Simdi, asil olay iyi gunde elestirmektir.

Hocam oncelikle oyuncu degisiklik sureni bazen (bu mac ozelinde demiyorum) one ya da daha gec olacak sekilde duzeltmen gerekiyor. Hepimiz biliyordyuk 70 gibi olacagin o degisikliklerin. Ayrica, son 3-4 mac (derbi haric, kismen) kor topal gittik. Mucadele ettik guzel ama kalitede koyamadik. Birkac nuansa bakardi maclari kaybetmemiz ya da puan birakmamiz. Bugun bile, Muslera arka arkaya pozisyonlarda bir hata yapsaydi mesela, bugun cok baska seyler konusuyor olabilirdik. Yani guzel ve iyi gunde yazalim ki destegimiz belli olsun... Seni buraya gecmisin getirdi ama futbolcu gecmisin bundan sonrasi ortaya koyacagin karakter ve azmin. Simdilik o noktalarda biz senden raziyiz ancak bazi nuanslar (sans diyelim) yanindaydi ve buradan yeterli dersleri cikarmani bekliyorum ben kendi adima bir taraftar olarak. Her mac, belirli bolumlerde cok fazla yaslanip rakibe alan/pozisyon veriyoruz. Bugun canimiz yanabilirdi boylesi bir mac performansindan (ozellikle ilk yari cok etkiliydik) ama iste o 10dk kadar uyuma ve gec gelen ve sabitlnene (70.dk) degisiklikleri yakismiyor ya da ustune calisilmasi lazim. Bunun disinda, devam hocam sakin ve sabirla.

Simdi, asil olay iyi gunde elestirmektir.

Hocam oncelikle oyuncu degisiklik sureni bazen (bu mac ozelinde demiyorum) one ya da daha gec olacak sekilde duzeltmen gerekiyor. Hepimiz biliyordyuk 70 gibi olacagin o degisikliklerin. Ayrica, son 3-4 mac (derbi haric, kismen) kor topal gittik. Mucadele ettik guzel ama kalitede koyamadik. Birkac nuansa bakardi maclari kaybetmemiz ya da puan birakmamiz. Bugun bile, Muslera arka arkaya pozisyonlarda bir hata yapsaydi mesela, bugun cok baska seyler konusuyor olabilirdik. Yani guzel ve iyi gunde yazalim ki destegimiz belli olsun... Seni buraya gecmisin getirdi ama futbolcu gecmisin bundan sonrasi ortaya koyacagin karakter ve azmin. Simdilik o noktalarda biz senden raziyiz ancak bazi nuanslar (sans diyelim) yanindaydi ve buradan yeterli dersleri cikarmani bekliyorum ben kendi adima bir taraftar olarak. Her mac, belirli bolumlerde cok fazla yaslanip rakibe alan/pozisyon veriyoruz. Bugun canimiz yanabilirdi boylesi bir mac performansindan (ozellikle ilk yari cok etkiliydik) ama iste o 10dk kadar uyuma ve gec gelen ve sabitlnene (70.dk) degisiklikleri yakismiyor ya da ustune calisilmasi lazim. Bunun disinda, devam hocam sakin ve sabirla.
üstat değişik hususunda kadronun çok derin olmaması da etki ediyor bence
bugün için bu geçerli değildi çünkü normalde 11 olan oyuncular sakatlık, hazır olmama gibi nedenlerle yedekten geldi
ama normal şartlarda oyunu değiştirecek bir adam atamıyoruz içeriye. berkan gidiyor, mitşö gidiyor pek bir şey değişmiyor.

dakika olarak geç kalması bir sorun olabilir tabi ama seçenek darlığı da zorluyor biraz hocayı.

Sir Okan Burukson

özgüveni için tebrik ederim.umarım içerde rahat maç izlettirmeyi de öğrenir.bu konuda çok zayıf.taraftar baskısı da yok,cekirdek citliyo seyirci.bi zahmet içerde 3 golü bulalım artık.bu ne böyle

üstat değişik hususunda kadronun çok derin olmaması da etki ediyor bence
bugün için bu geçerli değildi çünkü normalde 11 olan oyuncular sakatlık, hazır olmama gibi nedenlerle yedekten geldi
ama normal şartlarda oyunu değiştirecek bir adam atamıyoruz içeriye. berkan gidiyor, mitşö gidiyor pek bir şey değişmiyor.

dakika olarak geç kalması bir sorun olabilir tabi ama seçenek darlığı da zorluyor biraz hocayı.

Katiliyorum, tek duze elestiri olmasini hani ama artik baydi hepimiz biliyoruz 68-72 arasi degisiklik fikslendi demeye calisiyorum ama suna da katiliyorum, klubemiz hala yetersiz. Ancak yine de, cesur olmali gerekirse 1-2 genc oyuncuya da sans vermeli madem Midtsjo'den katki alamadik/alamiyoruz, Baran/Hamza vs.. deneyebilir bu sekilde efsane olursun zaten. Yani biraz ileri gitti simdi elestiri noktam ama farklilik bekliyorum ben oyuna ozel hamleler gerektiginde, cesaretini gostermesini istiyorum kisacasi. Bunlarida iyi gunde, guzel gunde, basarida soylemek dogru olani, bence.

hocamın puan ortalaması 1907x5 falan

Gecmiste yasanilan tatsiz olaylardan dolayi istemeyenleri ayri tutuyorum. Bu adamin yetersiz oldugunu dusunup istemeyenlere tek tek cakiyor hoca.

Evet hala eksik var ama hicbir sey bir kerede tamamlanmiyor. Her sey oturur zamanla yeterki yaninda durmaktan vazgecilmesin.

Arkasinda durmayin, yaninda olun.

Kapakları döşedi helal olsun

Kenarda panik halide yoktu bu sefer gayet rahattı hem kendisi hem takım

1. soru aynı puanda olurduk.

2. soru maçı çeviremezdik çünkü bizim takım duran top kullanmayı bilmiyor. Bunu da 30 senedir eleştiyorumdur zaten.

3.soru Kg maçında fenerin alacağı hiç belli falan değildi. Penaltıyla puan aldılar.

4. sorunda Jesus'un Bjk maçındaki Crespo değişikliğini yazmıştım ama direkten döndü topu bjknin. Jesus da maç verebilirdi yani. Fb bir maçta 10 kişi kaldı onda da yenildi. Biz 2 kere haksız kırmızı yedik. Fb de biraz yese belki Jesus da saçmalayacak takım mecburen geri çekilince.

Özil'i Jesus mu şutladı yaw. Arap İsmail döneminde kadro dışıydı zaten. Serdar'la Mert Hakan sakat olduğu için dizginlemekte bir zorluk yok ki. Okan'ın izin konusunda haklısın ona bir şey demiyorum. Bizim takımın birlikte çalışmaya ihtiyacı var.

Fb'nin elinde Ferdi, Altay, İrfan, Mert Hakan, Serdar Dursun, Arda Güler gibi Jesus'tan önce alınan yerliler var. Jesus'un tek artısı İsmail'i kazanmak. Bizde Kerem, Yunus biraz da Berkan dışında yerli mi vardı Okan geldiğinde? Üstüne bir de Apo'yu aldık. Başka kimi alacaktık doğru düzgün yerli yok ki burada Okan'ın suçu ne? Akbaba ve Kılınç kalsa da bir şey değişmeyecekti bu arada.

Ayrıca Fener'i sırtlayan adamlar Batşuayi dışında hep Jesus'dan önce alınanlar. Jesus'un aldıklarının çoğu patates çıktı.
Şahsımı kutlarım

Hem de ilk yılında, bu denli büyük revizyon geçirmiş bir takımı toparlamak kolay değildi, zaman alacağı baştan belliydi...

Okan Hocayı çok tutmama rağmen, takımın geçen sezon sonundaki hali ve iyi bir transfer bütçesi de oluşturulamayacağı hesabıyla, şimdi değil de daha sonra mı gelse acaba? diye düşünmüş ve burada da ifade etmiştim. Ancak bazı hatalar yapılmış olsa da iyi transferler yapıldı, Hoca da gayet başarılı gidiyor. Kadroya katılacak, en az biri as, diğerleri rotasyon için olmak üzere 3-4 transferle, maç içi dalgalanmaların da minimuma ineceğini ümit ediyorum. Takımda yeterince tecrübeli oyuncu var, yaşı geçmemiş oyunculardan yürünmeli artık...

Büyük maçlara çok iyi hazırlıyor hoca gerçekten. Artık içerde oynadığımız maçları da daha rahat oynamak lazım. Bu hafta artık içerde farklı galibiyetlere başlayalım

Geri
Üst Alt