Takımı toparla tarih tekerrür etmesin fener maçına Kadar işi bitir. Travma yaşatma bize

Oyuncuların lakaytlığı ft hocamın dönemini hatırlatıyor birkaç maçtır

Tam bir fatih terim puan kaybi oldu... aga 1 puan al yenemiyorsan yenilme ya.. ne bicim degisiklik yapiyon

En nefret ettigim şey iki tane aynı tip forvetle çift forvet oynamak necati ve elmander değil bu adamlar.

Iki forvete geciyorsan orta sahanin biri Mata gibi adam olmamali. Bunu nasil anlamiyorlar? FT'de yapiyordu bunu.

1-0
2-1
3-2

ıkına ıkına çıkardı sonunda

benim sene sonuna kadar bu herife güvenim yok.daha bjk deplasmanı var.yeniden nasıl seri yapacagız? bilemiyorum.adana macı bile tehlikede.oyuncu değişiklikleriyle çok maç verir gibi duruyo

Oliviera ve rashica’nin cikmasi hataliydi

Saglik olsun hocam

Milli ara da daha güclü bir Galatasaray icin calismamiz lazim,daha dogrusu trabzon macinda biraktigimiz noktaya dönmeliyiz

Okan hoca’ya güveniyorum takim toparlanacak

Icardiyi çıkaramıyor. Anladık .
Zaniolo defansa gelmiyor .
Takimin gol yiyecek belli yunusu neden alıyorsun ne yaptı yunus sezon başından beri şimdi yapacak dubua olsa gol olmayacak o pozisyon.
Kaan orta sahaya alıp emin bayram defansa alsaydik Kaan torrera yapsaydın mata ne yapacak adamın gücü yok .iki maçtır çok kötüyüz.

oyuncu bazında tek eleştirim ya yusuf demir'i kadro dışı bıraksın tamamen ya da her maç en azından hamle oyuncusu olarak kullansın.

şu deplasmanda bile sene sonu emekli olacak bitik mata'yı sahaya atıp yusuf'u konya'ya bile götürmemek komik kaçıyor artık.

Geri
Üst Alt