İlk golde sahada hata yapan ve sürünen herifi oyundan almayacaksa niye hocalık yapıyor ki
17798.webp

Sampiyon olacagiz

Daha sonra sizinle tekrar bu konu da bir araya gelmek isterim

Galatasaray taraftarinin ne yazik ki 2000’li yillarin ilk dönemine göre ne kadar degistiginin ispatidir bu dönem yasadiklarimiz

Sosyal medya daki taraftarlarimiz izin verirse sampiyon olacagiz,yeter ki önümüze tas koymayin sacma sapan linclere son verin

Okan hocayı zaman zaman eleştirsem de genel anlamda tebrik ediyorum. Yaptığı seri ve topladığı puan son bjk maçına kadar derbi performansları muazzamdı. Gidin yönetimi eleştirin göz göre göre feneri yarışta tutma operasyonuna gerekli tepkiyi ve önlemeyi yapamadılar. Okan hoca ne yapsın şu an fark çift hanelerdeydi. Bjk nin kadrosu FB den ve TS den daha iyi. Ligdeki 38 maç için de en zoru zaten bjk deplasmanı o maçta aldığı yenilgi genel bir eleştiri konusu olamaz. Çifte kupalik performans gösteriyor hoca kupayı da hakem yüzünden elendik sorumlusu yine yönetim. Maç ozelinde yapılan eleştirilere saygım var ama onun dışında boş yapmayın renkdaslar.

Bazen 2-3 oyuncumuz pres yapıyor gerisi izliyor, önde mesela İcardi- Kerem- Mertens hafif bastı bir pozisyonda adamlar 2 pas yaptılar sonra 30-40 metrelik bir boşluk oldu ortada. Bazen oyuncular kafalarına göre pres yapıyor takımın geri kalanı bizim yarı sahada izliyor, bu her maç en az 10 kere tekrar ediyor.

Onun dışında her oyuncu için etkisiz diyoruz,topu ayağına alan oyuncu kime pas vereceğini bilmiyor oyuncuların arasında kilometreler var o yüzden etkisiz olmaları baya baya normal. Terimin kötü oynattığı futbolu Okan Buruk istikrarlı şekilde oynatıyor hep, 14 maç seri diyoruz da fener ve Beşiktaş ensemizde demek ki çok puan kaybettiğimiz maç da olmuş seri olması bir anlam ifade etmiyor. Beşiktaşla bizim kadro arasında uçurumlar var bana göre ama oyun olarak ezildik adamlara. Bizim kalibremizden çok uzak diye düşünüyorum.

Olusan hava cok normal

Hedefe yuruyelim moduna girilmisken dakikalardir sahada tanik olunan sey elbette taraftarin psikolojisini etkiliyor

şu ülke ortamında inönü'ye 2 pestil orta sahayla çıkıp galibiyet arayan teknik direktörün aklından biraz şüphe etmek gerek ama hocamız 1 maçlığına akli melekelerine day off verdi diyelim

Ya Allah aşkına 2 gün izin nedir bu yenilgiden sonra gerekirse ceza olsun diye nefes aldırmayacaksın nasil bu otorite bu hoca ?

neyse ligdeki en zor rakibe karşı deplasmanda kaybettik. Kötü değil baya leş oynadık umarım silkelenip devam ederiz.

Sampiyon olacagiz

Daha sonra sizinle tekrar bu konu da bir araya gelmek isterim

Galatasaray taraftarinin ne yazik ki 2000’li yillarin ilk dönemine göre ne kadar degistiginin ispatidir bu dönem yasadiklarimiz

Sosyal medya daki taraftarlarimiz izin verirse sampiyon olacagiz,yeter ki önümüze tas koymayin sacma sapan linclere son verin
Allahtan tribün böyle değil maç 1-3 iken bile biz bu maçı alırız havası var orada

Arkadaşlar aramızda Okan Buruk'un Galatasaray'ın hocası olmadığını iddia edenler var. Peki, eğer Okan Buruk değilse, kim Galatasaray'ın hocası?

Okan Buruk tabii ki hatalar yapabilir, çünkü genç ve gelişmekte olan bir hoca. Ancak burada asıl soru, Okan Buruk'un gelişip gelişmediği, potansiyelinin olup olmadığı, Winner ruhu, cesareti ve karakterinin olup olmadığıdır. Bence Okan Buruk bu özelliklerin hepsine sahip. Unutmamalıyız ki Okan Buruk Galatasaray'a sallamasyon bir şekilde gelmedi, şampiyonluklar ve kupalar kazanarak geldi.

Şu ana kadar benim için Okan Buruk açık ara başarılıdır. Galatasaray'ın galibiyet serisi, büyük derbilerin çoğunu kazanması, bazı maçlarda iyi hamleler yaparak kazanması, büyük yıldızları yönetmesi, bazi maçlarda oynadıgimız kaliteli futbol vs vs

Ben Galatasaray başkanı olsaydım, şampiyon olmasak bile Okan Buruk'a bir sezon daha kredi verirdim. Ayrıca, unutmayın ki bu takım henüz yeni kuruldu. Hatalar, kötü maçlar ve kayıplar her zaman olabilir. Evet Beşiktaş maçı için kaybediş şekli tamamen rezaletti ve hesabı Okan hoca odemeli, ama takımdan ayrılarak degil.

Sonuç olarak, kendimize gelip hocamızı sonuna kadar desteklememiz gerekiyor. Şampiyon Galatasaray!

Fatih hocayla kazandığımız son 2 şampiyonluktan çok daha iyi top oynattığı bir gerçek.Eleştiriyi hakettiği konular var ama sezon genelinde net olarak başarılıdır Okan hoca.

Geri
Üst Alt