Kadro planlamasi onemli olacak

Ciddi eksikler var

Kazimcani oynatmasi takdire sayan

Çok panik görüyorum kendisini. Umarım bu sezondan sonra atlatır bu görüntüyü

Başakşehir'le şampiyon olduğu dönem de takımını o kadar eksikle ligden kopmuş olmamıza rağmen sahadan silmiştik

Futbol bilgisinden, teknik bilgisinden şüphem yok. Yerli td'ler içinde en iyisi olduğunu düşünüyorum. Ama management konusunda daha alacak yolu var. Umarım gelecek sezon daha bir otoriteye dönüşmüş figür görürüz.

Son haftalarda konsantrasyon kaybı yaşıyor takımları, umarım bunu aşmayı öğrenir.

Birçok maçta oyunu okuyamayan, geç değişiklik veya yanlış değişiklikle bize çok puan kaybettirdi bu herkesce kabul edilen bir gerçek misal; en son bjk maçı.bu hatalar olmazsa en az 10 puan öndeydik şuan seneye bu durumlara mahal vermemek için yabancı ve daha tecrübeli bir hoca gelmeli avrupada başarı istiyorsak.
Mevcut : 31 - 23 - 4 - 4

+10 şöyle oluyor.

31 - 27 - 2 - 2

En üst sınır 31 - 31 - 0 - 0

Peki sonra ?

Bazı arkadaşların kavrayamadığı bir şey var. Bizim puan kaybetmemiz anormal değil, Fener'in şimdiye kadar bu kadar az puan kaybetmesi veya daha doğrusu kaybettirilmemesi anormal olan şey.

Normal şartlar altında birinci ile ikinci takımın arasındaki fark çoktan açılmış olurdu ortada adil bir lig adil bir yönetim şekli olsaydı. Dünyanın hiç bir ülkesinde bizim ligde olduğu kadar dışarıdan etki gören başka bir lig yoktur. TFF'si ayrı, MHK'si ayrı, PFDK'sı ayrı, medyası yorumcuları ayrı. Ülkemizde herkesin diline dolanmış dış mihraklar tabirinin ülke içinde bir yerde bir karşılığı varsa o da kesinlikle Süper Lig'dedir.

Hocanın elbette kusurları var ben de eleştiriyorum ama yok çok puan kaybetti yok daha iyisi lazım. Siz kafayı mı yediniz, geçen sezondan sonra bu sezon yabancı hoca getirsen şu ortamda şu anki bulunduğumuz konumda olur muyduk? Bence imkansız.

Eleştirelim tamam da biraz da tutarlı olmakta fayda var.

Çok panik görüyorum kendisini. Umarım bu sezondan sonra atlatır bu görüntüyü

Başakşehir'le şampiyon olduğu dönem de takımını o kadar eksikle ligden kopmuş olmamıza rağmen sahadan silmiştik

Biz de bunu diyoruz, Okan hoca kötü hoca demiyoruz, başakşehir maçında 50-70 arası takım ileriye çıkamadı, Okan hoca hamle bile yapmadı, orada gol gelse burada yerden yere vurulacakti,evet pozisyon vermedik belki ama 2. Golü de aramadik, tıpkı Beşiktaş maçında olduğu gibi sindik

Biz de bunu diyoruz, Okan hoca kötü hoca demiyoruz, başakşehir maçında 50-70 arası takım ileriye çıkamadı, Okan hoca hamle bile yapmadı, orada gol gelse burada yerden yere vurulacakti,evet pozisyon vermedik belki ama 2. Golü de aramadik, tıpkı Beşiktaş maçında olduğu gibi sindik
Bjk maçı kadar kötü değildi ama panik havası çok net görülüyor. İyi oynadığımız ilk yarı bile gol gelmedikçe panik havası hakim oldu. Genel olarak bir düşüşteyiz son aradan beri ama bu sezonun uzunluğuyla falan da ilgili olabilir. Fakat önümüzdeki hiçbir maçı rahat kazanırız dedirten bir oyunumuz yok ne yazık ki.

Açıkçası topladığımız puanlar hocadan çok kadromuzla ilgili. Hoca için kendini kanıtlama senesi önümüzdeki sezon olacak

Bjk maçı kadar kötü değildi ama panik havası çok net görülüyor. İyi oynadığımız ilk yarı bile gol gelmedikçe panik havası hakim oldu. Genel olarak bir düşüşteyiz son aradan beri ama bu sezonun uzunluğuyla falan da ilgili olabilir. Fakat önümüzdeki hiçbir maçı rahat kazanırız dedirten bir oyunumuz yok ne yazık ki.

Açıkçası topladığımız puanlar hocadan çok kadromuzla ilgili. Hoca için kendini kanıtlama senesi önümüzdeki sezon olacak

Çünkü koca sezonu 3 ortasaha ile bitirdik, Berkan midjsto mata Yusuf gibi adamlari hiçbir şekilde düzenli kullanamadik

ayağında top tutamayan orta sahalar, 10 topun 7'sini rakibe atan kanatlar, hücuma gidince parkinson'a bağlayan bekler ve ahı gitmiş yıldız kaleciyle 31 maçta 26 gol yemesi büyük beceri. hele de biz bile taraftar olarak sergio'nun kötü zamanında oyunun iki tarafında da nasıl patlak olduğunu 6 ay sonra anca keşfederkene.

beşiktaş maçı büyük zıçıştı ama koca senede 1 maçta da o kadar olsun diyelim. ''müthiş kadro''dan 2 oyuncuyu çıkarınca ne hallere düşebildiğimizi ümraniye-konya maçlarında filan gördük zaten.

seneye takıma top oynamaya küsmemiş bir 8 numarayla ayağı top yapan kanat ve belki az buçuk oyun kuran bek girdiğinde çok daha iyi bir hal alabiliriz, almalıyız.

beşiktaş maçı rezilliğine rağmen genel toplama bakınca eşit şartlarda, şikesiz yarışan tek rakibine karşı maç eksiğiyle 5 puanlık avantajı var, takdir edilecek bir husus. sadece galatasaray için değil türk sporunun selameti için de bileğinin hakkıyla şerefli şampiyonluğunu kazanacak ve kansız şerefsizleri türk futbolundan el çektirerek seneye çok daha güçlü, kararlı ve odaklı şekilde geri dönecektir diye umuyorum.

Koca sezonda kayseri ve bjk deplasmanları hariç rakipten daha kötü top oynadığımız maç yok.Kadro çok iyi falan diyenler var kadro iyi de İcariden prime versiyonuna yakın bi performans alan,yılların forveti/false 9ı Mertensden ofansif orta saha çıkaran,barış alperi forvet rotasyonuna sokan,boeyi 15-20 milyon euroluk topçu haline getiren bu adam.Yaptıkları küçümseniyo nedense.Fatih hocayla kazandığımız son 2 şampiyonluktan çok daha iyi futbol oynattı Okan hoca.

Hamza Hamzaoglu ilk sezonunda iyi isler yapmisti. Kisitli kadroyla sampiyon olmustu. Ancak takimdaki eksiklerini gorm3k istemeyip rezil bir takim yaratmisti ve sonunda kovulmustu.

Gecen sezonu dusunursek Okan cok elestirilemez. Eksik kaldigi noktalar gec degisiklikler ve bazi topculara yeterince firsat vermemesi

Onun disinda winner takim kurdu. Birbirine guvenen ve savasan bir ekip. Ikardi gibi iletisimi zor topcularla arasi iyi olmasi onemli ozellik

Suan kalmamasi icin bir sebep yok. Giderse Klopp gelmez ztn

Lakin kadrodaki eksikleri Hamza gibi gormeyip bile bile devam ederse bu kulup icin dogru hoca degildir

Koca sezonda kayseri ve bjk deplasmanları hariç rakipten daha kötü top oynadığımız maç yok.Kadro çok iyi falan diyenler var kadro iyi de İcariden prime versiyonuna yakın bi performans alan,yılların forveti/false 9ı Mertensden ofansif orta saha çıkaran,barış alperi forvet rotasyonuna sokan,boeyi 15-20 milyon euroluk topçu haline getiren bu adam.Yaptıkları küçümseniyo nedense.Fatih hocayla kazandığımız son 2 şampiyonluktan çok daha iyi futbol oynattı Okan hoca.

+
sevgili @Can BÜYÜK 'un degindigi cok onemli noktalar toplaminda bakildiginda,

bulundugumuz yer her anlamda alkisi hak ediyor diye dusunuyorum.

bu yolun sonu -sampiyonluk.
hoca alinirken - en bastan beri bu yerdeyim.

kiymetli renkdaslarimdan ozelllikle rica ediyorum.<->siner ve konsantrasyon.

Geri
Üst Alt