Fatih hocayı servise gönderip bazı buglarini düzelttirmisiz gibi... En azından erken vadede öyle gözüküyor. Uzun vadede fatih hoca gibi kendine âşık etmeyi başarabilirse muhteşem olur. 1 sezonla Fatih terim olmak kolay değil ama doğru yolda gidiyor ve Inşallah da öyle olur.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Genel olarak iyi gidiyoruz takımda eksik birkaç şey var şuan için

-oyun kurarken bekleri ileri atıyoruz son haftalarda,rakip kendi sahasında bizi karşılıyosa sorun olmuyo ama önde bastığında sıkıntı yaşıyoruz

-hücumda ayak kalitesine bakıyoruz varyasyon eksikliği var,barcanın tikitakasını hiç sevmiyorum ama örnek olsun diye koyuyorum videoyu, varyasyonlarla rakibi üstüne nasıl çektikleri,gömülü takımların ofsayt çizgisini nasıl deldiıkleri çok net gözüküyo,bizimde kendi oyun tarzımıza uygun bişeyler yapmamız lazım maçların sürekli kilitlenmemesi adına

-son olarakta yine hücumda çalım atacak adam eksiltecek oyuncu eksikliği yaşıyoruz rashica oynamayınca bu iyice ayyuka çıkıyo,seneye minimum 1 mümkünse 2 kanadında adam geçen oyuncular olması lazım oyun akışkanlığı için

hocam burda ne düşünüyordu acaba

FnQftBHXEBEwHEC

Zaniola bugün rezaletti. Bu parayı nasıl vermişler anlamak mümkün değil. Sene sonu Icardi ve Okan Hoca'yla vedalaşmak lazım. İlhan Palut boşta malum.

Okan hoca’nin eksikleri düzeltmesi ve hatalardan ders cikarmasi cok iyi gercekten

Ligin ilk yarisinda takim ritim sagladiginda milli ara ve bay haftasi üst üste gelmisti ve o dönem takim ritim kaybetti iyi bir sekilde lige hazirlanamadi 5 puan kaybettik

Hoca bunun önlemini aldi ve dunya kupasi arasina cok iyi bir oyun la girdik ama ligler basladiginda kaldigimiz yerden devam etmistik

Simdi ne yazik ki deprem den dolayi da bir ara oldu ama hazirlik macinda takimi gayet hazir ve trabzon macinda biraktigi yerde gördüm

Geliserek yükselmeye devam edecegiz ve daha güclü olacagiz

hocam son maçtaki 3lü denemesi çok iyiydi

alternatif üretmeyi denemen de çok iyi

Çok sevindim. Her ne kadar Necati gibi hocaya yakın isimlerin Okan hocamıza kasıtlı olarak salladığını düşünsem de Fatih hoca en azından kendisinden yana bir sıkıntı olmadığını bu fotoğrafla gösterdi. Ve aynaya baktı 1996daki kendisini gördü
20230302_113420.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt