Bende böyle düşünüyorum. Ayrıca şunu da atlıyoruz belki daha iyi bir futbol da oynayabilirdik böyle bakınca. Üstüne 2-1 dolu o seri içinde öyle rahat da değil buna atfen dedim belki daha iyi oyun oynayabilirdik diye. Geriye giden oyuncularda can sıkıyor ve unutulan isimler.
Bunu herkes unutuyor sirf 14 maclik seriyi görüyorlar ama kac kere o serinin bitme noktasina geldimizi kimse hatirlamak istemiyor. En kötüsü o serinin icinde bile en fazla iki üc mac vardir ne oynadik be deliyecegimiz türden.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

seri seri diyorsunuz da seri yapmayanı zaten dövüyorlar. lig mi var. bomboş lig. o kadar seri yaptık da ne oldu sonuç? diğerleri sanki sürekli yeniliyor.
Aynısını ben diyecektim renktaş

O kadar seri yaptın ne oldu

Bak Bjk ile puan farkın 5

Bu sene ligin kalitesinin yerlerde olması gözümüzü boyamasın

Benim için gösterge olan bu maçta mesela Okan sıçtı sıvadı

2 maç daha kaybederse ana avrat sövülür zaten avel

Hakemler bize karsi, federasyon bize karsi, sezon basindan beridir fenerbahce hakemler tarafindan ittiriliyor diyenlerle o gün sövenler ayni olacak. Sende onlardan biri olacaksin hırb.

Sistem sana karsiysa kazanamazsin. Bu durumda hoca nasil suçlansin.

Hepsini gecelim, Mesela bireysel hatalarla kaybedilen 2 maçta hoca niye suçlanır. Sergioyu kesse yine kufur yicek.

Mantık.

Hakemler bize karsi, federasyon bize karsi, sezon basindan beridir fenerbahce hakemler tarafindan ittiriliyor diyenlerle o gün sövenler ayni olacak. Sende onlardan biri olacaksin hırb.

Sistem sana karsiysa kazanamazsin. Bu durumda hoca nasil suçlansin.

Hepsini gecelim, Mesela bireysel hatalarla kaybedilen 2 maçta hoca niye suçlanır. Sergioyu kesse yine kufur yicek.

Mantık.
lan dingil senin mantığında 2. yarı full oynamalıydı sergio

Fatih hocanın destek amaçlı iç saha maçlarına gelmesini isteyenler olmuş Twitter'da hoca gelse diyecekler ki Okan'ı daha çok baskı altına almak için geldi diyecekler.Derbiye gelecek ama bence diğer maçlara gelmemesi gerek çünkü Fatih hoca ne yapsa da eleştirsek lafatsak diye bekleyenler var piyasada..
Gs düşmanı vatan hayinleri.
İmparator bunların tuzağına düşmez umarım

lan dingil senin mantığında 2. yarı full oynamalıydı sergio

Isimlere takilma, bireysel hatalarla kaybedilen maclarda hocanin suclanmasi garip. Ne tjk ne gumruk macinda oyunu kaybettigimizi dusunmuyorum ben.

Ilk puan kaybinda butun oyuncular çöp, hoca gitsin denilecekse fenerbahceden ne farki kalir bu kulubun.

Puan kaybettigimiz 2 macta da hocaya yazacak bi durum yok. Belki kugbe tercihi o da senin hatirina. Bence o da dogru

kulübede hamle gücü olmayan senol günes'e bir sey üretemedi maalesef.

yedeklerimiz;

Okan, Dubois, Midtsjø, Yunus, Zaniolo, Gomis, Berkan, Kaan, Barış, Mata.

Mertens ve özellikle Oliveira'nın ilk yarı çok ama çok kötü oynadıklarını ve ikinci yarıya başlamamalarının gerektiğini dün herhalde herkes gördü bir sen göremedin hoca?

Gol yedikten sonra hamle yapmak en nefret ettiğim şey. FT hocam da son döneminde hep böyleydi. Biz burada gol yiyeceğimizi anlayıp değişiklik yapılmasını isterken, o ise golü yiyene kadar değişiklik yapmazdı.

45'de oyuncu değiştirmek bu kadar zor olmamalı, hele hele bu adam ilk 45 dakika rezil bir performans sergilemişse. Torreira'nın ilk yarı orta sahayı tek başına tutacağım diye dalağı patlayacaktı neredeyse.

Çok gereksiz bir mağlubiyet yaşadık çünkü Beşiktaş epey çekingen oynuyordu bizim gole kadar. Kornerden beraberlik gelmese yine de öyle oynamaya devam ederdi diye düşünüyorum.

Bir de Allah aşkına şu kornerlerdeki adam paylaşımı nedir ya. Rezil bir organizasyon vardı gerçekten.

Mağlubiyetin en büyük sorumlusu sensin Okan hocam. Önümüzdeki maçlarda tekrardan kendine gelmeni ve takımı şampiyon yapmanı diliyorum.

Isimlere takilma, bireysel hatalarla kaybedilen maclarda hocanin suclanmasi garip. Ne tjk ne gumruk macinda oyunu kaybettigimizi dusunmuyorum ben.

Ilk puan kaybinda butun oyuncular çöp, hoca gitsin denilecekse fenerbahceden ne farki kalir bu kulubun.

Puan kaybettigimiz 2 macta da hocaya yazacak bi durum yok. Belki kugbe tercihi o da senin hatirina. Bence o da dogru
oyunda ezildik lan ilk 20 dakika haricinde

Sene başından beri yazıyorum
1- Duran top ne defansif ne ofansif anlamda bir değişiklik yok .
2- Oy kurulumu rakip baskı yapınca ikinci bir planımız yok sürekli topu kaptırıp gol yiyoruz .
3- Hücum planı bekler çizgiye inmiyor açıklar sürekli bekler ile üst üste biniyor topu ceza sahası içine olumlu şekilde indiremiyoruz sene basinca ceza sahasında daha çok adamımız varken su son 6 7 maçtır tek başına icardi icerde .
4- Kerem sorunu iyi olduğu maçlarda bile en az 10 top kaybı icardiye uzun toplar sürekli selcuk Burak zamanı gibi takıma olumsuz yansıyor.
5- Sol bek sorunu kaçıncı haftaya girdik Van anholt emre Taşdemir kazimcan dubua şimdi de adekuphe Allah aşkına bir çözüm bul istikrar sağla gerekirse boeyi sağa at sağa dubua yada Kaan Ayhan at çözüm bul bir şekilde.
6 Takim içi adaleti sağla oliviera kötü mü kesik yiyecek muslera kötü mü kesik yiyecek yıldız diye kötü diye oynamak zorunda değil kimse .
Okan
Boey Nelson Abdülkerim dubua
Torrera berkan
Rashitsa mitso baris a.
Icardi
Farklı bir 11 ile başlama zamanı orta sahayı ele geçirelim maçları zaten alırız mitso torrera daha hücumcu oluruz takım topu defanstan daha kolay alıp çıkarır arti olarak takım hucum ile defansif diye ikiye ayrılmaz.

Hala sinriim gecmedi ya..
Ikinci yariya mertens ile baslamak sonrasinda sergionun etkisiz kaldigini görüp hala beklemek inanilir gibi degil ya..
Mactan sonrada cikmis oyunculardan reaksiyon bekledik ve tam degistirecekken gol yedik diyor gelde sinirlenme

Haftalardır her takıma, her yerde aynı kadro ve sistemi oynatiyor. Ezberlediler hocam oyununu rakipler. 2 haftada 6 gol yedik ve bir çok pozisyon verdik rakiplere, daha çok da yiyebilirdik. Torrea tek adam bırakıyorsun kimse geriye dönmüyor, rakipler çok rahat geliyor. Sergio ve mertens beraber olmuyor ama sen ısrar ediyorsun. Ümraniye ve Beşiktaş maçına da aynı kadro ve sistemle çıkılmaz. Her maçın bir hikayesi olmali. Takintilarindan vazgecmezsen ligi veririz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftalardır her takıma, her yerde aynı kadro ve sistemi oynatiyor. Ezberlediler hocam oyununu rakipler. 2 haftada 6 gol yedik ve bir çok pozisyon verdik rakiplere, daha çok da yiyebilirdik. Torrea tek adam bırakıyorsun kimse geriye dönmüyor, rakipler çok rahat geliyor. Sergio ve mertens beraber olmuyor ama sen ısrar ediyorsun. Ümraniye ve Beşiktaş maçına da aynı kadro ve sistemle çıkılmaz. Her maçın bir hikayesi olmali. Takintilarindan vazgecmezsen ligi veririz.

Istanbul basaktanda 3 yedik. Son 3 mac 9 gol

Sen bu kadronun hakkini verdiğini iyi oynattığıni düşünüyorsan bence başka sporla ilgilenebilirsin. Bu kağnı futbolundan sıkıldık. Kadroya bak birde oyuna bak. Bence bu rezil bir durum.

Geri dönüş konusu aynen öyle fiziksel olarak ligin sonuna dogru fena şekilde düşüş yaşadık. Dünkü macta rakibin nerdeyse tüm ataklarını 4 e 4 karşıladık. Bu tamamen saçmalık.

Yediğimiz 2. gol öncesi dua ettiğimi çok iyi hatırlıyorum şu 2. golü yemeden oyuncu değişikliğini yapalım diye o kadar bariz belliydi ki golün geleceği Okan hoca maalesef geç kaldı değişikliklerde.

Geri dönüş konusu aynen öyle fiziksel olarak ligin sonuna dogru fena şekilde düşüş yaşadık. Dünkü macta rakibin nerdeyse tüm ataklarını 4 e 4 karşıladık. Bu tamamen saçmalık.
Gerekirse berkani monte etmeli, oyun olarak begenmesem de daha az pozisyon veririz. Pres yapan torrea dışında topcu yok.

Hoca çıkıp Beşiktaş 4 kere geldi hepsi gol oldu diyor, o oyunda bir problem görmüyor, ben de bundan korkuyorum

Geri
Üst Alt