Murat Onder
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 10.157
- 9.719
- 1.738
Yeni imparatorumuz olur mu lan? Lütfen olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni imparatorumuz olur mu lan? Lütfen olsun.
Haddini bil ulan. Sana kalmadı Galatasaray sevgimizi sorgulamak. İyice troll doldu bu forum. Eleştiri yapınca mal mal konuşmalar, gerzek gibi cevaplar.1 farkla biten çoğu maçta düzinelerce gol kaçırdık. İstatistiklerde özellikle hücumsal olanlarda ligin zirvesinde olması hocanın işini iyi yaptığının göstergesi. Hakemler doğramasaydı şimdi 5-6 puan farkla liderdi bu takım. Gerçi siz hakem doğramalarına da seviniyorsunuzdur o da ayrı mesele.
Tüm hücumsal istatistiklerde takımı üst sıralarda olan hocayı savununca yada bu gerçeği söyleyince, 1 farklı galibiyetlerde kaçan goller ve direklerden bahsedince yada sezonun ilk kısmında akıl almaz hakem hatalarından bahsedince trol ve hoca yalaması oluyoruz. Bu istatiksel gerçekler yokmuş gibi saçma sapan sözde eleştiri adı altında Galatasaray hocasını küçük gör, hocayı destekleyenlere trol de. Yakın akrabası ölmüş oyuncuyu cenazesine gitti diye laf et. Sonra da Galatasaray sevgimiz sorgulanamaz. Hadi lan oradan GS sevgisiymiş.Haddini bil ulan. Sana kalmadı Galatasaray sevgimizi sorgulamak. İyice troll doldu bu forum. Eleştiri yapınca mal mal konuşmalar, gerzek gibi cevaplar.
Uza ve hocayı yalamaya devam et.
bu kadro en vasıfsız elemana verildi.benim bu takımın başında ne işim var diye bağırıyor.rezillik resmen bu skor.

Galatasaray sana 10 gömlek fazla. Sen anadolu takımlarından kariyerine devam et bence.

Bak aptala anlatır gibi tekrar anlatayım, bu sefer anlamanı umut ediyorum. Maç içinde onlarca gol kaçırmamız önemli elbette ama günün sonunda Emre Kılınç kafayı mucizevi şekilde dışarı atmasa puan kaybedecek konuma geliyorsan sorun var. İstersen 50 tane gol kaçır günün sonunda 5-6 tane atman gereken İstanbul’u son 10 dakika ıkına ıkına yeniyorsan sorun var. Ofspor’a karşı bile maçı koparamıyorsan sorun var. Şimdi bu sorunu görüyorsak eleştirmeyecek miyiz? İlla sizin gibi skor taraftarı mı olalım? Testi kırıldıktan sonra mı eleştirelim?Tüm hücumsal istatistiklerde takımı üst sıralarda olan hocayı savununca yada bu gerçeği söyleyince, 1 farklı galibiyetlerde kaçan goller ve direklerden bahsedince yada sezonun ilk kısmında akıl almaz hakem hatalarından bahsedince trol ve hoca yalaması oluyoruz. Bu istatiksel gerçekler yokmuş gibi saçma sapan sözde eleştiri adı altında Galatasaray hocasını küçük gör, hocayı destekleyenlere trol de. Yakın akrabası ölmüş oyuncuyu cenazesine gitti diye laf et. Sonra da Galatasaray sevgimiz sorgulanamaz. Hadi lan oradan GS sevgisiymiş.
Trollük günümüzün en büyük mesleklerinden biri Tuncay. Bırak ekmek parasını çıkarsın gençler.Dikkat et birazdan Deniz Zorlu cikar tamam mesaj atar. Bosuna nefesini tüketme, bu arkadaslar körü körüne desteklemeyi taraftarlik sanar, eksi kötü birsey görmemezlik den gelir, nasil olsa lideriz, malesef bu kalitesizligi bize terim alistirdi, ondan dolayi puan kazanan hocayi koruma moduna gecerler ama puanlar ne sekilde kazanildi ve suan lider yerine tam tersi cok berbat durumda da olabilirdik, misal gomisin bizi bir kac mac ipten almasaydi veya rakipler okan hocanin hediyelerini degerlendirseydi.
Okan hic bir zaman üst düzey bir hoca olamaz. Eline ayni terim gibi üst düzey bir kadro ver oda sampiyonluk icin oynasin.
Basaksehirde sampiyon oldu ertesi sezon nedense cok berbat durumlara düsüp basaksehirden ayrilmak zorunda kaldi.
Tabi biz de isteriz okan bu ülkede yasanan bütün basarilarin bir tik üstüne ciksin ama bu imkansiz görünüyor. Herkes DK önceki son iki üc maca bakip yanildi. Demekki bizim oynumuzdan degilde rakibimiz den kaynaklanmis iki üc güzel mac izleyebildik cünkü oyun olarak devami gelmedi.
Bu sezon insallah sampiyon oluruz ama o vakit bile okanin yerine cok daha iyi bir yabanci hoca sart yoksa bir ileri iki geri gitmeye mahkumuz
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim o golleri kaçırmamız, topun direklere vurması mucizevi değil ama rakip takım gol kaçırınca mucizevi. Torreira'nın gördüğü karttan sonra tatile çıktı da haberimiz mi yok adam antrenmana çıktı. Barış Alper, Berkan, Kazımcan, Abdülkerim, Oliveira, Rashica, Mertens gayet potansiyel ve yeteneklerine göre performans sergiliyorlar. Bir takım istatistiklerde üst sıralarda yer alıyorsa hocası demek ki bazı şeyleri doğru yapmış. Ligin üzerinde olan kadro transferin son günü yani ligin 5. haftası oluştu ve o oyuncular kamp görmedi, fizik olarak hazır hale gelmesi falan derken kaç hafta kayıp edildi. Yine DK arasında sakatlıklar ve kart cezaları ile o üst düzey kadroyu yapan oyuncuları kullanamadın ama tabi bu gerçekleri görmezden gelirsiniz. Sol bekte Kazımcan ile hatta Emre Taşdemir ile gidiyordu, bir sorunda yok ama 2 sol beki de sakatlanmış bunlarda olmamış sayacağız. Gerek resim, gerek paylaşımlardan çoğu oyuncunun gayet takımda mutlu olduğu görülürken onlara da kendimiz uydurup mutsuz demek lazım tabi. Bir de eleştiriyoruz diyorsunuz " Trollerini de al git" bunu eleştiri sanan bir zihniyet bize trol diyor ya asıl komedi bu. Bu kafada insanlar sezon başı da Erden Timur'a eleştiriyoruz adı altında iftiraya varan yorumlar yazıyorlar ve bunlara eleştiri diyorlardı ya aynı kafa.Bak aptala anlatır gibi tekrar anlatayım, bu sefer anlamanı umut ediyorum. Maç içinde onlarca gol kaçırmamız önemli elbette ama günün sonunda Emre Kılınç kafayı mucizevi şekilde dışarı atmasa puan kaybedecek konuma geliyorsan sorun var. İstersen 50 tane gol kaçır günün sonunda 5-6 tane atman gereken İstanbul’u son 10 dakika ıkına ıkına yeniyorsan sorun var. Ofspor’a karşı bile maçı koparamıyorsan sorun var. Şimdi bu sorunu görüyorsak eleştirmeyecek miyiz? İlla sizin gibi skor taraftarı mı olalım? Testi kırıldıktan sonra mı eleştirelim?
Bunun sebebi sana göre belki şansızlık, beceriksizliktir. Bana göre oyuncuların lakayıt tavırlarıdır. Elbette birinin anneannesi öldü diye gitmesini anlayabilirim ama henüz 1 hafta önce christmas yüzünden açık açık sarı kart görmesini ve buna kimsenin ses çıkarmamasını anlayamam. Dünya kupasında 1 dk bile forma giymediği halde Batshuayi’den, Atiba’dan, N’koudou’dan falan geç dönmesini anlayamam. Icardi’nin önce ailevi sebeplerle, sonra tam form tutmuşken sakatım diyerek bu kadar uzun süre formasından uzak kalmasını anlayamam. Yunus, Yusuf, Kerem gibi kendini göstermesi gereken genç yerli oyuncuların sahada vurdum duymaz tavırları ve trip atmaları beni rahatsız ediyor. Bunlar az çok yıllardır futbol takip eden insanların bildiği tavırlar. Bu takımda disiplin sorunu var, takımdaki oyuncuların en az yarısı mutsuz. Böyle başarı gelmesi mucize. Bunu görüyoruz, söylemeyelim mi? Eleştirmeyelim mi?
Gönderilecekken son anda formayı kapan sacha boey, gomis ve nelsson’u kenarda bırakırsak bu sezon kimse potansiyelinin üstünde hatta potansiyeline bile yaklaşan performans göstermiyor. Oyunculardan maksimum verim almak bir kenara, birçok oyuncudan verim alamayan Okan Hoca’yı eleştirmeyelim mi? Senin gibi “hoca iyi aslında ama oyuncular beceriksiz, yetersiz. Transfer lazım abi” diye mi gezinmemiz şart?
Bana göre kadro kalitesi ligin çok üzerinde, bu takım 2012-2013 galatasaray kadrosundan(Sneijder, Drogbalı) sonra kurulmuş en iyi Galatasaray takımı. Rakiplerinin de açık ara önünde. Artık yavaş yavaş bahanelere sığınma zamanı geçiyor. O takım bile stoperinde Dany-Semih, sol bek pozisyonunda 30 yaşına kadar sol açık oynamış Riera ile oynayarak 10 puan fark attı rakiplerine…
Geçin boş vaatleri 20 resmi maç oynandı ve hocanın net bir dokunuşunu göremedik bana göre. Haftalardır sol bek mevkii sorun, kolay maçları geride bıraktık soruna farklı çözümler bulmak yerine aman başıma iş almayayım diye pvA’yı oynatarak geçirdi. İyi teknik direktör gerekirse yoktan sol bek yaratır. Kanattan birini çeker, orta alandan çeker, stoperden çeker ama yaratır. Kötü ve korkak teknik direktörler ise çaresizce mevcut 30 yaşını geçmiş, gönderileceği kesin birinin performans tutmasını bekler. Fenerbahçe’nin ne sağ beki orjinal bek, ne sol beki orjinal bek. Ama bize gelince sol bek olmadığı için Okan Hoca istediği oyunu oynatamıyor diye komik bahanelere sığınıyorsunuz.
Bir tarafta birçok mevkisinde ligin üstünde kadro kalitesine sahip bir takım var, diğer tarafta sol beki, sağ beki, kanatları devşirme oynayan takım var ve kafa kafayalar… Ben bu filmi izledim daha önce, sonunu biliyorum. O daha disiplinli duran ve oyuncuların pozisyonlarını dert etmeden çözüm üreten adam kazanıyor filmin sonunda. Ben bunun için yırtınıyorum işte, bazı şeyler düzelsin de bu güzelim sezon çöp olmasın diye. Böyle devam ederse sezon sonu geldiğinde hepimiz kimin haklı çıktığını göreceğiz ama sen ve senin gibiler şapkayı önüne koyup düşünmek yerine “Gerçi sen şampiyonluğu kaybettiğimiz için mutlu olmuşsundur” diyerek gezmeye devam edersiniz
Bizim o golleri kaçırmamız, topun direklere vurması mucizevi değil ama rakip takım gol kaçırınca mucizevi. Torreira'nın gördüğü karttan sonra tatile çıktı da haberimiz mi yok adam antrenmana çıktı. Barış Alper, Berkan, Kazımcan, Abdülkerim, Oliveira, Rashica, Mertens gayet potansiyel ve yeteneklerine göre performans sergiliyorlar. Bir takım istatistiklerde üst sıralarda yer alıyorsa hocası demek ki bazı şeyleri doğru yapmış. Ligin üzerinde olan kadro transferin son günü yani ligin 5. haftası oluştu ve o oyuncular kamp görmedi, fizik olarak hazır hale gelmesi falan derken kaç hafta kayıp edildi. Yine DK arasında sakatlıklar ve kart cezaları ile o üst düzey kadroyu yapan oyuncuları kullanamadın ama tabi bu gerçekleri görmezden gelirsiniz. Sol bekte Kazımcan ile hatta Emre Taşdemir ile gidiyordu, bir sorunda yok ama 2 sol beki de sakatlanmış bunlarda olmamış sayacağız. Gerek resim, gerek paylaşımlardan çoğu oyuncunun gayet takımda mutlu olduğu görülürken onlara da kendimiz uydurup mutsuz demek lazım tabi. Bir de eleştiriyoruz diyorsunuz " Trollerini de al git" bunu eleştiri sanan bir zihniyet bize trol diyor ya asıl komedi bu.
Bunlara puan mı kaybettik? Takım iyi oynuyor diye sevinince suç mu? Sezonun ilk yarısında neler yapıldığını gördük ve Okan hoca o yapılanlara rağmen lider olmadı mı? Eleştirilecek ve düzeltmesi gereken yerler tabi ki var ama " Trollerini de al git" bu mu eleştiri? Ya da bu iyi takım ligin kaçıncı haftası kurulmuş vb. gibi gerçekleri yok mu sayalım? Yaptığı iyi işleri hiç görmeyip sürekli eleştirip, küçük görmek mi hakkaniyet?Anlamanı umut etmiştim ama şaşırtmadı. Boşver sen ya, aklı başında her Galatasaray taraftarı durumun farkında, tehlikenin de farkında. Bu sezon kurulan düzenin de farkında sondan 2. Haftaya bu iki takım kafa kafaya girerse 2012’nin rövanşı için neler yapılacağını, neler olacağını da herkes biliyor. İstanbul’a, Hatay’a falan puan kaybetme lüksümüz yok. Siz çok gol kaçırıyoruz, direkten toplarımız dönüyor heyoo diye kendinizi tatmin etmeye devam edin
Takımın iyi ve etkili bir A planı var asıl sorun bu A planı için özellikle orta sahaların pozisyon alma ve alan daraltma bilgisinin üst düzey olması o yüzden Torreira ve Oliveira birlikte olmayınca sıkıntı yaşıyoruz. Bir de A planı işe yaramadığı zaman yada belirli bir süre sonra maç içinde etkisini yitirdiğinde iyi bir B planını devreye sokamıyoruz. Okan hocanın şu ana kadar bana göre en büyük eksiği B planını oluşturamaması ve bu nedenle sorunlar yaşamamız. Okan hocanın eksikleri var bunu geliştirmeli B planı olsun, maç içinde oyun okuma ve değişiklikler olsun, en büyük sıkıntıları şu an. Ama takıma hiç bir dokunuşu olmadığı eleştirilerine katılmıyorum.Bence istedigimiz zaman gayet pozisyonlari buluyoruz ama sadece 30 dakika filan. Sorun psikolojik ise cozecek isim Okan.