Ayrıca hoca öyle 2-3 yıllık tecrübeyle değil üstüne koya koya bu noktaya geldi. Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir tek tek yükseldi buralara tamamen emekleriyle geldi. Akhisar düşer deniyordu sonlarda aldı ilk 5'e sokuyordu sonrasında Türkiye kupasını kazandı. Rize ilk yarı sonunda kesin düşer diyordu aldı ilk 5'e kadar getirdi. Başakşehir'in rezalet kadrosuyla şampiyonluğu kovaladı ve şampiyon oldu. Başakşehir ile Avrupa da taş gibi futbol oynattı. Ve o yol bize doğru adım adım getiriyordu ki iyi getirmiş.

Medya haftalardır yemek istiyor fırsat vermeyin diye çok dedim gaza gelmeyin hocaya sahip çıkın 2. Fatih hoca gibi potansiyelimiz var eğer bu sene şampiyon olursak tekrar bir ambargo geldiğini hissediyorlar onların korkusunun bu bir an önce hocayı yiyip bizi kaosa sürüklemek istediler Okan hocada tek tek koya koya cevap verdi.
Çok dedim halen de demeye devam edeceğim medya sezon başından beri hocayı yemek için her şeyi denedi, deniyor ama başaramıyorlar. Hakem sonrası hocaya yüklendiler taraftarı yönlendirdiler ama sonuç olarak başaramadılar. Ne olursa olsun uzun vadeli ciddi başarılar elde edeceksek bu Okan hocayla olacaktır onlarda bunu biliyor bu adamın buralara gelirken oynattığı futbolun gelişerek devam ettiğini biliyor uzun vadede önünü alamayacaklarını biliyorlar ne olursa olsun arkasında durmamız lazım.

2. Fatih hocamızı arıyorsak uzakta aramaya gerek yok kendisi bunu zamanla başarılar kazanarak başaracaktır.

Belki de uzun yıllardan sonra, ilk defa bugün bu denli kısa takım boyuyla 'kompakt' oynadık; top rakibe geçtiğinde tüm takım topun arkasında kalmaya azami gayret gösterdi. Kulübe biraz daha yeterli olsa, Okan Hocanın takımdan hep böyle oynamalarını isteyeceğini zannediyorum...

Eğer bu takım bunca baskıdan, algı oyunlarından, saçma sapan fikstürden bu kadar rahat çıkıyorsa birinci sebebi bu aile ortamı ve futbolcuların özgüvenini yüksek tutulması. İnsan yönetimi çok iyi bir hoca, bu belli oldu. Üstüne de kaliteli ekip ve karakterli futbolcular da eklenince zaten bu kulübün üstüne kalan 18 takım birleşip gelsin yine de yıkamaz. Galatasaray kenetlenirse istediğini alır. Şu an öyle bir hava oluştu ki olası puan kayıplarında geriye düşsek bile toparlar, liderliği alır diyecek pozisyona geldik. Çünkü takım keyif veriyor, futbolcuların yüzü gülüyor. Icardi'nin gol sevinci, maç sonunda Okan hoca ile futbolcuların kucaklaşmaları, basın toplantısının neşesi... Hepsi şampiyon olacağız diye bağırıyor resmen.

1673229415172.webp

Rashica yerine Yunus girdikten sonra 5 dakika 5 yerli oyuncuyla oynadık

Herkese günaydın . Herkese tebrikler. Ben bir şey söylemek istiyorum bana trol bot takımdan onun akrabası bunun akrabası falan diyenler . Neden hiç ya biz kucumsuyiruz bu tarzda basit kelimeler yazıyoruz demediniz . Furtbolcusundan hocasına herkese klavyenize ne gelirse yazdınız . Sonra ben bunlara alaycı takılınca bana bunları dediniz ya da başkasına. Ya da şimdi gelir bizi anlamaz anca yazar vb kelimeler yazdınız siz akıllı biz trol öyle mi. Küçümsenen basit kelimeler yazilan oyuncular hocalar ile lideriz . Karsisindaki kisi insanmis gibi Insani yapici eleştiri yapan gs kültürü ile yoğrulmuş Taraftar olan herkese selam olsun klavyesporlulara da geçmiş olsun .

Son düzenleme:
Sezon basinda sorsalar bu puan durumunu tahmin edemezdim. Tesekkurler hoca.

Insallah boyle devam ederiz. En cok uzuldugum TS ve Alanya karsisindaki puan kayiplari.

Herkese günaydın . Herkese tebrikler. Ben bir şey söylemek istiyorum bana trol bot takımdan onun akrabası bunun akrabası falan diyenler . Neden hiç ya biz kucumsuyiruz bu tarzda basit kelimeler yazıyoruz demediniz . Furtbolcusundan hocasına herkese klavyenize ne gelirse yazdınız . Sonra ben bunlara alaycı takılınca bana bunları dediniz ya da başkasına. Ya da şimdi gelir bizi anlamaz anca yazar vb kelimeler yazdınız siz akıllı biz trol öyle mi. Küçümsenen basit kelimeler yazilan oyuncular hocalar ile lideriz . Karsisindaki kisi insanmis gibi Insani yapici eleştiri yapan gs kültürü ile yoğrulmuş Taraftar olan herkese selam olsun klavyesporlulara da geçmiş olsun .
Dik dur egilme, bu taraftar seninle ;)

Bildiğim kadarıyla lig tarihinde 11 maç üst üste kazanan takım yok. 7 maçtır kazanıyoruz önümüzdeki 4 maç Hatay(E), Antalya (E), Giresun(D) ve Ümraniye (E). 11 maç galibiyet serisi alarak rekor kırma ihtimali var. Yakışır hocama.

Lig geçmişinde bir sezonda üst üste en çok maç kazanma rekoru da Beşiktaş'a ait. Siyah-beyazlılar, 1959-1960 sezonunda 10-22. haftalarda üst üste 13 maç kazandı, bu rekora şimdiye kadar ulaşan takım çıkmadı.

Geri
Üst Alt