- 6 Eylül 2014
- 93.124
- 64.105
- 4.488
Fener maçına kadar 4 te 4 yapacaksın. Bu senin boynunun borcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzatmada değiştirdi yav sanki öndeyiz gibi
50-60 arası dünya kadar pozisyona girdiler, Muslera ve oliviera sicmasa da kaybedersin çünkü Şenol herşeyi iyi kurmustuuUzatmada değiştirdi yav sanki öndeyiz gibi
Sanmıyorum. Risk alacaklardı. Boyle yenilmeyi kabul edemiyorum. Geride açık vereceklerdi50-60 arası dünya kadar pozisyona girdiler, Muslera ve oliviera sicmasa da kaybedersin çünkü Şenol herşeyi iyi kurmustuu
Şuan sakin olmak lazım ama o dediğini yapsa tepkiyi hakeder renkdaş yalnız. 6 puandan şampiyonluk verilmesine alışık değil bu camia2 mac daha kaybetse ana avrat sovecekler var. Olm manyak misiniz lan siz
seri seri diyorsunuz da seri yapmayanı zaten dövüyorlar. lig mi var. bomboş lig. o kadar seri yaptık da ne oldu sonuç? diğerleri sanki sürekli yeniliyor.
Ligin ilk yarisinda yenilsek boyle konusmazdim final niteliginde olan su macta en azibdan beraberligi koparman gerekiyodu sevmediginiz ft bi sekilde alir gotururdu bu macineden bjk deplasmanında yenilmek çok mu büyük olay
bunu hazmedemiyorsunuz ama rekor puan ortalaması ile liderliği hazmediyorsunuz
nasıl bir iş anlamıyorum
Hele bi yapmasinFener maçına kadar 4 te 4 yapacaksın. Bu senin boynunun borcu
Kovulur bukadar basit. Olması gerekende o olur. Şu 4 maçta kazanilirHele bi yapmasin
seri seri diyorsunuz da seri yapmayanı zaten dövüyorlar. lig mi var. bomboş lig. o kadar seri yaptık da ne oldu sonuç? diğerleri sanki sürekli yeniliyor.
2 maç daha kaybederse ana avrat sövülür zaten avel2 mac daha kaybetse ana avrat sovecekler var. Olm manyak misiniz lan siz