IMG_6443.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkese günaydın . Herkese tebrikler. Ben bir şey söylemek istiyorum bana trol bot takımdan onun akrabası bunun akrabası falan diyenler . Neden hiç ya biz kucumsuyiruz bu tarzda basit kelimeler yazıyoruz demediniz . Furtbolcusundan hocasına herkese klavyenize ne gelirse yazdınız . Sonra ben bunlara alaycı takılınca bana bunları dediniz ya da başkasına. Ya da şimdi gelir bizi anlamaz anca yazar vb kelimeler yazdınız siz akıllı biz trol öyle mi. Küçümsenen basit kelimeler yazilan oyuncular hocalar ile lideriz . Karsisindaki kisi insanmis gibi Insani yapici eleştiri yapan gs kültürü ile yoğrulmuş Taraftar olan herkese selam olsun klavyesporlulara da geçmiş olsun .
Var öyle bir takım tipler maalesef

Herkese günaydın . Herkese tebrikler. Ben bir şey söylemek istiyorum bana trol bot takımdan onun akrabası bunun akrabası falan diyenler . Neden hiç ya biz kucumsuyiruz bu tarzda basit kelimeler yazıyoruz demediniz . Furtbolcusundan hocasına herkese klavyenize ne gelirse yazdınız . Sonra ben bunlara alaycı takılınca bana bunları dediniz ya da başkasına. Ya da şimdi gelir bizi anlamaz anca yazar vb kelimeler yazdınız siz akıllı biz trol öyle mi. Küçümsenen basit kelimeler yazilan oyuncular hocalar ile lideriz . Karsisindaki kisi insanmis gibi Insani yapici eleştiri yapan gs kültürü ile yoğrulmuş Taraftar olan herkese selam olsun klavyesporlulara da geçmiş olsun .
Gun senin gunun kardes. Herkesin falsosunu gun yuzune cikarma vakti

icardi-gomis-seferovic gibi üç tane net santrafor varken forvette barış alper'le başlaması takdire şayan:tbr::tbr::tbr:

Genelde yapici elestiri yapiliyor bunu görmek isteyen görür, görmek istemeyen ise basit yolu secip tamam der, medya der. Bu tür forumlar bunun icin vardir, eksikleri görüp yazip cizmak icin, eger üc maymunu oynayip hicbirsey görmeyip duymayip birsey söylemesek sence hersey yolunda mi gider ? Varsa bir elestiri ona sagyi cercevesin de cevap verilir. Burda hepimizin amaci daha iyi daha güclü bir Galatasaray kurmak icin, yoksa bizde kolay yolu secip rüzgar nerden esiyorsa ona göre yorum yapmayi biliriz skore taraftari oluruz. Hersey göründügü gibi basit degil. Burda elestiri yapinca bizler antipatik olup sonra bazilari skora göre yorum yapmayi baslayinca misal hoca sirf rakibe degil elestiri yapanlarada koymus gibisinden yazinca daha mi iyi oluyor?

Elestirin olmadigi yerde basarida olmaz. Burayi takip eden yönetici veya teknip ekipden mutlaka birileri vardir. Belki burda taraftarin nabzini ölücüp ona göre de hareket yapiliyordur, bu demek degilki üc bes elestiri yapanlar koca külübe yol gösteriyor ama varsin bizim gibi üc bes elestiri yapan insanda olsun, yoksa antudan hic bir farkimiz olmaz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig geçmişinde bir sezonda üst üste en çok maç kazanma rekoru da Beşiktaş'a ait. Siyah-beyazlılar, 1959-1960 sezonunda 10-22. haftalarda üst üste 13 maç kazandı, bu rekora şimdiye kadar ulaşan takım çıkmadı.

2018 City veya 2020 Liverpool gibi bir galibiyet serisi yakalamak için fikstür aşırı müsait,bu Bjk'nin rekorunun falan hatırlanmayacağı bir galibiyet serisi gelebilir camia olarak rehavete girmezsek.10 maçın 7'si içerde önümüzdeki

Genelde yapici elestiri yapiliyor bunu görmek isteyen görür, görmek istemeyen ise basit yolu secip tamam der, medya der. Bu tür forumlar bunun icin vardir, eksikleri görüp yazip cizmak icin, eger üc maymunu oynayip hicbirsey görmeyip duymayip birsey söylemesek sence hersey yolunda mi gider ? Varsa bir elestiri ona sagyi cercevesin de cevap verilir. Burda hepimizin amaci daha iyi daha güclü bir Galatasaray kurmak icin, yoksa bizde kolay yolu secip rüzgar nerden esiyorsa ona göre yorum yapmayi biliriz skore taraftari oluruz. Hersey göründügü gibi basit degil. Burda elestiri yapinca bizler antipatik olup sonra bazilari skora göre yorum yapmayi baslayinca misal hoca sirf rakibe degil elestiri yapanlarada koymus gibisinden yazinca daha mi iyi oluyor?

Elestirin olmadigi yerde basarida olmaz. Burayi takip eden yönetici veya teknip ekipden mutlaka birileri vardir. Belki burda taraftarin nabzini ölücüp ona göre de hareket yapiliyordur, bu demek degilki üc bes elestiri yapanlar koca külübe yol gösteriyor ama varsin bizim gibi üc bes elestiri yapan insanda olsun, yoksa antudan hic bir farkimiz olmaz.

Renktaş ne yapıcısı Allah aşkına? ''Hoca değil, çöp, istifa et, balıyla kazanıyor, şampiyon olmamızın önündeki tek engel, floryadaki çaycı daha faydalıdır'' ve bundan kötü bir sürü saçmalık. Olumlu eleştiriler de var ve de haklılar; özellikle değişiklik ve skor olarak öndeyken fazla geriye çekilmeler can sıkıyor amenna ama hakaret ve aşağılamaları asla hak etmiyor Okan Hoca.

Deplasmanlarda senelerce kan kustuk, sampiyonluklar kaybettik. Cok uzuldugumuz kayseri deplasmanı hariç mükemmel bir deplasman performansı. Tskler canım hocam <3

Evet o maçta rezalet futbol oynadık ama maçın başında penaltı verilse skor nereye evrilirdi bilmiyorum. Icardi şutunda Hosseinin eli ile kesmesinden bahsediyorum penaltı pozisyonu olarak. Bambaşka bir skor olabilirdi.

Geçen sezon 19 deplasmanda topladığımız puan 19. Bu sezon 10 haftada 23 puan almışız. Fenerbahçe,Trabzon,Başakşehir,A.Demir,Sivas,Antalya gibi zorluk derecesi yüksek deplasmanları kaybetmeden çıktık. Bundan sonra deplasmanda oynayacağımız maç sayısı hem az hem de zorluk seviyesi oynadıklarımıza göre daha düşük. Kaldı şurada 8 deplasman. Bu kadro, motivasyonu üst düzey çıktığı her maçta içerde dışarda favoridir. Bunu sağlayan da Okan Hoca'dır. Eksikleri vs elbette olacak, hocanın da planları sekteye uğradığı günler olacak, genel olarak başarılı gittiği sürece, bu takımın üstüne koyduğu bir gerçek. Bunu açık açık görüyorum ben. Tam kadro ya da tam kadroya çıktığımız maçlarda çok iyi oynadığımızı söyleyebilirim.

Renktaş ne yapıcısı Allah aşkına? ''Hoca değil, çöp, istifa et, balıyla kazanıyor, şampiyon olmamızın önündeki tek engel, floryadaki çaycı daha faydalıdır'' ve bundan kötü bir sürü saçmalık. Olumlu eleştiriler de var ve de haklılar; özellikle değişiklik ve skor olarak öndeyken fazla geriye çekilmeler can sıkıyor amenna ama hakaret ve aşağılamaları asla hak etmiyor Okan Hoca.

Hep söyledim. Bu kadro ligin çok üstünde, transfer falan bile gerek yok bu sezon için..

Uçuyor kaçıyor denen fener’i bile kalite olarak dövdü. Maçtan önce de “kesin yeniliriz” tribine girenler vardı. O zaman “Ben ankaragücü maçına göre daha rahatım, takım ciddi maçlarda lakayıt davranmıyor. Bulduğu pozisyonları daha başarı ile sonuçlandırıyor” demiştim.

Öyle de oldu. Dün şaşırtmadı beni, daha farklı bile kazanabilirdik. Gerek hoca, gerek oyuncular daha motivasyonu yükseliyor böyle maçlarda. Daha doğru işler yapıyorlar.

Adamların Muslera’ya yaklaşacak kalitede bir kalecileri yok, Nelsson’a yaklaşacak kalitede bir stoperleri yok, Oliviera’ya yaklaşacak bir oyun kurucu orta sahaları yok, Mertens kalitesinde bir zekaya sahip hücum oyuncuları yok. Bunların hepsi iskelet oyuncuları. Tam omurgayı oluşturan mevkiler.

Icardi, Torreira olsa iskelet daha sağlam olurdu. İşte buna rağmen istanbul ve ankaragücüne vs ıkına, sıkına skoru koruma derdimizi anlamıyorum. Bu takım istese 10-15 dklık oyun ile golü bulur. Bunun rahatlığı var. Bunun ciddiyetsizliği var.

Hoca değişikliklerden korkmamalı, skoru koruma derdine düşmemeli. Dün değişiklikler yerindeydi.

icardi-gomis-seferovic gibi üç tane net santrafor varken forvette barış alper'le başlaması takdire şayan:tbr::tbr::tbr:

Çok cesur bir hamleydi. Eğer tutmasa Okan Hoca'yı bugün sallandıracak olanlar da Hoca'ya her daim sahip çıkanlara skor taraftarı diyecektir. Futbola matematik gibi bakmak çok doğru değil, fm mantığıyla hiç doğru değil.

Eğer bu takım bunca baskıdan, algı oyunlarından, saçma sapan fikstürden bu kadar rahat çıkıyorsa birinci sebebi bu aile ortamı ve futbolcuların özgüvenini yüksek tutulması. İnsan yönetimi çok iyi bir hoca, bu belli oldu. Üstüne de kaliteli ekip ve karakterli futbolcular da eklenince zaten bu kulübün üstüne kalan 18 takım birleşip gelsin yine de yıkamaz. Galatasaray kenetlenirse istediğini alır. Şu an öyle bir hava oluştu ki olası puan kayıplarında geriye düşsek bile toparlar, liderliği alır diyecek pozisyona geldik. Çünkü takım keyif veriyor, futbolcuların yüzü gülüyor. Icardi'nin gol sevinci, maç sonunda Okan hoca ile futbolcuların kucaklaşmaları, basın toplantısının neşesi... Hepsi şampiyon olacağız diye bağırıyor resmen.

Ekli dosyayı görüntüle 186899
Geçenlerde Demba Ba' nın verdiği özel röportajdan bir bölüm;

“OKAN BURUK, BANA HİÇBİR ZAMAN PATRONUM GİBİ DAVRANMADI”

5) Medipol Başakşehir’de 83 maçta 26 gol 10 asistlik performansa imza atmış, ayrıca Okan Buruk yönetiminde o dönem Süper Lig’de şampiyon olmuştunuz. Okan Buruk’un takımdaki iletişimi hakkında neler söylemek istersiniz?

Her teknik direktörün kendine has yönleri var. Okan Buruk’ta çok farklı bir teknik direktör. Mesela kendisini Şenol Güneş ile kıyaslarsanız, Okan Buruk’un insani yönü daha baskın. Oyuncularına daha yakın davranıyor. Kendisiyle günlük olarak futbol dışındaki her meselede de konuşabilirsiniz. Okan hoca ile ilişkimiz de çok yakındı. O tarih itibariyle tabi ki de kariyerinin başında değildi; ama daha genç gruptaydı. Ben de takımdaki yaşı en ileri oyunculardan biriydim. Okan’la aramızdaki yaş farkı bazı takım arkadaşlarımla olan yaş farkından daha azdı. O tarihte takımdaki bazı oyuncular 17, 16 yaşlarındaydı. Hatta 15 yaşında olanlar bile vardı. Biraz da bu sebeplerle Okan ile ilişkimiz teknik direktör / oyuncu ilişkisinden daha çok arkadaş gibiydi. Kendisi oldukça da saygılı bir kişiliğe sahip. Benimle olan ilişkisi tam olarak hiyerarşik sayılmazdı. Hiçbir zaman bana patronum gibi davranmadı.

Tabiki her elestiri yapici degil direkt cöp cayci diyenleri zaten kastetmedim

Geri
Üst Alt