11/12 sezonundan sonra en dominant topu oynadığımız periyot. Bu şekilde devam eder sezon sonu şampiyon olursak o takımın performansını da geride bırakır. Seri-Leminalı dönemde pandemiyle biten 8 maçlık seriyi de geride bıraktı diyebiliriz 7-0 başak ve 3-0 fener galibiyetlerini hesaba katarsak. Üstelik as kadromuz sadece 1 kez birlikte oynadı orada da 7 tane attık.

Takım sezon başından beri sürekli katetti, eksik yaptığı işleri düzeltti. Oyuncularıyla iletişimi gayet iyi. Mesele Torreira'ya gösterdiği tepki tam ayarındaydı. Durumdan rahatsız olduğunu belli etti net şekilde ama ekstrem işlere de kalkışmadı sivasa götürmek, ceza vermek vs gibi. İstediği oyuncuyu yedek oturtuyor bir tek Seferovic rotasyona dahil olamadı geri kalan bütün transferlerden bir şekilde verim aldı.

Ilerleyen süreçte gençlere de daha fazla şans verecektir 2-0, 3-0 gibi skorlar erken dakikalarda gelmeye başladıkça.

Takımda performansı artan oyuncuların sayısı artınca, 4 oyuncu değişikliği ve 4 de 4 başarı ile hocam oyuncu değişikliği bilmiyor yeaaaaa diyenleri de üzdü.

valla ben sezon başında hiç istemedim ,güvenmemiştim hata yapmışız hocam .Helal olsun sana ve en başından beri sana güvenen renktaşlarımıza

Okan Hocam eleştirenlere karşı anlık:

@Vasfi Vural bunu gif yapsana bee

f2r7nx2.gif

Geri
Üst Alt