Bence bu mac yine farkli ve buyuk bir sinav olacak hoca icin. Bakalim ne gibi hamlelerde bulunacak hoca. Zira, buyuk maclar sonrasi olusan bu rehavet ortaminda cok canimiz yandi gecmiste. Bakalim nasil bir disiplin, karakter ve teknik secim gorecegiz.

Takım deplasmanda ve büyük maçlarda iyi oynuyor ancak oynanan oyun bana göre hala güven vermiyor haftaya mesela hatayspor maçını kesin kazanırız diyemiyorum içerideki üç iç saha maçını neredeyse veriyorduk son dakikalarda. Bu sorunu çözmezse acayip maçlar izleriz iç saha maçlarında
Burada temel fark bence İcardi. Biz aslında o maçlarda 3. golü bulabilecek çokça pozisyon buluyor ama gerek kötü vuruş gerekse kötü tercih ile atamıyorduk sonra hop enerji biraz düşüyor ve topu tutacak Torreira - Oliveira gibi isimlerde olmayınca baskı yiyorduk. İcardi oynarsa bunları önceki gibi yaşamayacağımızı düşünüyorum ama o yüzden hareketli yedek bir santrafor şart İcardi'nin olmayacağı maçlar için. Bir de Okan hocanın değişiklik işlerine biraz daha dikkat etmeli genelde çok bekliyor bazen 55-60'ta da değişiklik yapmalı en büyük hatayı bu meselede yapıyor Okan hoca.

Burada temel fark bence İcardi. Biz aslında o maçlarda 3. golü bulabilecek çokça pozisyon buluyor ama gerek kötü vuruş gerekse kötü tercih ile atamıyorduk sonra hop enerji biraz düşüyor ve topu tutacak Torreira - Oliveira gibi isimlerde olmayınca baskı yiyorduk. İcardi oynarsa bunları önceki gibi yaşamayacağımızı düşünüyorum ama o yüzden hareketli yedek bir santrafor şart İcardi'nin olmayacağı maçlar için. Bir de Okan hocanın değişiklik işlerine biraz daha dikkat etmeli genelde çok bekliyor bazen 55-60'ta da değişiklik yapmalı en büyük hatayı bu meselede yapıyor Okan hoca.

Bence dogru bir nokta zaten burada da cokcaz yazdi kbu konuyu. Iste belirli kalitedeki oyuncularin olmazsa, ya maci veriyorsun ya da bir sure sonra takim motivasyonu yokus asagi gidiyor, ozguven kaybi oluyor.. O nedenle, tecrube ile genclik asisini dogru dozda ayarlamak lazim. Gecen sezon, Terim hoca baya denedi.. Ama girmeyen goller, yapilamayan son dogru tercihler ustune hakem hatalari ve genc bir ekip olunca elde, dusus ve motivasyon kaybi sonrasi olusan ozguvensizlik kacinilmaz oldu. Yoksa iyi oynadigimiz ama kaybettigimiz maclar oldu. Dun misal, Icardi 15dk isi bitirdi diyoruz. Icardi olmasa, Gomis'te olmasa diyelim, elde BAY ve Seferovic ile bence skor 3-0'a gelmezdi ustune gol(ler) yiyebilirdik. Iste boyle oyuncu olunca elinde, o pasi dogru zamanda, dogru kosu sonrasi dogru hizda dogru yere verince ikinci gol sonra rakibin hatasindan, 90+'da tecrubesiyle dogru yerde olarak ve ozel bir vurusla fisi cekince oluyor sana 3-0. Bejek maci keza ayni, o kafa vurusu vs.. Kisacasi, bazi nuanslar kirilma anlarini iyi ve dogru oyuncularla gecersiniz. Gerisi fasa fiso..

A.gücü maçı hariç uzun süredir kötü oynamıyorduk bence sadece gol noktalarında beceriksizlik vardı ve medya 1 farklı kazanıyoruz diye skor tabelası üzerinden algı yapıyordu. Tek eksik bitiriciliği yüksek topçulardı o açığı da şuan sadece icardi giderebiliyor bence, diğerleri son pas ve gol konusunda hala yeterli değil.
Ankaragücü maçını belki derbi öncesi gerginliğe yormak lazım. Ama gerçekten çok kötü maçtı.

Sanki sezonun başında taraftarı geçtim oyuncular da hocaya güvenmiyor gibiydi. Öyle bir izlenim alıyordum da söylemek istemiyordum. Bu büyük maç galibiyetleri hocaya olan güveni ve desteği fazlasıyla arttıracaktır.

Okan hoca takımları geç açılır dedik
İlk haftalar gömenlere
Gelmesini istemeyen tayfadan idim bu arada
Nuri bile daha öndeydi
Muhtemelen inter nedeniyle
+rize

İşine önem verdiği gayet açık ve net
Bu durumda sonuçlar da geliyor
Süpersin HOCAAA

tek bir camiada başarı olarak rekor kırması mümkün mü? forumdaki arkadaşlar bir kıyaslama yapabilir mi?

futbolculuk kariyerinde,
- 7x tr lig şampiyonluğu,
- 5x tr kupası,
- 1x uefa,
- 1x süper kupa.

futbolcuyken yaptıklarının yarısını hocalıkta kazansa inanılmaz bir seviyeye çıkıyor gibi geldi.

okan hocayı bazı konularda cok eleştirdik fakat bunları görmesi ve uygulaması cok önemli ve söylememiz lazım

barış alperin kanat oyuncusu degilde forvette denenmesı gerektigini aylardır söylüyorduk hocanında bunu farkedip uygulaması cok önemli

ihtiyar dik başlı inatçı hocalar olsa işimiz vardı

okan hocayı bazı konularda cok eleştirdik fakat bunları görmesi ve uygulaması cok önemli ve söylememiz lazım

barış alperin kanat oyuncusu degilde forvette denenmesı gerektigini aylardır söylüyorduk hocanında bunu farkedip uygulaması cok önemli

ihtiyar dik başlı inatçı hocalar olsa işimiz vardı
1673469817888.png

Cumartesi ve Pazar okumamaistim. Bu kadar nefretlik ne yapti?

Dakika değişiklikleri, kadro planlama, belki sistem vs eleştirileri anlıyorum ki bunlar eleştiridir. Başarısız olma ihtimali ya da başarılı olacağını düşünmek de ön görüdür. Ona da eyvallah. Ama aşağılamak, gömmeye gelince piyasada olup kendi sözlerini yutturunca şuraya gelip hakkını veremiyorsa bunların harici her boktur. Aman incinmesin. Hocam daha çok incitecek öylelerini. Eminim yine sallamak için el avuç kaşıyorlardır. Vallahi dediklerimin doğru çıkmasını GS başarısının önünde asla tutmuyorum. Böyle olanların da sevgisi benim gözümde şüpheli. Yoksa benim de eleştirdiğim şeyler oldu, olacaktır da. Her şey dozunda güzel.

Geri
Üst Alt