Okan'ı en başından beri en çok isteyen isimlerden biriyim

Hatası illa ki olacak ve bir şekilde bunları düzeltip yoluna devam edecek

Önümüzdeki 5 maçlık seri hem taraftar için hem de Okan için çok ciddi bir aşama

Bjk maçı da esasında bir ölçüydü ama maalesef Okan burada sıçtı sıvadı

Oyuna daha erken müdahale etmesi gerekirdi ama resmen uyudu

Umarım bundan sonra bu kadar geç müdahale etmez

Bir de en önemli göstergelerden biri olan adeletli forma dağıtımı olmalı

Yani işler sarpa sardığında bazı isimlere kesik atmasını bilmeli

Şu anda herkes hemfikirdir ki Sergio Mertens Muslera gibi isimlerin performansı çok kötü

İşte Okan burada formayı hak edene vermeli veya buraya çözüm bulmalı

Kazandığımız maçların tamamı hakkımızla. Bize puan kaybı yaşatmak istemelerine rağmen, şerefsizlere rağmen seri yaptık. Ligin kalitesi değil olay. Lehimize tek hata Sivas maçında yapıldı onda da skor çok daha erken 1-1 olacaktı. Nitekim sonradan oldu da ama kısa sürede 2-1 yaptık.

Ligde adalet olsa 20 puan farkla çoktan koparmıştık ligi. Oynadığımız topu beğenirsin beğenmezsin o yine ayrı bir mevzu, tartışılır. Hedef maçların tamamını da iyi oynadık. Kupadan elendiğimiz Başak maçı ve 1 puanla yetindiğimiz Trabzon maçı dahil buna. Sergio o hatayı yapmasa hamlelerle 2’yi bulan taraf biz olacaktık bence. Şunu demek istiyorum 8-10 gösterge olacak maçtan bir tanesi kötü sonuçlandı diye hocaya aşırı sallamak çok adil değil.(Sen çok salladın demiyorum önceki sayfalara da çok bakmadım açıkçası.)
Burada kıstasım fb değil renktaş özellikle bjk

çünkü fb kadar kollanmadılar

ve sonuçta aramızdaki puan farkı 5

Ayrıca Okan'a kızdığım nokta bjk'ye yenilmesi değil

Tabiki de maç kaybedeceğiz bu son derece normal bir durum

benim kızdığım nokta herkesin gördüğü ama kendisinin bir türlü müdahale etmediği oyun içi hamleler

Ve ayrıca bazı isimlere kesik atması gerekir veya farklı bir yol bulması gerekir

Bakalım önümüzdeki 5 maçlık periyot gösterecek ne yapacağını

Topçularla asker arkadaşlığı yapmayı bırakıp tdlik yapmaya baslar misin lutfen.

formsuz adamları kesecek ccesaretı yok.telaşla 2.yarı acaıp değişikliklerle maçı verecek kapasiteye sahip.

yusuf demir'in aforoz olayını saymazsak bu topçu grubuyla çok bile iş yapmış

hakikaten pembe panter gibi bi oyuncu topluluğu

Oyuncu tercihleri ve değişiklikleri konusunda FT'yi çok eleştirdik son dönemde, ama kendisi onu bile aratıyor.

Ayrıca, evinde oynadığın maçta daha 45 dk varken takım defansa çekiliyor yav. Böyle bir şey olabilir mi.

Oyuncu kalitesiyle buraya geldigimiz fikrine ikna oldum. Dua edelim lig bitiyor, 5-6 hafta daha olsa..

Yine mi gol yemeyi bekliyo

Bu kadar maç arka arkaya kötü futbol, yanlışlar bir fikir veriyor aslında. Hiçbir zaman istikrarlı bir futbol beklememek gerekiyor kendisinden.

Şampiyonluğa oynamak kolay değil

Abdullah Avcı Okan Hocamdan 10 yıl fazla tecrübesi olmasına rağmen defalarca şampiyonluk yarışında baskıdan yenildi, geçen sene bile son haftalarda nasıl cortladı, 3 büyükler leş olmasaydı şampiyon olamazdı

Okan Hocamın üzerinde baskı hissetmesi çok normal, vücut dili çok gergin olduğunu anlatıyor.

Zaten hakemler fenerasyon rakipler medya herkes karşımızda, oynatmazsan yıldızları tak diye bir penaltı falan yersin kariyeri mahvolur

Zamanla olacak herşey biraz sabır, Fatih Terim de 1 şampiyonlukla İmparator olmadı. En iyi kadro verildi Okan Hocama tabi stress olur

Bence geç gelen değişiklikler yıldızları kesememeler falan hep bundan

Güvenmiyorum, aşırı panik havası var bu da takıma sirayet ediyor. Bu adam son 2 hafta kala bile şampiyonluk verebilir şaşırmam yani

Geri
Üst Alt