Burada yazanlarda ciddi sorun yok adamın yetmediği takım yok. Üst üste bilmem kaç galibiyet aldı lig rekoru kır puan ortalaması uçuk durum ve son 5 hafta 3 puan önde 2li averajda bizde. Siz Galatasaraylı falan değilsiniz

Belki daha da başarılı olabilirdi takım boyle de dusunmek lazim cunku cok net oyuncu degisiklikleri, kadro tercihleri son maclarda ve ligin yine ilk yarisinda hataliydi yer yer. Tamam harika bir seri yakaladik ancak o kadar da rahat bir seri olmadi bu cogu mac 2-1... Kagit ustunde bakmadan mac mac yorumlamak lazim.

Bana kalirsa cok eksigi var ve bence yine buyuk klup icin hazir olmadigini dusunuyorum sampiyon olsakta ki olmadagimiz sernaryoda kendisi icin kariyer sonu gibi birsey olur bu saatten sonra, gorusum sabit kalacak. Ben kendisine mesafeli bir Galatasaray asigi olarak bu gidisatta cok cok kritik kararlar almasi gerektigini gorebiliyorum.

Oyuncu degistirmeyi beceremiyon aga...
Ya gözün görmüyor yada art niyetlisin. Gol geliyorum diyor sergio ve mertens dökülüyor ama 15 dk bekliyorsun valla sinirim gecmedi.

Kerem kanat değil kanat forvet oynamalı, oynarsa Zaniolo da keza...Çok mecbur kalınmadıkça Oliveira ve Mertens aynı anda sahada olmamalı.

Yollar 4-3-3 e çıkıyor yani. 4-2-3-1 ısrarı bu şekilde devam ederse iyi şeyler olmayacak gibi görünüyor.

Okan Hocayı ilk kez net olarak eleştiriyorum...

Resmen krize girdik. Kriz yönetimi pek kolay bir iş değil. Ders alması gerekiyor olabilir. Ne yapıp edip bu takımı şampiyon yapmalı. Yoksa hakkındaki fikirlerimiz değişiverir.

Okanda terim gibi mac kazanan takim degismeze bagladi, bazi oyuncular nekadar kötü olsa bile formasi garanti, iyi oynamadiklarini gördügü halde bu oyunculari icabinda takima sinyal vermek adina ilk yarida bile cikarman gerek ama cikaramiyor, oyuncularla kötü olurum diye. Sen bu oyuncularin arkadasi kankasi degil hocasizin.

Iste bu tavir yüzünden takimda disiplin diye birsey kalmamis. Okanin mac okumasi zaten kötü birde oyuncu degistirme cesareti düsük olunca hep 60 dan sonra hamle yapmaya calisiyor ama kimse küsmesin diyene dek atti alan üsküdari geciyor.

Bir degil üc degil, gol geliyorum.diye bagriyor hic bir hamle yok. Sonrada mac sonu böyle aciklarsin yok oyuncu girdirecektik golü yedik diye, allah bilir gol gelmese girdirecegi oyuncular bir 10 dakika daha yaninda otururdu. Birde merak ettim mac 1:1 girdirecekleri oyuncular belliydi ama o ara gol yedik mac 2:1 oldu yinede ayni oyuncular girdi. Yani farkli bir plan icine giremedi golden sonra.

Hele son dakikalarda orta sahayi bosaltmasi yok mu , neye yaradigini kendi biliyormu acaba? Rakipe resmen elini sallaya sallaya gel bir gol daha at diye davet ediyor. Yönetim acilen sonuc ne olursa olsun yeni hoca aramali.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam Yunusu geri götürmeyi nasıl başardın gözünü sevim kazan şu çocuğu 10 no da oynuyor bu çocuk, maç alabilecek yeteneğe sahip kendisi

Bu sene şampiyon olur da seneye şampiyonluk diyeti diye devam edeceği için seneye hiçbir şey beklemiyorum kendisinden.

*ftci değilim sazan gibi atlamayın da

şuan da okan burukla sanki 18 puan öne geçsek oradan liderliği satarmışız gibi bir güvensizlik var, kendisi de pek inanmıyordur başarılı olacağına. hocanın anca negatif bir etkisi olması lazım ki şu kadro böyle kepaze bi duruma dönüşsün, yoksa zor yani.

son haftalarda 4-2-3-1 garabetinden vazgeçmeli 4-3-3 dönmeli. martens 2. yarı icardi'yi yedeklesin.

--------------------------muslera--------------------------

---boey---nelson-------------abdülkerim-------dubois----

------------------------------torreira--------------------------

---------------------oliviera------------------berkan-----------

--------rachica------------------------------------------kerem---

-------------------------------------icardi-----------------------

*ftci değilim sazan gibi atlamayın da

şuan da okan burukla sanki 18 puan öne geçsek oradan liderliği satarmışız gibi bir güvensizlik var, kendisi de pek inanmıyordur başarılı olacağına. hocanın anca negatif bir etkisi olması lazım ki şu kadro böyle kepaze bi duruma dönüşsün, yoksa zor yani.

sana demiyorum renktaş ama dün de benzer bir terimcilik gündeme geldi onlara ve bu arkadaşlara yazıyorum

ortalama zekada bir insan tabiki terim gibi bilmem kaç şampiyonluk yaşamış adamın kariyerinin başındaki adama göre takım üzerindeki etkisi vesaire daha fazla olacak

bu adamların çoğu ergen tayfa ve kişi tapıcı oldukları için 96da galatasarayın nasıl başladığını hatırlamıyor

8 şampiyonluk aldı sonra takımın anasını ağlattı gitti

hoca bıraktı bodrumda rahat rahat yaşıyor allah uzun ömür versin

ama şu terimcilerin her otu boku fırsat bilip kafalarını çıkarmalarına ana avrat dümdüz gidesim geliyor

dün kesin taktiksel bi hatadan oyunumuzu oynayamadık. kanatlara hiç inmedik hep dikine oynamaya çalıştık her topu da en kestirmeden rakibe verdik. bjknin beklerden dolayı bu hataya düştüysek ah ki ne ah. en azından bir şeyler oynayarak kaybedebilirdi takım. asıl can sıkan da bu zaten. rakip ceza sahasında ortalama 40 ile oynayan takım ilk yarı 6 kez girmişti. şunu iyi yaptık diyebileceğimiz tek bir şey yok. her bölgede oyuncu olarak da oyun olarak da ezildik. bjk daha iyi hazırlanmış maça. gene de şampiyon olacağız ama bu tarz hiç bir şey oynamadan kaybedilen maçlara çözüm bulmak lazım. gs takımı beraberlikte bile risk aldığı için yenilmeli,

sana demiyorum renktaş ama dün de benzer bir teirmcilik gündeme geldi onalra ve bu arkadaşlara yazıyorum

ortalama zekada bir insan tabiki terim gibi bilmem kaç şampiyonluk yaşamış adamın kariyerinin başındaki adama göre takım üzerindeki etkisi vesaire daha fazla olacak

bu adamların çoğu ergen tayfa ve kişi tapıcı oldukları için 96da galatasarayın nasıl başladığını hatırlar

8 şampiyonluk aldı sonra takımın anasını ağlattı gitti

hoca bıraktı bodrumda rahat rahat yaşıyor allah uzun ömür versin

ama şu terimcilerin her otu boku fırsat bilip kafalarını çıkarmalarına ana avrat dümdüz gidesim geliyor

bende öyle bir şahıs takıntısı yok ya bugün Muslera'yı överim yarın hatalı gol yer sonuna kadar eleştiririm, sonuçta önemli olan bugün, dün değil

bahsetmek istediğim o sezon değişik bir hava vardı bizde belki geriden geldiğimiz için olabilir ya da rakip başak olduğu için olabilir bilemiyorum

ama özgüven olarak daha bi sağlamdık, takımın motivasyonu yüksekti

şuan hala 1 mağlubiyet kredimiz daha var falan yorumlarını görmek üzücü, vur geç işte maç maç

garantiye al işini

Başak maçına çıkaracağı 11 belli edecek kendini

Adaleti varsa müdahale eder takıma

Yoksa adegukbe garibanı dışında aynı 10 ismi sahaya sürer

Okan hocama güveniyoruz, reçeteyi yazacaktır, iki maçtır sendeledik. Eleştirecek yanları vardır elbette lakin bu adam sezon içerisinde birçok şeye çözüm üretti ekibiyle, kalan maçlarda sev sevme beğen beğenme mecbur destek vermek zorundasın Galatasaraylıyım diyorsan...

Ben bunu daha önce de yazmistim ama artik yaslarindan dolayi mi bilmiyorum ama fenerliler gibi skor taraftarligi yapan veya balik hafizali olan bir taraftar toplulugumuz var son dönemde

Ilk olarak bundan kurtulmamiz gerekiyor

Ne cabuk unuttunuz 14 mac seri yaparak rekor kirdigini

Veya son yillarda en basarili derbi performansini (3 galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet)

Bu takim hala 3 puan ve ikili averaj avantaji ile lider

Sosyal medya da takima baski kurmak yerine destek olmayi beceremiyorsaniz kullanmayin sosyal medya’yi

Son 6 hafta Galatasaray dinamiklerinde puan kaybi yok diyorsunuz bilmeden etmeden,2019 sampiyonlugumuzda ligin bitimine 5 hafta kala konya da puan kaybettik gitti sampiyonluk dediniz sampiyon olduk

2018 sampiyonlugumuzda son 6 mac kala lig sonuncusu genclerbirligi’ne kaybettik,sampiyon olduk

4. Yildizi kazandigimiz sezon gittik en kritik nokta da son haftalarda trabzon deplasmaninda kaybettik ama sampiyon olduk

Biraz olsun takima güvenin ya da izlemeyin kardesim gidin secim’le falan ilgilenin futbol dan anladiginiz yok böyle bir taraftar toplulugu asla olmadi Galatasaray’in,bu saatten sonra da olmamali

Geri
Üst Alt