topcular döküldü ahbab 11 kısıyı degıstıremezsin sonucta
Zaten yaptığı değişiklikler yüzünden iyice gitti maç hiç ellemese belki alırdık maçı
Gidip 2 tane olumlu oynayan herifi çıkarıp üstüne sol beki boşaltıp yetmeyip dermanı olmayan matayı da alırsan ne yaptığını bildiğin pek söylenemez gibi

Zaten yaptığı değişiklikler yüzünden iyice gitti maç hiç ellemese belki alırdık maçı
Gidip 2 tane olumlu oynayan herifi çıkarıp üstüne sol beki boşaltıp yetmeyip dermanı olmayan matayı da alırsan ne yaptığını bildiğin pek söylenemez gibi
anlasılan mayışlar yatmamıs bu mac topcuların

Adana deplasmanında yaptığını yaptı. Orada da orta saha bomboş kalmış, 10 kişilik Adana'ya pozisyon vermeye başlamıştık. Biraz daha sakin hocam.

Tor övmeye devam et sen
Sezon başından beri başımıza makelele yaptiniz
stilinin bize çok uyduğunu düşünüyorum.
çabukluğu sayesinde rakibi erken karşılayıp topu bize kazandırdığı çok pozisyon var. bu sayede geri koşup yorulmadan, ritmi kaybetmeden oynayabiliyoruz

adamın tv'de gördüğü kıza aşık olacağını nereden düşünebilirdim.

Sadece Boey - Kazim degisikligi de olabilirdi. Solda 2 adam var ve ikisi de solak degil. Veya sadece Dubua Kazim da olabilirdi

Sampiyonluk yolundaki stresli dönemi kaldıracağını sanmıyorum.ic sahada oyunculara bencil olmaması gerektiğini soylemeli once.şampiyonluk haftalari Galatasarayda baska olur,Galatasaraya cekilen operasyonla basaksehirde taraftarsiz sampiyon olmaya benzemez bu is.o stresi kaldiramaz bu herif

Bu sezon 3 4 maçta Fatih hoca esintileri gösterdi,ortasahayi boşaltıp saçma sapan 2 forvete dönme gibi
Yada dk 70lerden önce değişiklik yapmama gibi
Hocanın bu huylarindan acilen vazgeçmesi lazim

Hocam başlarım sizin aşk acınıza, tek aşk GS deyin. Her şey düzelir. Sana güveniyorum. 😎

Orta sahayı komple boşaltmak kadar saçma bir şey yok. Bu konuda hala sinirim geçmedi.

Atıyorum FT gibi stoperi forvete yolla falan her türlü anlarım ama orta sahayı tek adama bırakıp yanına/önüne Mata'yı almak gerçekten müthiş saçma bir hamleydi. Umarım bir daha tekrarlamazsın bunu.

Hoca skor lazımken hemen panikliyor Ads deplasmanı da böyleydi Alanya maçı da böyleydi. Hiç ellemese daha kötü olmazdı muhtemelen.

Gecen hafta takim resmen S.O.S verdi zanin golü ile kurtarmistik. Fazla kazmaya gerek yok takim nasil olsa alir bu maci düsüncesine kapildi. Böyle olmayinca panik ile yanlis oyuncular cikip girdi. Orta sahayi komple rakip takima hediye edince bir puan yerine havamizi aldik. Beni dersimi aldim demisti gecen hafta, gercek dersi simdi aldin. Fener sallaniyordu son yumrukla nakavt edecektik herifleri simdi adamlar tekrar ümitlendi iki eskik maclari var ikisini alsa fark 3 puan olup herseyi yeniden baslatacaklar. Bence cok gereksiz ve kötü zamanda geldi bu yenilgi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt