Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herkese tek tek laf yetiştiremeyeceğim. Bana göre bu kadronun hakkını veremiyor hoca. Yarın oyunumuzda gelişme olduğunu görürsek o zaman bak adamı zamanında eleştirmiştim ama şunları şunları geliştirdi diyip hakkını veririm zaten. Eleştiri bu kadar korkulacak bir şey olmamalı.
Ha bir de şu var sezon başından beri yazıyorum.
3'lü orta saha oynamamaya yemin etmiş bir kişi.
Ha bir de şu var sezon başından beri yazıyorum.
3'lü orta saha oynamamaya yemin etmiş bir kişi.
yav s. edin şampiyonlar ligini
yine yüksekten uçmaya başladık
önceliğimiz lig. seneye de önceliğimiz lig. ondan sonraki seneye de
bu ligde standardı sağlamadan avrupada başarı en fazla denk gelir. o da kura şansıyla.
eskidende hakemlerın dogradıgı sezonlar vardı ama 1 mac oluyordu 2mac normal gidiyordu misal şimdi ise bir ilkle karşı karşıyayız her mac dozajı artarak bir katliam var ve bunu aleni yapıyorlar ,yönetimde maalesef koruyamıyor takımıSampiyon olacagiz
Ister inanin ister inanmayin
Bu takim Okan hoca ile sampiyon olacak
Tff’si mhk’si fener’i iti köpegi bütün engelleri asacagiz ve sampiyon olacagiz
Maç içinde skor elimizdeyken tutmak için de denemedi. Asla yapmıyor ilginç. Belki de orta sahayı alıp kanatları daha az yorup enerjilerini hücuma harcamalarını sağlayacağız.mertens varken olmaz ki
kayseri deplasmanında denedik bir
nerde 5 tane kaçırdı ya
ve 19 şut %67 topa sahip olma, kötü dediğmiz maçlarda bile baya üretkeniz aslında ilk yarı 3 tane net gol kaçırdık meselagömdüğümüz maçta
2 direk
2 verilmeyen penaltı
1 verilmeyen gol
1 faulden yenilen gol
inanılmaz değil mi
Mertens ve İcardinin 6 pastan kaçırdıkları var.gömdüğümüz maçta
2 direk
2 verilmeyen penaltı
1 verilmeyen gol
1 faulden yenilen gol
inanılmaz değil mi
Mertens ve İcardinin 6 pastan kaçırdıkları var.
Keremin plasesi var
Hücumda dediğin gibi fena değiliz ama top rakibe geçince dağılıyoruz bu aralar