Bundan sonraki senelere ambargo koyacaksa bir seneye kabulüm açıkçası

Önemli olan hatasından ders çıkaracak mı

Eksik olduğu yönler var mutlaka

Ama daha önemlisi oyuncu değişikliklerini çok geç yapıyor ve bunu bir türlü düzeltemedi

Kötü oynayan bir futbolcuya 80 dakika dayanmasına anlam veremiyorum

Kötüyse dakikasına bakmadan çıkaracaksın arkadaş

Bu kadar basit
Renktasim, korkum o zaten, kadro herkesin kabul ettiği gibi bu ligin üzerinde. Sene başı her türlü bahaneye eyvallah dedik ama herkes zafer sarhosluguyla ikina sıkına gelen galibiyetlerde kulak üzerine yattı. Sene başından beri büyük maçlar dışında ikinip sıkılmadan seyrettiğimiz 3 maç yoktur. O sebeple bu yorumu yazdım. İnşallah şampiyonluğa engel olmaz bu durum. Okan oyuna müdahalelerde sıkıntı çekiyor ve bu gün gibi ortada.

hocaya haklı olarak eleştiri yönelttik ama biraz da iğneyi oyunculara batırmak gerekiyor

dün akerim çok kötüydü mesela, boey çok kötüydü kaç kere rahat orta fırsatını değerlendirmedi, icardi çok hareketsizdi, oliveira idare etti

rashica ve biraz da kerem dışında kendi kalitesnin hakkını veren kimse yoktu

anlamadıgım şey hoca 4 3 3 dizilimi neden hic denemıyor maç içlerınde ki kadromuz cok müsait bu oyun düzenine dönse çogu maçta baskı yemeyiz veyaz sacma sapan puanlar bırakmayız

berkan torreira sergio ortasahası yapsa ileride kim oynarsa oynasın takım rahatlayacak

hocaya haklı olarak eleştiri yönelttik ama biraz da iğneyi oyunculara batırmak gerekiyor

dün akerim çok kötüydü mesela, boey çok kötüydü kaç kere rahat orta fırsatını değerlendirmedi, icardi çok hareketsizdi, oliveira idare etti

rashica ve biraz da kerem dışında kendi kalitesnin hakkını veren kimse yoktu
hocaya son değişikliklerle orta sahayı tamamen boşalttığı için kızılır bi mata-yunus falan.

dün maçın kopmamasının tek sebebi icardi, 2-3 tane gol atabileceği pozisyonda sıçtı.

normalde alıp güzel servis yapabileceği pozisyonlarda saçma sapan cılız şutlar çekti

Bu arada ben Fanatik Okan Hoca seveniyim ama tabiki eleştiri yapacaksınız çünkü bu kez hocaya yazar. Torreirayı gerekirse kafasına vura vura oynatacaksın. 2 tane sol bek varken Dubois işine gerek yoktu. Hazır olmayan Zanioloyu Barış Alperin en hazır haline tercih ederim. Tabi ben biraz işin teknik kısmından bakıyorum kondisyon fizik durumunu bilemem de böyle düşünüyorum.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk gün ne dediysem hala ayni noktadayim

Bu takim Okan hoca ile sampiyon olacak

14 maclik bir serinin ardindan rakiplerin ve tribünlerin bize karsi daha motive olacaklari belliydi yani bu yüzden tabiki puan kaybi olacakti

Kredimiz vardi ve onu kullandik

Hala en kötü ihtimalle 3 puan öndeyiz arti ikili averaj bizde ve son macta rakibimiz ile evimizde

Ayrica 3 puan dedim ama fenerin de maclarini kesin kazanacagindan emin olamaz hic kimse

Suan 9 puan fark var ve benim tahminime göre biz milli aradan sonra kazaniriz fener ise alanya veya besiktas maclarinda birinde puan kaybeder yani bay haftasina girdigimizde bir mac fazla ile 8 puan önde olacagiz

Bizim bay haftamizda fener karagumruk deplasmaninda kazanirsa fark 5 olacak

Yani sakin olmakta fayda var fenerliler sosyal medya da baski kurmak istiyorlar sanki önümüze gecmisler gibi bir hava yaratmak istiyorlar bu yüzden düsmeyin tuzaga

5.000 mesajım okan hocamın konusuna olsun. hocam 14 maç üst üste çok güzel şeyler izledik ama müspet bir düşüş olduğu da aşikar. ama güvenimiz tam sene sonu şampiyon olacağız

kırılma anı.. şimdi ikinci aşama.. çok büyük riskler barındırıyor..

Galatasaray'da Okan Buruk öz eleştiri yaptı: Özel hayatına dikkat etmeyen isimler uyarılacak.

Konya yenilgisi sonrası Okan Buruk öz eleştiri yaptı, eksiklerini not etti. Buruk, galip gelinen Kasımpaşa maçında da oyun kalitesinde bir düşüş olduğuna dikkat çekerken milli arada izleyeceği yolu belirledi. Yönetim de, sık sık İstanbul gecelerinde görünen Icardi ve Torreira başta olmak üzere oyuncularını uyaracak.

Ali Naci..

Barışı,yunusu,matayı ısrarla oynatma hoca şampiyonluğu kaybederiz..

Hala Ne kadar hücumcu o kadar o kadar gol pozisyonu anlayışını nasıl benimset bir hoca..

Yahu mertensiz orta saha üçlüsüylede çok güzel ofansif futbol oynanır.Yeterki sahaya doğru yerleş..

Boş bırakma orta sahayı hoca..
Önemli kritik oyuncuları kesmekten vazgeç..

Ulan adamlar aylardır sakat olanı gezzali ilk maçta hemen sahaya koyuyor biz zaniolo gibi adamı oynatmıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2012-2013 sezonu dışında son haftalara rahat girip şampiyon olduğumuz sezon hatırlamıyorum yakın zamanlarda. adım gibi biliyordum işi yine kaosa döndüreceğimizi, rahat şampiyonluk haram bize resmen illa işimizi zora sokacağız.

Tam takımda hoca dokunuşu görür gibi oluyoruz sonraki maç takım yine doğaçlama kimin ne yaptığı belli olmayan oyuna dönüyor. Bu takım kafayı yedirir insana. Tam bu sefer oyunumuzu bulduk diyoruz ertesi hafta yine rezil bir oyun oynuyoruz. Neyse ki kadro kalitesi olarak ligin kat kat üstünde bir takımız da bireysel yeteneklerle buraya kadar gelebildik.

Hayatın yalan ve algı Ali Naci Küçük.

Bence daha temel iki problemimiz var:

1. Pres. Tum taktik bunun uzerine kurulu ama macin 80 dakikasibda pres yalandan yapiliyor, dogru zamanda ve yeterince kalabalik pres cok nadir goruyorum.

2. Set oyunu. Sete yerlestigimizde son topu hucumu bitirecek sekilde degerlendiremiyoruz. Salakca debelenmeler ve top kayiplariyla karsi hucuma donuyor is yuksek oranda.

Bu konulari acil cozmesi lazim hocanin.

Geri
Üst Alt