Bugün olan şeyi söyleyeyim hoca 14/14 rekoru aldıktan sonra 1-1 giderken gözü karattı gerek var mıydı bence yoktu ama sonuçta bir riske girdi ya atarız ya yeriz ruletine döndü atsaydık 15/15 devam edecekti olmadı seri bozuldu bence bu serinin artık bitmesi de iyi oldu yalan yok her maç öncesi acaba bu maç mı rekor gidecek diye düşündürüyordu benim gibi düşünen de kesin vardır içten içe şampiyonluk yolunda çok fazla seriye odaklanıldı bundan sonra kafa olarak taraftarda oyuncularda artık rahatlamıştır. Milli ara sonra tam gaz devam edilir içeride Adana Demirspor ve Kayseri maçlarında özümüze dönelim iyi futbol iyi oyun iyi skorlarla şampiyonluk yolunda devam ederiz.

Valla seri meri hikaye biz top falan oynamıyoruz bayadır, bu kadroyla bu futbol bence hocaya yakışmıyor

Serinin icin de dahil bu sezon bir kac mac disinda cok da iyi Futbol oynamiyoruz, pes pese gelen galibiyetler birde rekor sevdasi yüzünden kimse birsey demedi ama bu kadroya bu futbol yakismiyor. Pastaci Selcuku bile bu kadro ile takimi sampiyonluga oynatirdi. Eger hoca dikkat etmese bir kac mac icinde hersey tersine döner.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

15 maç rekor yapacam diye 1 puanıda kaybetti, özeti bu. Değişiklikler o kadar kötüydü ki son 15 dakika gol yemememiz mucize olurdu, 5 6 kişi hiç getiye koşmadı, çünkü geriye koşamayacak savunması zayıf adamları oyuna doldurdu, harakiri yaptı resmen.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takimda sanki asiri derecede disiplinsizlik var, cok iyi arkadas ortami var deniliyor dogrudur ama buda tam ters etki yaratmaya basliyor, herkes bir sekilde farkli olaylari ile gündeme geliyor. Hoca sanki bu ortami yaratarak kendi kendini bitiriyor gibi geldi bana.

Bugün olan şeyi söyleyeyim hoca 14/14 rekoru aldıktan sonra 1-1 giderken gözü karattı gerek var mıydı bence yoktu ama sonuçta bir riske girdi ya atarız ya yeriz ruletine döndü atsaydık 15/15 devam edecekti olmadı seri bozuldu bence bu serinin artık bitmesi de iyi oldu yalan yok her maç öncesi acaba bu maç mı rekor gidecek diye düşündürüyordu benim gibi düşünen de kesin vardır içten içe şampiyonluk yolunda çok fazla seriye odaklanıldı bundan sonra kafa olarak taraftarda oyuncularda artık rahatlamıştır. Milli ara sonra tam gaz devam edilir içeride Adana Demirspor ve Kayseri maçlarında özümüze dönelim iyi futbol iyi oyun iyi skorlarla şampiyonluk yolunda devam ederiz.

Gözü kararttı ama yaptığı değişikliklerle gol atma olasılığımızı da sıfıra indirdi
Yapacak birşey yok, inşallah fantezileri bırakır da iyi oynadığımız formasyona geri döner

Bu seri elbet bitecekti.

Biz senden razıyız hocam. Moral bozmak yok yeni seri peşinde koşalım

Takimda sanki asiri derecede disiplinsizlik var, cok iyi arkadas ortami var deniliyor dogrudur ama buda tam ters etki yaratmaya basliyor, herkes bir sekilde farkli olaylari ile gündeme geliyor. Hoca sanki bu ortami yaratarak kendi kendini bitiriyor gibi geldi bana.

Katılıyorum, haftalardır bizim topçuların karı kız peşinde koşmasını izliyoruz
Maça gelince bunun yarısını koşmadılar
Hadi topa koşmadın bari rakiple kavga eden arkadaşına yardıma koş ama umurlarında değil
Bu hocaların iyi giden oyuna parmak atıp kadroyu taktiği değiştirme sevdasını da hiç bir zaman anlamıyorum

Geriden oyuncu çıkarıp ortasahayı boşaltma huyundan vazgeç artık hoca günümüz futbolunda böyle birşey yok. Baskılı hücum yapmak istiyorsan defansı öne çekip ceza sahasına daha çok adam sokarsın okadar.

Anlatamıyoruz ki bir türlü, topu getirecek adam olmayınca 11 kişinin içine 8 kişi soksan ne olacak

Konya gibi vasat takım, 5 haftadır golleri yok, tek olayları hızlı çıkabilmek
Sen ortayı sağlam tut, oyunu rakip sahaya yığ ve dönen topları topla yetecek
Rakip illa ki hata yapacak
Şöyle rakibe 3 kanat 1 forvet çıkmak nedir
Sonra top yapan adamları çıkarıp ilerde top bekleyecek adamları almak nedir

Biz konyanın yapmamızı istediğinden de fazlasını yaptık hoca sayesinde

Kendi aralarında 2 pas yapamayacak 3 kanatla oynamak ne harbiden yaw. Sahada bir sey olmayinca da surekli yer degistiriyor sen kanata gec biraz oburu 10 noda oynasin bakalim ne olacak gibi. Mertens yoksa 3 os koy rahat et.

sakin olalım

hataları oldu ama yeni seri başlayacaktır

Bizim takımın hocalarını berabere kalınca kesmediğimizi birisi öğretmeli nerden bulaştık bu belaya anlamadım ama tank top tüfekle saldırmamıza gerek yoktu dakika 90 olmuş kimse yok yarı sahamızda.

1 puanla yetinmeyi bilseydin iyiydi hocam.Yaptığın iyi işlere sayarız bu maçı canın sağolsun.

Her zaman söylerim böyle deplasmanlarda bazen takım kötü oynuyorsa ve müdahale şansın yok gibi bir durumdaysa maçı tutman gerekiyor ve gerekirse 1 puana razı olman lazım. Konyaspor kadro kalitesi olarak puan kaybedilecek bir deplasman mı? Muhakkak öyle ama bizim bu şekilde puan kaybetmememiz gerekiyor. Doğruları yapıp da puan kaybediyor olsak, şanssızlık vs diyebiliriz ama dün Okan Hoca resmen intihar etti değişiklik terchileri ile.

Hocalığı öğrenecek diye, inşallah şampiyonluktan olmayız.

ilk 11 riskliydi

degisiklikler zaniolo haric sacma ve yanlisti

sahanin en iyisi rashica neden cikti? maci getirecek tek kisiydi dün

icardiye nasil 100 dakika dayandi daha 20 dakikada nefes alacak hali yoktu

Hocalığı öğrenecek diye, inşallah şampiyonluktan olmayız.
1679124882154.webp

Kazanınca ilerlemeyen sayfalara bak yaw.
Garip garip hiç girmeyen kişiler bile yorum yapıyor. Madem her hafta kazanırken de böyleydi, nerdeydiniz. Pusudaymış resmen herkes tökezlese de bir söylesek diye.

Adam diyor zaten hata yaptım.
Seri bozulmasın diye saçmaladı.
Yanlış yaptı. Bu kadar idam etmeye gerek var mı? Zaten geriden gelip yaptık farkı. Bir kredisi olsun bunca şeye ya. Takım ne zaman kolay şampiyon oldu? Buna izin veren bir sistem kendini yırtsan bile yok. TSye gelince ağzını açmayanlar bize gelince yarış son ana kadar gitsin deyip duruyordu. Daha ileride hiç telafi şansın yokken yaşansa daha mı güzel olurdu. Şimdi en azından bu şansımız var, topla tüfekle saldırana sizde bir zahmet cephanenizi taşımayın. Eleştiri başka, öldük bittik vah vah gitti şampiyonluk, sen hoca mısın kıvamında yorumlar bambaşka... Bir de hala liderken. Şampiyon bile yapsa yaranır mı muamma. Rekordan bana ne diyen bile var. O rekor olmasa sen bunun daha beterini yaparsın, sana ne olması doğal. Baksanıza içinize ata ata yaşlanmışınız...

Geri
Üst Alt