Nedense günah keçisi Vasfi oldu, çok üzerine gidiliyor. Daha 2. hazırlık maçı sonrası olmaz istifa diyenlere ne demeli ?
o biraz işin şakası üstat. ciddi bir kesim umutsuzdu zaten. hoca bütün camianın desteğini topladı yavaş yavaş.
kazanmak her şeyi çözüyor.

Masallah hocam

Böyle devam edecegiz insallah

Kadronun tamamini kullanmaya devam ettigimiz sürece ve tam kadro oldugumuzda kimse önümüzde duramaz

Bu yolun sonu sampiyonluk,inaniyor ve güveniyorum Okan hoca ya sonuna kadar

Müthiş bir karaktere ve teknik bilgiye sahip.

Yakında milli takım hocalığı için teklif alır.

(Ali Koç :danyal:💡)

Müthiş bir karaktere ve teknik bilgiye sahip.

Yakında milli takım hocalığı için teklif alır.

(Ali Koç :danyal:💡)
Fatih hocanın yapamadığını kendisi yapmalı hatta Fatih hoca her zaman söyler keşke Ferguson ve Wegner gibi senelerce burada kalmalıydım demişti. Okan hocanın yapması gereken Dursun Özbek sonrasın Erden Timur başkanlığında hedefleri her sene büyüterek önce lig kupalarını sonrasında Avrupa kupalar kazanmak olmalı...

Arsenal Arteta ile uzun yıllar götürecektir aynı şekilde biz de Okan hocamızla uzun vadeli götürmemiz gerekiyor belki 10 belki 15 belki 20 bu ülkede bu şartlar kolay değil ama ilk senesinden neler yapabileceğini gösterdi uzun vadeli de belki de Şampiyonlar liginde istediğimiz hedeflere yürürüz.

Fatih hocanın yapamadığını kendisi yapmalı hatta Fatih hoca her zaman söyler keşke Ferguson ve Wegner gibi senelerce burada kalmalıydım demişti. Okan hocanın yapması gereken Dursun Özbek sonrasın Erden Timur başkanlığında hedefleri her sene büyüterek önce lig kupalarını sonrasında Avrupa kupalar kazanmak olmalı...

Arsenal Arteta ile uzun yıllar götürecektir aynı şekilde biz de Okan hocamızla uzun vadeli götürmemiz gerekiyor belki 10 belki 15 belki 20 bu ülkede bu şartlar kolay değil ama ilk senesinden neler yapabileceğini gösterdi uzun vadeli de belki de Şampiyonlar liginde istediğimiz hedeflere yürürüz.
1988 şampiyonluğunun olduğu sene Galatasaray'lı oldum.

1989 yılında ertesi sene Şampiyon Kulüpler Kupasında yarı finali gördüm.
1993 Manchester United'ı eleyip Şampiyonlar Ligi ilk 8 takımın içine kaldık. (Çeyrek Final)
2000 UEFA Kupası
2002 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali

13 senede 4 önemli nokta.

Ondan sonrası son 20 senede sadece bir tek 2013 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali.

Tekrar o günlere dönebilmemiz için dediğin şekilde bu süreci iyi götürmemiz lazım. Ben umutluyum.

1988 şampiyonluğunun olduğu sene Galatasaray'lı oldum.

1989 yılında ertesi sene Şampiyon Kulüple Kupasında yarı finali gördüm.
1993 Manchester United'ı eleyip Şampiyonlar Ligi ilk 8 takımın içine kaldık. (Çeyrek Final)
2000 UEFA Kupası
2002 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali

13 senede 4 önemli nokta.

Ondan sonrası son 20 senede sadece bir tek 2013 Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali.

Tekrar o günlere dönebilmemiz için dediğin şekilde bu süreci iyi götürmemiz lazım. Ben umutluyum.
Zaten istikrar olursa başarı gelir Fatih hoca sonrası bunu yapabilecek tek hoca Okan Buruk ondan başkası yapamazdı. Bunu bildiklerinden medya sezon başından itibaren yemeye çalıştı çünkü 2. Fatih hocamızı bulup tekrardan belki de daha büyük başarılar yakalama ihtimalimiz olması bile onları korkutmuştu bu işi hazır yolun başındayken bitirmek istediler algı yarattılar beşiktaş maçından önce neler dendiğini herkes biliyor ellerinden geleni yaptılar ama hak ederek gelen bir kişiyi yıkmak kolay değildir hoca tek tek zorlu süreci atlattı hem de üstüne koyarak atlattı.

Zaten Okan hocayı geçmişten bu yana takip eden herkes bu noktalara nasıl geldiğini biliyor büyük takım yönetmeden 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 Türkiye kupası kazandı. Küme düşer denilen takımları aldı en üst sıralara taşıdı. Emeğiyle bu noktaya kazıya kazıya geldi. Eğer Galatasaray'lı olmasa Erol Bulut sonrası Emre'nin çağırması üzerine fenere giderdi ama gitmedi. Beşiktaş Sergen Yalçın sonrası Okan hocayı istedi yine gitmedi çünkü hayali Galatasaray'ı çalıştırmaktı. Hatta havaalanına indiği gün o gözlerindeki parıltıyı herkes hatırlıyor.

Umarım o günlere döneriz her sene şampiyonlar liginde kalıcı olur başarılar kazanırız bence bunu yapabilecek biri varsa Okan hocadır.

Zaten istikrar olursa başarı gelir Fatih hoca sonrası bunu yapabilecek tek hoca Okan Buruk ondan başkası yapamazdı. Bunu bildiklerinden medya sezon başından itibaren yemeye çalıştı çünkü 2. Fatih hocamızı bulup tekrardan belki de daha büyük başarılar yakalama ihtimalimiz olması bile onları korkutmuştu bu işi hazır yolun başındayken bitirmek istediler algı yarattılar beşiktaş maçından önce neler dendiğini herkes biliyor ellerinden geleni yaptılar ama hak ederek gelen bir kişiyi yıkmak kolay değildir hoca tek tek zorlu süreci atlattı hem de üstüne koyarak atlattı.

Zaten Okan hocayı geçmişten bu yana takip eden herkes bu noktalara nasıl geldiğini biliyor büyük takım yönetmeden 1 Süper Lig şampiyonluğu ve 1 Türkiye kupası kazandı. Küme düşer denilen takımları aldı en üst sıralara taşıdı. Emeğiyle bu noktaya kazıya kazıya geldi. Eğer Galatasaray'lı olmasa Erol Bulut sonrası Emre'nin çağırması üzerine fenere giderdi ama gitmedi. Beşiktaş Sergen Yalçın sonrası Okan hocayı istedi yine gitmedi çünkü hayali Galatasaray'ı çalıştırmaktı. Hatta hava alanına indiği gün o gözlerindeki parıltıyı herkes hatırlıyor.

Umarım o günlere döneriz her sene şampiyonlar liginde kalıcı olur başarılar kazanırız bence bunu yapabilecek biri varsa Okan hocadır.
İmza töreninde yaptığı açıklama şampiyon olmak için geldim, bu sene tek hedef bu (hiç kıvırmadı yapılanmaya ihtiyacımız var v.s. diye). İlk antrenmanda oyuncular ile yaptığı konuşması, burada herkese şans vereceğim ama öncelikle inananlar ile yola devam edeceğiz.

Daha zaten bugünleri orada belli etti ve o güveni anlamak isteyen herkese daha o günlerde verdi.

Daha sonra bir açıklaması vardı Emre Akbaba, Emre Kılıç ve Taylan ayrılınca kendilerinden kalmalarını ve mücadele etmelerini istedim (o sırada yüzünde hafif bir tebessüm) ama ayrılmak ta ısrar ettiler.

Bu da zaten her oyuncuyu kısa sürede çözdüğünün göstergesiydi.

İmza töreninde yaptığı açıklama şampiyon olmak için geldim, bu sene tek hedef bu (hiç kıvırmadı yapılanmaya ihtiyacımız var v.s. diye). İlk antrenmanda oyuncular ile yaptığı konuşması, burada herkese şans vereceğim ama öncelikle inananlar ile yola devam edeceğiz.

Daha zaten bugünleri orada belli etti ve o güveni anlamak isteyen herkese daha o günlerde verdi.

Daha sonra bir açıklaması vardı Emre Akbaba, Emre Kılıç ve Taylan ayrılınca kendilerinden kalmalarını ve mücadele etmelerini istedim (o sırada yüzünde hafif bir tebessüm) ama ayrılmak ta ısrar ettiler.

Bu da zaten her oyuncuyu kısa sürede çözdüğünün göstergesiydi.
Değerini bilmek lazım maçlardan sonra ki düşünceleri de önemli Kayseri deplasmanında çok kötü futbol oynadığımızda çok güzel basın toplantısı düzenlemişti suçu başkalarına atmak yerine kadro hatasını kabul edip Galatasaray'a yakışmayacak top oynadığımızı söylemişti.

1675074958841.webp

Geri
Üst Alt