Basaksehir kupa maci, Karagumruk ve Bjk. Ayni ayda 3 mac ve 9 gol yedik. Takim alarm veriyor, hoca izliyor. Artik kalan 5 mac icin radikal degisiklikler sart. Adekugbe forma yuzu gormemeli, Abdulkerim macin yarisinda sol bek oynuyor. O taraftan 3 macta yedigimiz golleri tum sezon boyu yemedik. Oliveira zaten kesik yemeli. Berkan bu sezon guzel top oynuyordu, mucadelesi zaten kusursuz. Ne oldu belli degil, hoca sildi Berkan'i. Gidiyor yabanci olmasina ragmen Midtsjo tercih ediyor. Berkan + Dubois gerekli artik, orasi kesin.

2 mac daha kaybetse ana avrat sovecekler var. Olm manyak misiniz lan siz

20230501_122556.webp

Su dakika da bile oyuncuyu yeni degistirdi,

neden bjk deplasmanında yenilmek çok mu büyük olay

bunu hazmedemiyorsunuz ama rekor puan ortalaması ile liderliği hazmediyorsunuz

nasıl bir iş anlamıyorum
Ligin ilk yarisinda yenilsek boyle konusmazdim final niteliginde olan su macta en azibdan beraberligi koparman gerekiyodu sevmediginiz ft bi sekilde alir gotururdu bu maci

Fatih hocanın destek amaçlı iç saha maçlarına gelmesini isteyenler olmuş Twitter'da hoca gelse diyecekler ki Okan'ı daha çok baskı altına almak için geldi diyecekler.Derbiye gelecek ama bence diğer maçlara gelmemesi gerek çünkü Fatih hoca ne yapsa da eleştirsek lafatsak diye bekleyenler var piyasada..

seri seri diyorsunuz da seri yapmayanı zaten dövüyorlar. lig mi var. bomboş lig. o kadar seri yaptık da ne oldu sonuç? diğerleri sanki sürekli yeniliyor.

Bende böyle düşünüyorum. Ayrıca şunu da atlıyoruz belki daha iyi bir futbol da oynayabilirdik böyle bakınca. Üstüne 2-1 dolu o seri içinde öyle rahat da değil buna atfen dedim belki daha iyi oyun oynayabilirdik diye. Geriye giden oyuncularda can sıkıyor ve unutulan isimler.

Geri
Üst Alt