Yaptığı değişikliklerle oyuna olumlu etki yaptığını görmedim henüz. Gördüysem de hatırlamıyorum.

Rakip takım kapanmışken, geniş alan oyuncusu Yunus'tan medet umuyor mesela her seferinde.

Bu takımın başına Mancini tarzı bir hoca lazım bence. Zaniolo, Mertens, Icardi falan hazır Serie A ekolünden yürüyoruz, takımın başına da buna uygun bir hoca getirilmeli.

Yediğimiz korner golünde 2 metrelik colley ile 1.66 lık torrerianın eşleşmesi nasıl bi olay hala kafamda oturtamıyorum

Sen bu kadronun hakkini verdiğini iyi oynattığıni düşünüyorsan bence başka sporla ilgilenebilirsin. Bu kağnı futbolundan sıkıldık. Kadroya bak birde oyuna bak. Bence bu rezil bir durum.

Ben ilk buyuk takim tecrubesine gore olumlu sinyaller aliyorum. Zamanla oyun daha da olgunlasacaktır.

Aynısını ben diyecektim renktaş

O kadar seri yaptın ne oldu

Bak Bjk ile puan farkın 5

Bu sene ligin kalitesinin yerlerde olması gözümüzü boyamasın

Benim için gösterge olan bu maçta mesela Okan sıçtı sıvadı
Kazandığımız maçların tamamı hakkımızla. Bize puan kaybı yaşatmak istemelerine rağmen, şerefsizlere rağmen seri yaptık. Ligin kalitesi değil olay. Lehimize tek hata Sivas maçında yapıldı onda da skor çok daha erken 1-1 olacaktı. Nitekim sonradan oldu da ama kısa sürede 2-1 yaptık.

Ligde adalet olsa 20 puan farkla çoktan koparmıştık ligi. Oynadığımız topu beğenirsin beğenmezsin o yine ayrı bir mevzu, tartışılır. Hedef maçların tamamını da iyi oynadık. Kupadan elendiğimiz Başak maçı ve 1 puanla yetindiğimiz Trabzon maçı dahil buna. Sergio o hatayı yapmasa hamlelerle 2’yi bulan taraf biz olacaktık bence. Şunu demek istiyorum 8-10 gösterge olacak maçtan bir tanesi kötü sonuçlandı diye hocaya aşırı sallamak çok adil değil.(Sen çok salladın demiyorum önceki sayfalara da çok bakmadım açıkçası.)

Yaptığı değişikliklerle oyuna olumlu etki yaptığını görmedim henüz. Gördüysem de hatırlamıyorum.

Rakip takım kapanmışken, geniş alan oyuncusu Yunus'tan medet umuyor mesela her seferinde.

Bu takımın başına Mancini tarzı bir hoca lazım bence. Zaniolo, Mertens, Icardi falan hazır Serie A ekolünden yürüyoruz, takımın başına da buna uygun bir hoca getirilmeli.

Biz Italyan tarzında oynayabilecek takım değiliz. Üzerimizden geçerler.

Sen bu kadronun hakkini verdiğini iyi oynattığıni düşünüyorsan bence başka sporla ilgilenebilirsin. Bu kağnı futbolundan sıkıldık. Kadroya bak birde oyuna bak. Bence bu rezil bir durum.
Arkadaşlar Türkiye Ligi kaliteli bir lig değil ama çok zorlu bir lig. Dinamikleri çok farklı. Zaten yayıncı kuruluştan dolayı ligi son 1-2 haftaya kadar kafa kafaya götürme planlaı var tepedekilerin. İstediğin kadar iyi kadro kur; gelen 3 gidene 5 atma şansın yok. Teknik anlamda da eğer büyük takımsan karşında sürekli seni bozmaya çalışan, 11 kişi topun arkasında bekleyen takımlar var. Daha 2. Dakikada taç atışını 9 dakikada kullanan takımlar. Messiyi getirsen öyle bam bam bam oynayamazsın. Ritm bulamazsın, buldurtmazlar. Bu ülkeye CL şampiyonu, Avrupa şampiyonu hocalar geldi çok iyi kadrolar verildi; iyi futbol oynatabilen olmadı, küfür yiyip döndüler.

Öncelikle dünkü maçta takımı pek iyi hazırlamamıştı ama skor da bizden yana gidiyodu Sergio Oliveira'nın anlam vermekte güçlük çektiğim yaptığı 1 hatadan dolayı golü yedik.O maçta kontra atak oyununu az daha oynatsa 2. golü atan takım biz de olabilirdik skor 2-1 olunca takım hücumda çoğalmaya başladı.Tam da skor 2-1 olduktan sonra Şenol hocanın oynattığı oyunu 1-1'ken kendisinşn de oynatması gerekiyodu ki bu konuda Okan hoca gayet iyi.Başakşehir'de nasıl oynatıyodu takımı kontra atağa yönelikti şimdi de kalmış 4 maçlık 1 fırsat bırakta bu takımı öyle kontra atağa uygun şekilde ynat.İnan kimse kızmaz eleştirmez eğer burdan şampiyonluk giderse çok eleştiri yer 1 de bunun üstüne taraftar istifa diye bağırır o statta.Bu kadar emeğe yazık olur şampiyonluk giderse burdan.Başakşehir zamanlarını hatırlıyom çok rahat maçları 2-0 1-0 gibi kazanıyodu.Hatırladığım Kayserispor ve Rizespor'a karşı oynattığı oyun var çok rahat maçı kazanıyodu böylelikle.Hatırlayın Akhisarsporla Ziraat Türkiye Kupası'nı ve Süper Kupa'sını alırken de böyle oynattı rahatça kazandı istedikleri maçı..

Sosyal medyada şikeci hesaplar maniplasyonlarla,yalan haberlerle yıpratmaya başladılar.Dün değişiklikleri geç yaptı evet ama bu şerefsizlere fırsat verilmemeli, hoca sonuna kadar desteklenmeli.Oliveira o hatayı yapmasa muhtemelen 2-3 dk içerisinde Midstjö-Berkan girecek orta sahada dengeyi sağlayacaktık şanssız bir maç oldu hoca açısından.

seri seri diyorsunuz da seri yapmayanı zaten dövüyorlar. lig mi var. bomboş lig. o kadar seri yaptık da ne oldu sonuç? diğerleri sanki sürekli yeniliyor.
Diğerlerinin nasıl kazandığı ortada. İşinize gelmeyince saniyesinde unutuluyor tabi.

Konya'dan 3 başaktan 3 gümrük 3 bjk 3 tamam laf etmeyelim de bir sorun yok mu sizce de?

Okan hocanın hocalık sınavı son beş maçta belli olacak bakalım stresi Kaldırıp oyuncuları motive ederek yönlendirecek mi?

Isimlere takilma, bireysel hatalarla kaybedilen maclarda hocanin suclanmasi garip. Ne tjk ne gumruk macinda oyunu kaybettigimizi dusunmuyorum ben.

Ilk puan kaybinda butun oyuncular çöp, hoca gitsin denilecekse fenerbahceden ne farki kalir bu kulubun.

Puan kaybettigimiz 2 macta da hocaya yazacak bi durum yok. Belki kugbe tercihi o da senin hatirina. Bence o da dogru
İlk golde sahada hata yapan ve sürünen herifi oyundan almayacaksa niye hocalık yapıyor ki

Konya'dan 3 başaktan 3 gümrük 3 bjk 3 tamam laf etmeyelim de bir sorun yok mu sizce de?
Konyadan 2 yedik gümrük ve bjk ye katılıyorum ama başak maçına katılmam 2.gol net faul mesela adamın kafasına ayak atıyor verilmedi içimizden geçildi o maçta saha dışından.

Yabancı bir hoca olsa şu derbi galibiyetleri ve puan ortalaması ile ilah ilan edilirdi.hataları var mı tabiki var. Ama burda olmamızın mimarı kendisi. Senciyiz hocam. Şampiyon yapacaksın bizi.

Net konuşmak lazım , 3-4 yıldır şampiyon olamamak bizim taraftarın ekseriyetinin psikolojisini bozdu. Fenerlilerin geldiği nokta düşünülünce normal. Sözde eleştiri yapmak için kendi takımının başarılarını dahi aşağılayabilen bir tip ortaya çıktı. Geçen sezon yazılanlara açın bakın FT gitsin diye Uefa başarısını boklayanlar mı dersin , hakemi de yeneceksin diyen gerizekalılar mı dersin acayip acayip tipler türedi ortada. Adam deplasmanda bir derbi kaybetti diye 14 maçlık galibiyet serisi küçümseniyor , neymiş diğerleri de kazanmış. 20 tane penaltı attılar normal değil mi kazanmaları ?

Okan hoca da, Sergio da herkes eleştirilebilir. Misal , geç değişiklik yaptı diye eleştirip geçmek varken adam çıkmış 14 maçlık seriyi küçümsüyor sonra da bu tavırla taraftarız diye geziyorsunuz. Aynı hoca aynı takımla Bjknin de Fenerinde üzerinden silindir gibi geçti. Bir yenilgiyle bu noktaya gelecekseniz , takımın hocasını her topçusunu yollayacaksanız sizi ne tatmin edebilir ki ?

Ben ilk buyuk takim tecrubesine gore olumlu sinyaller aliyorum. Zamanla oyun daha da olgunlasacaktır.
Bizde hocaların kariyeride futbolcudan farklı değil maalesef. altyapi hiçbirinde yok yada eksik. Türk teknik direktörlerde böyle maalesef. O sebeple kendini tam anlamında olgunlastirmamis td bize uymuyor. Hakemi federasyonu herseyi anlarım ama şu kadroya böyle futbol oynatmak yetersizliktir benim için. Bizim kadro Avrupa seviyesinde hemde iyi bir Avrupa takımı seviyesinde. Ben bu oyunu kabullenemiyorum. Lig başında Okey dedik takım oturmadı filan ama halen ortada tatmin edici birsey yok. Bizim tek bir oyun planımız var oda lig için bile yetersiz. Yani şu ligi hakemine bilmem nesine rağmen domine edebilirdik. Neyse her fikre saygim var ama ben bu durumu kabullenemiyorum.

Geri
Üst Alt