Kusura bakmayın şu düşünce tamamen hayal ürünü polyanna düşüncesi ,sanki Türkiye'de değil Danimarkadaymis gibi,fener iyi oynamıyor zaten ama her maçı kazandiriyorlar ve bizim maça kadar hepsini kazandiracaklar
Ve bu söylenen düşüncelerin en saçma ve mantıksız kısmı ise neymiş efendim sikeciler eşit puanla bile gelse arenada çakar şampiyon oluruz ,sahamızda kupa kaldırmak için şimdiye kadar yapmadığı pislik kalmayan bir herif bizim sahada neler yapar biraz düşünün 2 penaltı 1 kırmızı verseler ne yapabilecen,o sebeble realist düşünmek lazım artik

Fb o kadar güçlüyse senin zaten realist anlamda şampiyon olma ihtimalin yok,derbiyi falan bir kenara bırakalım

Fener maçına kadar 5 maç var en kötü fener 3 puan önde bile girse sakatlık vs olmazsa yenip şampiyon oluruz arkadaşlar bizim oyunumuz ciddi anlamda çok güçlü. Dün savunma ve muslera saçmaladı. Ona rağmen 3 gol atıp 1 prnaltı kaçırdık.

1 gol yedin anlarım şaşkınlık 2. golü de yedin onu da anlarım ama oyunu biraz soğutur takımın, yatarsın zamana oynarsın 3'ü yemezsin şaşkın ördek gibi. Başakşehir maçında bunu görüp tedavi etmen gerekirdi. Sol bekte o çocuk güven vermiyor ve gol yediriyor, ısrarın niye? Forvette Mertens ve orta sahada Berkan ile başlayabilirdin, Zaniola İtalyan Emre Mor gibi oynuyor şu haliyle ilk 11 çıkartmaman lazım.

Her puan kaybından sonra muhakkak birilerini kötülüyor. İsteyerek mi yapıyor, yoksa denk mi geliyor anlayamadım. Dün akşam Gomis olayını açıklamanı çok amatörce buldum ve bilerek yaptığını düşündüm.

Geriye düştüğümüz maçları kazanamama sorunumuz var.Hocanın eksiklerinden biri.

Fb o kadar güçlüyse senin zaten realist anlamda şampiyon olma ihtimalin yok,derbiyi falan bir kenara bırakalım
Evet okadar güçlü guctende ziyade adam gözü karartmis durumda ,düşünün lale denen kadıni yerinden bile oynatamadik ki. Bizim yonetimde dikkat ederseniz susmaya başladı pes ettiler bana göre ,laleyle birlikte hiçbir maçlarını şansa birakmiyorlar ,bizim taraftarın takımın ve yönetimin en büyük hatasida zaten polyanna gibi hayalci bakmaları oldu velhasıl kelam bu puan farkından şampiyonluk verilir ve sahamızda sikeciler kupa kaldirirlarsa ortada ne Özbek ne erden kalır ki kalmamalida böyle bir travmanın sebebi kimlerde gitmeli

Gomis hususunda konuyu çıkartıp masaya vurmasını takdir ettim. Bunun açıklaması herkes ayağını denk alsın, kimse bu takımın ahengini bozamaz.

Skora ihtiyacımız varken Mertens'i oyundan alarak yanlış yapıyor.

Derbi sonrası 3 maç var orada ne yapıp edip 9 puanı almak şart...

Okan hocam gözünü seveyim çok az kaldı hataya yer yok tam bir takım olalim kadroda çok değişiklik yapmadan hedefimize odaklanalim.

14 maç üst üste kazanan takımın teknik direktörüne gelen bütün topları içeri alan ve en kritik anda şova kalkan topçular üzerinden tamamen skor bazlı böyle yorumlar yapılması komik.
Eleştirilmesi gereken yönleri var mı? Elbette.
Ama ligin açık ara en iyi topunu oynatan ve her maç doğranmasına rağmen son viraja 6 hafta kala 6 puan farkla önde giren adama biraz saygı göstermek çok zor olmasa gerek.

Hocam 4 ayak üstüne düştün, hatalardan ders al şu bjkyi düdükle

Geri
Üst Alt