Alınan skorlara bakılırsa hocayı tebrik etmek lazım. Yunusu tekrar kazandırması da olumlu gelişme

Lakin hala oyun olarak fazla pozisyon veriyoruz. Oli/Toreirayi geçen istediğini yapabiliyor.

Genel olarak iyi gidiyor. Umarım yönetimden gereken yedek topçulari aldırır. Stopere yedek şart

Hoca biraz da su Yusuf’u al ya.Kusturecen çoçuğu oynattigin yok dogru duzgun.Su macta devrede Mata yerine alaaydin iste.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kurban olurum sana hocam ilk defa duyduğumda heyecanlanmıştım yanıltmadın beni. Seninle beraber ruhumuz geri döndü. Şimdide daha düne kadar eleştirenler övüyorlar.

Galatasaray tarihinin en winner takımının as oyuncularından biri Okan hoca.
Şampiyonluk yolunun teknik taktik yanında moral motivasyon ve psikolojik üstünlükten geçtiğini en iyi o biliyor

okan hoca takımla ilk görüşmeye gelmişti havaalanında gazetecilerden biri yakalamıştı. orda okan hocanın gözlerinin içi öyle bir gülüyordu ki. görevi o kadar çok istiyordu o kadar yürekten dilemiş ki takıma gelmeyi. o gün içime inanılmaz sinmişti. yolun yolumuz açık olsun hocaaam

Takıma kattıkları için teşekkür ederiz. İyi bir TD olduğunu düşünüyorum. Takım Türkiye'nin Bayern Münihi oldu. Tek negatif şey bana göre, genç hücum oyuncularını uyar, bencil oynamamaları konusunda. Özellikle Kerem'i. Daha fazla gol atabilir bu takım.

yine ne icat ettin hocam

r7wszld.jpg

Kıymetini bilin. Yarin 2 kotu sonuc geldigi zaman istifaya cagirmayin. Bu isin sonu yok cunku. Bu girdaba girince cikamayiz.
Önemli olan zaten şu ana kadar gösterdikleri bile yeterli bir referans daha ilk senesi illa ki aksaklıkları olabilir ama medya, diğer takım taraftarları kimse 2. Fatih Terim'i bulmamızı istemiyordu sezon başı yemeye çalıştılar ama başaramadılar her final maçından rahatlıkla çıktı. Ne olursa olsun bence de arkasında durulmalı hatta ne istiyorsa transferse transfer alınmalı.

Bastıra bastıra puan farkının 7 olduğunu söylemesi çok iyiydi. Rakipleri mental olarak her yerde yıpratıyor.

Geri
Üst Alt