Fenerin yıllardır içinden çıkartmaya çalıştığı Fatih Terimini yine biz çıkartmak üzereyiz. İlk adımını attın hoca, devamlılığını sağlayacağına inanıyorum. Kendini geliştirmeye devam edeceksin ve seninle başarıdan başarıya koşacağız. Alnının akıyla, bütün operasyonlara rağmen herkese ve her şeye koydun. Tebrikler ve teşekkürler!

Tökezlediği ve eleştirdiğimiz zamanları oldu.

Kötü havada gemiyi limana sağ salim yanaştırdı.

Çalışkan ve iyi niyetli olmayan birisi bu sonuca ulaşamazdı.

Şimdi sırada Avrupa kupaları var.

Resim

Tebrik ederiz, abartılı yorumlarda bulunduğumu kabul ediyorum. :hat:
14 maç üst üste kazanıp, 1 derbi hariç hepsini kazanabilmek büyük başarı. Hele hele eşit şartlarda yarışmadığımız böylesine bir sezonda...

Bir gün bu takımın başına geleceği ve o gün de başarılı olacağına inandığım sayılı yerli hocalardan biridir özellikle şu dönem de 2 tane hoca adayımız var. Biri Terim biri Okan Buruk şunu da düşünürsek özellikle Terimin yaşlandığını artık Okan Buruk'un başarılı olmaktan başka çaresi yok çünkü başka teknik direktör adayımız yok o başarılı oldukça her geçen gün adım adım bize yaklaşıyor 2 sene sonra olur 5 sene sonra olur ama bir gün gelecek :D
17 Kasım 2017 tarihinde yazmışım tam 5 sene sonra başımıza geçti ve şampiyonluğu kazandırdı. En baştan beri sana inandım çünkü gerçek potansiyelini biliyordum bu sene üzerindeki yükü attın seneye çok daha iyi bir Galatasaray göreceğiz.

Geri
Üst Alt