Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.445
- 4.829
- 1.618
hocamda avrupa kupasi kokusu var, yeni imparatorumuz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

eyvah eyvah
Bu konuda en büyük örnek Micheal Arteta.. Adamı ilk senesinde neredeyse giyotinle idam edeceklerdi. Adama sabrettiler şimdi arsenal'e efsane top oynatıyor. Bizim en büyük sorunumuz sabretmemek..kazanmak her şeyi çözer. bir kaç ay evvel okan ile bu iş olmaz deniyorken şimdi nerelere geldik
eleştiriler her daim olmaya devam edecek. ft'ye bile neler dendi. ama kazandıkça herkes destek moduna geçecek mecburen.

Sana her maçtan sonra övgü yormuyor Canım Hocam!
BiliyomOnun sebebi farkli kendisi aciklar belki![]()
Where is?serdar ali celikler suan kuduruyor
Where is?
9da 9 var 2011/2012 sezonu Fatih hocayla.9'da 9 yapınca tarihe geçiyormuş. Muhteşem gidiyor.. Allah nazardan saklasın..
Dosya ekle@Emrah Duvar en büyük Okan Buruk destekçisiymiş net![]()
Okan Buruk demeyeceksiniz. Okan Pep Burukdiola diyeceksiniz. Dedik size hocamıza güvenin kadromuz çok kaliteli ve oturunca harika bir seviyeye geleceğiz diye. Ama daha işi bitmedi. İnşallah böyle devamSana her maçtan sonra övgü yormuyor Canım Hocam!Ekli dosyayı görüntüle 187696
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ahberdim üzdün benibu serefsizin ne oldugunu cozemeyen GSClilere teessuf etmek isterim
okan = Belozoglu Sr.
ahberdim üzdün beni