Sol bek adekuphe olmaz ilk yediğimiz golü şimdi gördüm tekrardan bu adamın bize faydası yok .
Nelson iki golde de hatalı takım sürekli ilerde baskı yapıp top kapamadan geri koşuyor pozisyon veriyoruz Allah aşkına gol atıp öne geçince oyuna farklı bir müdahale yap takım oyunu biraz sogutsun .

okan buruk, kimse kusura bakmasın, gomis olayını en az oyuncu kadar kötü yönetmiştir. gomis eğer bu sözü sana perşembe günü söylüyorsa, bunun o gün hadi bilemedin 1 gün sonra resmi bir kulüp haberi ve alınan karar ile birlikte açıklanmama sebebi nedir? gomis'i, ihtiyaç sebebiyle (icardi sakat) kararından döndürmeye çalıştıklarını söylüyorlar. bir oyuncu takımda forma giymek istemiyorsa, onu ikna etseniz ne olacak ki? hadi alanya maçında sonradan oyuna girdiğinde farklı öndeydik. ya yarın bir gün oyuna geç girdiği için kafası bozuk olduğu, başa baş geçen bir maçta oyuna girerse? galatasaray futbol takımı oyuncu kaprislerine, oyuncu mevkiisinde o anda hazır olan oyuncu sayısına göre mi tavır alıyor? hepimiz biliyoruz ki hazır 3 forvetimiz olsa, belki gomis bugün galatasaray oyuncusu bile değildi.

peki o maç öncesi ve sonrasındaki demeç farklılıkları? maç öncesi oyuncunun belinden rahatsız olup, 2 gündür antrenmanlara çıkmadığı için kadroda olmadığını, maç sonu artık gsda oynamak istemediği için kadroda olmadığını öğreniyoruz. ne oldu 90 dakikada. tabii ne olduğunu hepimiz biliyoruz.

yönetim ve okan buruk, gomis olayını olabildiğince gizli tutmak istediler, kazandığımız ve takipçi ile farkı koruduğumuz sürece bu olay sorun olmayacak diye düşündüler ve tam bir "türk işi" örneği vererek "üstünü örteriz" dediler. daha ilk maçta kritik bir puan kaybı olunca ve önünde 2 çok kritik maçı görünce de, okan buruk panikledi ve bu puan kaybının yerine gomis'in konuşulacağını düşünerek, yaptığı ne olursa olsun, oyuncuyu taraftarın önüne atma yoluyla kulüp içinde kalması gereken bir konuyu kamuoyuna yansıttı. tabii beklediği olmadı, gomis, okan buruk'un yapması gereken açıklamayı yaptı ilginç şekilde ve bir anda camiayı şampiyonluk yarışında 4 puan öndeyken daha da kaosun içine itti.

ben maç öncesinde bu 2 demeç farklılığını görünce şunu da soruyorum. gerçekten acaba gomis "artık oynamak istemiyorum" mu dedi, yoksa "madem öyle artık beni oyuna almayın" mı dedi, yarım ağızla isyan mı etti? okan buruk 120 dakika içindeki bu tamamen farklı acıklaması ile benim gözümde güvenilirlik ve kriz yönetme konularında büyük eksi almıştır.

takımın maç içerisindeki sürekli panik halinin de çok iyi sinyaller vermediğini düşünüyorum. çok net söyleyeyim, bu psikoloji bu iletişim kaosu ile son hafta fenerbahçe'ye şampiyonluk verilirse çok ciddi cezalar alacağımız olaylar olur.

Evdeki hesap çarşıya uymadı karagumruk u kolay yenseydik bunlar konuşulmayacakti.
Ya takım içinde karışıklıklar var öne geçmişsin karagumruk maçında daha dikkatli olsanıza penaltıda panenka nedir ne bu rahatlık madem icardi oynayabiliyor neden ikinci yari başında almadin ..

Maça müdahalelerini beğenmiyorum. Değişiklikler geç ve ezbere. Bazı maçlarda şapkadan tavşan çıkarmayı bilmeli ve hamleleriyle oyunun seyrini etkilemeli. Bunu göremiyorum. Tek sıkıntısı bu.

Saglik olsun

Okan hoca’ya güveniyorum biraz sakin olmakta fayda var

1 maclik kredi kullandik

En kötü senaryo’yu göz önünde bulunduracak olursak son maca kaldiginda beraberlik yetecek büyük ihtimal

Fener’in bizim maca kadar kazanmasi halinde böyle bir senaryo cikar

Yani rahat olun kendimize baski yapmamiza gerek yok hala öndeyiz hatta hala 1 maclik kredimiz daha var
Mağlubiyet almadan beraberlik olarak bakarsak hala daha 2 maç kredimiz var.Fb de derbiye kadar fullerse puan puana geliyoruz.Derbide beraberlikte bile şampiyon konumuna geliyoruz

Sol bek yok hala.
Oyun kurucu belli değil torrera tek başına oynadı bugün.
Duran top çalışmıyor takım ısrarla.
Penaltıyı kim atacak serbest vuruşu kim çalışılmalı.
Bu takım su an burada ise gomis e çok şey borçlu bu adam neden 3.forvet e düşürüldü
Gomis max 10-15dk dayaniyor bunu bize 10 kere gösterdi kendisi

Baris 45 de girdi , gomisi cikarabilirdik kondisyonu bitik diye. Alanya deplasmaninda gayet mantikli degisiklikti

Penalticilar da belli

Icardi zaniolo oliveira

Duran toptan cokca gol attik bu sene daha ne calisilmiyor deniliyor anlat bi

Gomise ilk 3 hafta haric bir halt borclu degiliz

Başakşehir maçı aslında bir erken ikaz idi, böyle senaryolar olabilir; defansta savruk olabiliyoruz bazen ve bunu cezalandırabilecek ekipler sonuca gidebiliyor görüldüğü üzere. Umarım savrukluğa çare bulabilir. Bireysel hatalar kaynaklı bir puan kaybı olarak değerlendiriyorum ben, Okan hocaya çok yüklenemiyorum, yine de bahsettiğim soruna çare bulması mühim.

Tamamen fazla özgüvenden kaynaklanan konsantrasyon hataları.Kalitesizlikten mütevellit değil yani

Sahadaki futbolculardan,taraftardan daha heyecanlı,sakın kalıp takımı yönetmesi gerekir.bu heyacani şampiyonluğa mal olacak korkuyorum.

şu maçta gram hatası yok. maça 1-0 önce başlamışsın ama kalecin tam bir şov yaptı. Leo franco , zapata , desanctis filan yemezdi şu 2 golden birini yaa. hatta ilk golde ping varmış gibi tepki verdi.

cagne ztn koşamaz nelson yakalar diye başta çıkmadı ama şut çekeceğni anladığı an bir kaç adım çıkması lazımdı. 2. golde ztn zıçtı. 3.te boeyin mallığı var. 1de de adekubge asistçinin önüne indirdi topu

cagne ztn koşamaz nelson yakalar diye başta çıkmadı ama şut çekeceğni anladığı an bir kaç adım çıkması lazımdı. 2. golde ztn zıçtı. 3.te boeyin mallığı var. 1de de adekubge asistçinin önüne indirdi topu
tam bir şampiyonluk yolunda taraftarını kanser eden galatasaray özeti.

Mağlubiyet almadan beraberlik olarak bakarsak hala daha 2 maç kredimiz var.Fb de derbiye kadar fullerse puan puana geliyoruz.Derbide beraberlikte bile şampiyon konumuna geliyoruz

Aynen öyle

Ayrica fener’in de puan kaybedecegi maclar olacak,biz senaryolari onlarin kazanmasi üstüne yapiyoruz

ben maç öncesinde bu 2 demeç farklılığını görünce şunu da soruyorum. gerçekten acaba gomis "artık oynamak istemiyorum" mu dedi, yoksa "madem öyle artık beni oyuna almayın" mı dedi, yarım ağızla isyan mı etti? okan buruk 120 dakika içindeki bu tamamen farklı acıklaması ile benim gözümde güvenilirlik ve kriz yönetme konularında büyük eksi almıştır.

takımın maç içerisindeki sürekli panik halinin de çok iyi sinyaller vermediğini düşünüyorum. çok net söyleyeyim, bu psikoloji bu iletişim kaosu ile son hafta fenerbahçe'ye şampiyonluk verilirse çok ciddi cezalar alacağımız olaylar olur.

Beşiktaş ve başakşehir maçları kritik, 6 puan alırsak kesin şampiyonuz, fener de Sivas ve ts ile oynayacak, en oynamak istemeyecegim rakipler, biri kümede kalma savaşı veriyor, öbürü de artık sezonu bitirmiş, sezona dair tek şansları bir fb galibiyeti

Aynen öyle

Ayrica fener’in de puan kaybedecegi maclar olacak,biz senaryolari onlarin kazanmasi üstüne yapiyoruz

Ya en en kötüsü bak,Fener derbiye kadar tümünü alsa biz de kalan maçlarda 1 mağlubiyet 2 beraberlik alsak dahi Fb 3 puan önde derbiye geliyor.Koysak yine şampiyonuz.Negatifi basan arkadaşları anlamak mümkün değil.Hiçbir takım her maçını kazanamıyor

Ya en en kötüsü bak,Fener derbiye kadar tümünü alsa biz de kalan maçlarda 1 mağlubiyet 2 beraberlik alsak dahi Fb 3 puan önde derbiye geliyor.Koysak yine şampiyonuz.Negatifi basan arkadaşları anlamak mümkün değil.Hiçbir takım her maçını kazanamıyor

sorun orda ya koyamazsan futbol bu. Son maça kalmamalı kalıcaksa da beraberlik bile işimizi görüyor olmalı. yenmek zorunda kalırsak net kaybedebiliriz.

Hocanın oyuncu değişikliği konusunda sacmalamalari bazı maçlar gerçekten akıl alır gibi değil kaç tane yardımcı var hicmi uyarmiyorlar yanlış yapiyorsun diye

Kusura bakmayın şu düşünce tamamen hayal ürünü polyanna düşüncesi ,sanki Türkiye'de değil Danimarkadaymis gibi,fener iyi oynamıyor zaten ama her maçı kazandiriyorlar ve bizim maça kadar hepsini kazandiracaklar
Ve bu söylenen düşüncelerin en saçma ve mantıksız kısmı ise neymiş efendim sikeciler eşit puanla bile gelse arenada çakar şampiyon oluruz ,sahamızda kupa kaldırmak için şimdiye kadar yapmadığı pislik kalmayan bir herif bizim sahada neler yapar biraz düşünün 2 penaltı 1 kırmızı verseler ne yapabilecen,o sebeble realist düşünmek lazım artik

Geri
Üst Alt