Orta sahayı boşaltıp mata filan almazsın di mi artık. Niye forvet istemedin atletiz mi olan. Valencia gibi ortalama in biraz üstü oyuncu bile biraz essek gibi kostümü fark oluyor. Dembeleyi al seneye

Bence daha temel iki problemimiz var:

1. Pres. Tum taktik bunun uzerine kurulu ama macin 80 dakikasibda pres yalandan yapiliyor, dogru zamanda ve yeterince kalabalik pres cok nadir goruyorum.

2. Set oyunu. Sete yerlestigimizde son topu hucumu bitirecek sekilde degerlendiremiyoruz. Salakca debelenmeler ve top kayiplariyla karsi hucuma donuyor is yuksek oranda.

Bu konulari acil cozmesi lazim hocanin.
Doğru pres yapmıyoruz gerçekten Trabzon maçında yapmıştık bunu her topu almistik

14 maç üst üste kazanıp bir maçta yenilince bunlar oluyor.

Hocam dün hata yaptığını kabul etmişsin bence en önemlisi buydu Fatih Terim'de bu özelik yoktu ben öğrenmem öğretirim diyordu.
Dün gece ve bugün biz sürekli düşünüyoruz hatayı nerde yaptık diye dün 1 puan alsak bile olurdu .
Bazen de bam güm oynayalım dünkü maçta al emin bayramı Kaan Ayhan ile ister 5 li defans yap ister Kaan i öne atsan takım düzelecekti .
Hele sondaki yunus dubua olayı anlaşılacak iş değildi. Mertens olmadan deplasman işimiz zor bakalım yeni bir plan bulacak misin hocam.

1 yenilgi ile yerin dibine sokmayacağız tabiki ama artık şu saçma sapan oyuncu seçimlerinden vazgeçmeli...bu kadronun ilk 11 belli ve mecbur olmadıkcada bozulmamalı...artık Mata kurtarıcı diye alınmamalı çünkü yapamıyor...Zaniolo ilk onbire monte edilmeli...

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konya maçı için haklı olarak eleştiri yönelttim ben de kendisine ama onun da psikolojisini anlayabiliyorum. Aslında 9 puan öndeyken ve hazır Cuma maçı oynuyorken galibiyeti bir şekilde alıp ligi büyük ölçüde erken koparmak istedi. Fakat bu onu bir anda kontrolsüz güce çevirdi, oyuncu değişikliklerini yaparken herhangi bir şey planladığını bile sanmıyorum, sadece hücumcular girsin işi nasıl bitiriyorsa bitirsinler diye bekledi. Maalesef bu kontrolsüzlük ile bırak ligin fişini çekmeyi adeta yeniden başlamasına sebep oldu.

Yine de kendisinin bu işten gerekli dersi aldığını düşünüyorum. Henüz birşey kaybetmedik. Herşeyden önce final haftalarına giderken ayarsız rotasyon işi son bulmalı, artık kim as oyuncu kim yedek oyuncu, bu konuda roller net olarak belli olmalı. Sonrasında oyun gidişatında sakin kalmalı ve değişiklik haklarını absürt şekilde harcamamalı. Özellikle çok hücumcu ile yüksek gol şansı beklentisinden derhal uzaklaşmalı. Bunu esasen ligin başında Giresun maçında deneyimlemiş güzel de ders çıkarmıştı ama bu maçta farklı psikolojik etkenler devreye girdi belli ki. Yeniden ders çıkardığına inanıyorum, bir daha bu denli panik yapmayacaktır diye düşünüyorum.

Ha bir de Mata ve Yunus konusu... Bu arkadaşlara gerektiğinden fazla kez fırsat verdi, artık buna dur demeli. Bu kadar fırsatı Hamza'ya, Baran'a verse daha bile kazançlı çıkardı.

Kaç gündür içim karardı, ümitsizlik had safhaya çıktı ama bence yeniden silkelenip kendimize geleceğiz. Karşımızda aşağılık bir kötülük her hattıyla planlar yapsa da, bunu bozabilecek tek camia biziz.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 orta sahayı çıkarıp 6 forvetle oynama gibi fatih terim taktiklerinden vazgeçmişsindir umarım. bjk maçına kadar puan kaybetmeden gelmeye bak hocam.

Hocam kendini ve takımı toparla. Maalesef herşey aleyhimize, ekstra oynamamız gerekiyor. Rekor seri yaptık, yine yaparız.

artık ligin bitmesine sayılı haftalar kalmışken saçma sapan rotasyon yapmayı bırakmalı...rotasyonu Türkiye Kupasında yapabilir...yoksa kimsenin Okan hocadan bir şikayeti yok...kemik ilk 11 varken o oynamalı....

SM-S908B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu iş hak ile batılin savaşı. En ufak hataya tahammül yok artık okan hoca ipleri sıkı tut

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

+ Dubois, Kaan, Kazımcan, Berkan, Zaniolo, Yunus, Barış, Gomis

Ligin kalanında şu rotasyonla devam etmeli hoca.

Son düzenleme:
Hocam, bi' tivit at, ateşi yok hocaamm

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Adekugbe
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

+ Dubois, Kaan, Kazımcan, Berkan, Zaniolo, Yunus, Barış, Gomis

Ligin kalanında şu rotasyonla devam etmeli hoca.

eldeki hiç bir sol bek artık kazımcanın süresinden 1dk bile çalmamalı

kazımcan 5 adekugbe

Konya macinda ölü serefsizleri boklu mezarlarından kaldırdık şimdi tekrar öldürüp gömme vakti hocam.

Vur de vuralım öl de ölelim canım hocam benim.

Geri
Üst Alt