofsayt demiş anlamadım her neyse o maçı iyi hatırlıyorum hak ederek yenmişti bizi Akhisar.

Çok büyük GALATASARAYLISIN ÇOK
meral hanim bile yanina yaklasamaz :tbr:

Geri
Üst Alt