Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
inşallah sene sonu bize 50 yıl önce türk futboluna bir peygamber indi ve bütün firavunları bitirdi dedirtecek hocamız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yaptığını bilen bir hoca ekibide ona çok yardımcı oluyor kimse merak etmesin maç saatine kadar maçı kafada oynuyorlardır her ihtimal düşünülüyor ona göre analiz, taktik ve strateji belirleniyordur
Her strateji eger her zaman tutsaydi zaten hic bir konuda endise etmemize gerek olmazdi. En azindan kafa yorup, ureten bir ekibe sahibiz.Hala böyle mi düşünüyorsun renkdaş ?
Dusuncene saygi duymakla beraber agrumanlarini merak ediyorum renktas.Kücük takimlarda basarili olabilir ama Galatasarayin hocasi degil malesef.
Dusuncene saygi duyuyorum ama hoca dokunusu olmadan o galibiyet rekorunu kirmak mumkun mu renktas?Bence şampiyon olacağız ama bu kadronun hocası değil diye düşünüyorum, oyun anlamında gerçekten senenin çok büyük bölümü iyi oynamadık. Kadro çok iyi bir şekilde götürüyor ama hiçbir hoca dokunuşu gözlemleyemiyorum ben futbol demeye bin şahit lazım sahadaki şeye.
Her strateji eger her zaman tutsaydi zaten hic bir konuda endise etmemize gerek olmazdi. En azindan kafa yorup, ureten bir ekibe sahibiz.
SM-A705FN cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi