Hep bi kredisi yok deniyoda sanki ilk puan kaybında topun ağzına koyulacakmış gibi

Antalya-son dk atıp kazandık
Giresun-puan kaybı
Ümraniye-son dklarda kazandık
Ts-puan kaybı
Antep-son dklarda kazandık
Paşa-kazandık
Konya-80lerde atıp kazandık
Ads-puan kaybı
Kayseri-puan kaybı
Alanya-puan kaybı

Biz zaten 10 maçın yarısında puan veya puanlar bırakmışız,kazandığımız 4 maçıda son dklarda atıp zar zor kazanmışız,sadece paşa maçını normal rahat kazanmışız o maçta bile 2yi yiyip son saniyeri zor geçirmiştik

Daha başak,fb ve bjk ile de oynamadık üstelik

Kısacası tablo hem rezalet hem skandal

Takım yeni diyo kendisi,fbnin kadroda yeni,bjkde yeni,hatta ts bile larsen,bartra,eren,gbamin,treze,gomez 6 yeni adamla oynuyor,adsde svenson,samet,stambouli ve belhanda hariç herkes yeni,sanki yeni bir araya gelen tek takım bizmişiz algısıda yanlış

Doğru yapılan bişey yok

Small club bjk bile erken davranıp td değiştirip yarışta bizde varızı ortaya koyarken koskoca biz bekliyoruz neyi 3 maç sonra farkın 10 olmasını

Aynen 5ken duralım,10ken göndeririz hatta biraz daha bekleyip 15 olunca gönderelim ki tam olsun

Şu saniye görevden alındığı tebliğ edilmeli,kendisi uğruna harcanan torent beyin tazminatınıda ödesin zahmet olmazsa[/QUOTE

İlk şampiyonluğunu alırsa gerisini bırakmaz bu herif. İnanılmaz soğukkanlı demir bir külçe yutmuş gibi

Demir yutmak normal birşey mi? Değil ama adam ona bile tepki göstermiyor sadece işine bakıyor.

Fatih hocada misal fantastik bir hocaydı ama kızdı mı bilirdin ki 10 dk sonra enseye şaplağı patlatacak ama Okan’a bakıyorum öyle değil.

Kızdı mı bilemiyorsun!
Vuracak mı bilemiyorsun!
Vurur mu diye düşünürken bakıyorsun çoktan yerdesin.

Irfan hocayla yabanci yardimcilar kabul edip analiz etmeleri ayri güzel olay

youtube da hangi videoda denk geldim bilmiyorum ama güzel bir şey dedi yorumcunun biri. bu kadar yıldız transferi yapıldığında okan buruk bunun altından kalkamaz ezilir yönetemez diyorlardı. adam sezonun belki de en büyük maçında torreira icardi gomisi kenarda oturttu. seferovici kadroya bile almadı. net bir mesaj, büyük iş

Burada herkes Galatasarayli, Okan buruk eleştirilemez değildir, kimsenin art niyeti yoksa, maç maç bakar, eleştirir veya över. Ben kendisinin gelmesini istiyordum ama hala kapanan takımlara karşı çok çok iyi değil ama çözecektir.

Burada herkes Galatasarayli, Okan buruk eleştirilemez değildir, kimsenin art niyeti yoksa, maç maç bakar, eleştirir veya över. Ben kendisinin gelmesini istiyordum ama hala kapanan takımlara karşı çok çok iyi değil ama çözecektir.
bu mesaja yazılacak tek bir şey var
"sosyal medya"

Zaman zaman eleştirsek de hakettiği değeri gösteremedik. Helal olsun hocam böyle devam. Jesus alsaydı aynı sonucu kapısında yatardı fenerliler.

Olm siz eleştirinin anlamını bilmiyorsunuz hadi çoğunuz diyeyim. Desteklediğin adamı eleştirirsin, desteklemezsen gitsin dersin zaten.

Okan defolsun gitsin diyen 5-10 kişi olmuştur maks onlar da zaten hezeyanlı tipler, 3 güne 10 adam satar 5 güne 15 geri alır 10 güne 20sini satarlar, futbol böyle bir oyun değil.

Herkes hatalar yapar, doğrular yapar, hatalarını aza yakınsayan insanlar başarılı olur. Deplase oyunumuz ne kadar iyise, iç sahada da sıkıntılıyız işte bu bir gerçek ama tam takım da bir türlü oynayamıyoruz 2 tane meme yüzünden.

Zor fikstürü atlattık okey ama 2021de de kolay fikstürde saçma sapan 5 maç yaşayıp elimizdekini vemiştik yani biten bir şey yok.

Full konsantrasyon devam.

A.gücü maçı hariç uzun süredir kötü oynamıyorduk bence sadece gol noktalarında beceriksizlik vardı ve medya 1 farklı kazanıyoruz diye skor tabelası üzerinden algı yapıyordu. Tek eksik bitiriciliği yüksek topçulardı o açığı da şuan sadece icardi giderebiliyor bence, diğerleri son pas ve gol konusunda hala yeterli değil.

Okan hocam iç saha oyunu için muhakkak 2 adet ekleme yaptıracaktır takıma. Top süren yaran bi 8 ve sol kanat forvet( forvet özellikleri daha ağır basan) isteyecektir

Takım deplasmanda ve büyük maçlarda iyi oynuyor ancak oynanan oyun bana göre hala güven vermiyor haftaya mesela hatayspor maçını kesin kazanırız diyemiyorum içerideki üç iç saha maçını neredeyse veriyorduk son dakikalarda. Bu sorunu çözmezse acayip maçlar izleriz iç saha maçlarında

Takım deplasmanda ve büyük maçlarda iyi oynuyor ancak oynanan oyun bana göre hala güven vermiyor haftaya mesela hatayspor maçını kesin kazanırız diyemiyorum içerideki üç iç saha maçını neredeyse veriyorduk son dakikalarda. Bu sorunu çözmezse acayip maçlar izleriz iç saha maçlarında
Bu yorum ve eleştiridir hocam saygı duyarım

hatay maçı en kritik maç hoca. bundan sonraki her maç, senin için final maçı.

eğer bu galibiyetten sonra zafer sarhoşluğuna kapılmadan küçük fb volkanı da net bir galibiyetle geçersen, önümüz açık.

kalan fikstür çiçek gibi. sen kendi evinde oynayacağın 2 maçıda oyunla sürklase edersen altındakilerin gardı düşecek. tutunacak bir dalları kalmayacak.

iç sahada nispeten maçı koparmayı beceremediğimiz için hala bir umut besleyecekler. ama önündeki 5 maçın dördünü içerde oynayacaksın, burda fark 9 puana çıktıktan sonra ufaktan diğer sezon planlamalarına başlarsın.

sıradaki hedef umutlarını öldürmek.

Geri
Üst Alt