verim alamadigimiz oyunculari daha erken degistirmeyi ögrenirse - üstelik 5 degisiklik hakkin varken - cok daha basarili hoca olur

Adamin yüz ifadesine bakin resmen tedirgin ve panik icinde, sen orda kaya gibi duracaksin oyuncuna güven asiliyacaksin tam tersini degil. Yine hamleleri cok gec yapti, allahdan basak süratli oynamadi yoksa kesin ikinci yari golu herzamanki gibi yerdik. Artik Sergio denen adami yedek birakacasin, iki üc diyagonel pas atsin diye bu kadar uzun süre sahada tutulmaz. Midtsjö sergionun yapamadigini bir kac dakikada yapti. Bu saatden sonra yan ve geri pas atacak adamin lüksünü kimse cekemez. Mertens Sergio ikilisi ayni anda resmen faciya oluyor orta saha icin.

Sampiyon olsak bile sezon sonu zirvede birak git cünkü bundan sonra senin icin düsüs baslar.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir de sunu belirteyim, senin butcen ile oyle ahim sahim deneyimli bir yabanci hoca getirme sansin yok. Bunu hayalperistler de not alsin.

Fener aldi getirdi de noldu? (bana gore Jesus elit hoca degil zaten)
Senelik 6 milyon euro veriyor her mac hakem diye agliyor. Suan Okan Buruk iyi yolda ilerliyor hatalarindan ders cikartip seneye daha iyi bir kadro kurmaya bakmali. Mevcut kadroyla cok farkli bir oyun beklenemez zaten, iyi bir takim var ama bazi noktalar eksik. O eksikleri yaz donemi kapatmaya bakmaliyiz.

Bir de sunu belirteyim, senin butcen ile oyle ahim sahim deneyimli bir yabanci hoca getirme sansin yok. Bunu hayalperistler de not alsin.

Senelik 6 milyon euro veriyor her mac hakem diye agliyor. Suan Okan Buruk iyi yolda ilerliyor hatalarindan ders cikartip seneye daha iyi bir kadro kurmaya bakmali.
kalirsa lige ambargo koyar, 2 yilda bir sampiyon olup ilk 2ye girse yine cok basarili sayarim

kalirsa lige ambargo koyar, 2 yilda bir sampiyon olup ilk 2ye girse yine cok basarili sayarim
Onemli olan eksik bolgeleri iyi tespit edip ona gore dogru oyunculari getirmek. Bizim en buyuk handikapimiz geriden (merkez orta saha) ve kanatlardan enerjisi yuksek kolay calim atabilen oyuncu sayimizin az olmasi. Calim atamazsan bazi rakipleri zor delersin.

5 yıl üst üste şampiyon olucaz ne 2si. Hem ekonomik olarak daha iyi durumdayız hem hoca muazzam çalışkan biri burada yazıldığı gibi hiç değil. Adam bjk hariç bütün derbileri nasıl aldı tesadüf zannediyorlar herhalde

Senelik 6 milyon euro veriyor her mac hakem diye agliyor. Suan Okan Buruk iyi yolda ilerliyor hatalarindan ders cikartip seneye daha iyi bir kadro kurmaya bakmali. Mevcut kadroyla cok farkli bir oyun beklenemez zaten, iyi bir takim var ama bazi noktalar eksik. O eksikleri yaz donemi kapatmaya bakmaliyiz.
okan olmasa jesus net alırdı ya sampiyonlugu

ben bu kadar hakem kayırmasına ragmen sinmeyecek bi yabancı hoca tanımıyorum

fatih hoca direnc gösterebilir derim ama onunda oyun tarzı zayıf ve sakin kalamıyor başımızda duramazdı

takım mı sakin kalamıyor tribünler mı hocam

sakin oynamamız gerekirken macı sogutmamız lazımken tribün homurdanıyor

2. Yari komple yaslanarak oynadik.Taraftarinda etkisi var tabi de takim da cok heyecan yapip yaslandi geriye.Okan hocanin duruma el atmasi lazim surekli sure gecirmeye calisan bi takim izledik.Mucadele ettik ama akilli oynamadik.Bunu duzeltmek hocanin gorevi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Onemli olan eksik bolgeleri iyi tespit edip ona gore dogru oyunculari getirmek. Bizim en buyuk handikapimiz geriden ve kanatlardan enerjisi yuksek kolay calim atabilen oyuncu sayimizin az olmasi. Calim atamazsan bazi rakipleri zor delersin.
zaniolo bunu yapar diye hesap ettik herhalde. ama şimdilik karavana. seneye bakacağız artık.

okan olmasa jesus net alırdı ya sampiyonlugu

ben bu kadar hakem kayırmasına ragmen sinmeyecek bi yabancı hoca tanımıyorum

fatih hoca direnc gösterebilir derim ama onunda oyun tarzı zayıf ve sakin kalamıyor başımızda duramazdı
terim'li dönemler hep aksiyon ve adrenalin doluydu, hele geriden geldigimiz, tribüne yollandigi ve cevirdigimiz mac melo'lu sneijder'li drogba'li... tadindan yenmiyordu

o dönemi kaciran GSliler adina üzülüyorum

2. Yari komple yaslanarak oynadik.Taraftarinda etkisi var tabi de takim da cok heyecan yapip yaslandi geriye.Okan hocanin duruma el atmasi lazim surekli sure gecirmeye calisan bi takim izledik.Mucadele ettik ama akilli oynamadik.Bunu duzeltmek hocanin gorevi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ben öyle bi takım izlemedim aksine atak oynadık

süre gecirmek icin yerde yatan bi abdül oldu oda son dakika

bide barıs son dakika kornerın orda süre gecirdi

terim'li dönemler hep aksiyon ve adrenalin doluydu, hele geriden geldigimiz, tribüne yollandigi ve cevirdigimiz mac melo'lu sneijder'li drogba'li... tadindan yenmiyordu

o dönemi kaciran GSliler adina üzülüyorum
o dönem bu kadar şaibe yoktu

ve kadro kalite farkı hocalar arasında acıktı

adamlar ismail aykutla falan oynadı

Geri
Üst Alt