Puan kaybı serisi başlamasında başka bişey istemiyorum

Değişiklik derken mağlubiyet değişikliği yap demedik.

Neyse kendine gelirsin umarım. "Bir şekilde alırız" kafasından çıkmışsındır inşallah.

Rakibi hafife almak hoş değil.

Takımın yıldız oyuncusu ile papaz olmamak için 100 dakika oyunda tuttun adamı.

Yanlış değişiklikler oldu ama.her maçı kazanacak değiliz . Hayırlısı olsun Hocam

Averaj bir fm oyuncusu bile en kötü bir puan alırdı şu maçtan.

Kazandığımız 13 maçın hepsinde puan kaybını anlardım ama bu Konya'ya yenilmek ANLAŞILMAZ. Baştan aşağı yaptığı tüm hamleler yanlıştı, Yunus sol bek Mata ön libero oynar mı ne anlamı var bunun ya. İllaki kaybedeceğiz bunun farkındayım ama o maç bu değildi kesinlikle.

Olivieranin çıkması tamamen sacmalikti. Ne mataymis ulan bu İlla oynayacak.15 dakika bile oynayamiyor adam. Halı sahada oynayacak kivamda valla orda bile belini bukerim bunun

Sinifta kaldi resmen.

Antrenmanlarda cok rahat birakmis oyunculari ne hirs vardi ne ofansif varyasyonlar dogru duzgun. Defansif anlamda gelen gecen calim atti bizimkilere. Oyunculari bu kadar bos birakmamali ayrica oyuncu degisikliklerinde daha cesur davranmasini ogrenmeli.

normalde nazar boncuğu olsun derdim ama mertens'in bile olmadığı bi günde oliviera-berkan ikilisini aynı dakikada çıkartıp aids torreira ve eytli mata'yı aynı anda oyuna alması insani zekası hakkında soru işaretleri bıraktı.

inşallah yanılan yine biz oluruz sonunda ama bu akşam VASAT bi anadolu hocası gibi hareket etti 2. yarıda.

Senin elinde Zaniolo ve Torreira gibi 2 tane kaliteli bir oyuncu varken, hangiakla hizmet Berkan kutlu ve Barış Alper ile konyaspor deplasmanına çıkıyorsun hoca ? Bunun anlamı nedir ? Ben yenilmek istiyorum artık der gibi bir 11 çıkarmışsın.

Sonradan yaptığın değişiklikler ise facia.. Mata niye oyuna girdi ? Adamın yürüyecek hali yok. Bugünkü maç 3 puan değil, 6 puanlık bir maçtı. Loserlere ve Portekiz çingesine can suyu oldun bravo sana bravo!

Şu çift forvet saçmalığını terim de çok yapıyordu her yaptığında sonuç olumsuz oluyordu. Vazgeçin artık şundan

Ölüm kalım maçıymış gibi orta sahayı tamamen boşaltmak aşırı gereksizdi.

Bazen beraberlikle yetineceksin. FT hocamın da böyle bir sanırım Karagümrük deplasmanı vardı. 1-0 gerideyken maçın sonlarına doğru 1-1 yaptık sonra gittik saldıracağız diye ikinci golü yiyip 2-1 yenildik sonunda.

Saha kenarında berbat işler yaptı. Takımın ciddiyetinin kaybolması bir yana, gereksiz rotasyon ve 1-1'den sonra orta sahayı tamamen boşaltıp oyunu anlaşılmaz bir şekle çevirmesi saçmalıktan başka birşey değildi. Sok beki çıkarıp forvet aldı adam ya, ötesi var mı!

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt