M. Icardi gibi bir dünya yıldızının Hoca'yı omzuna alması '' kadro şampiyon yaptı yeaa'' mevzusuna güzel cevap aslında. İskelet çok iyi amenna ama çok ciddi eksiklerimiz var hala Avrupa için kabul etmek lazım.

Ali Yiğit Buruk için de ayrıca sevindim. Çok mutsuz olduğumuz bugünlerde yüzümüzü güldürdün Galatasaray' ım

Resim

Futbolculuğu efsanedir
O ayağı kırılmadan önce oynadığı topu Hagi den başka kimse oynamadı bu topraklarda.
Öyle Inter sattı mattı diyen varoşlara bakmayın kocaman yüreği tekniği adamlığı çok büyük topçuydu Okan.hani son maçlarda efsane oynayan torreirayı düşünün Okan iki katı iyiydi o derece.
Okan hocama gelirsek
Öyle torpille filan eski topçu kontenjanıyla gelmedi sezon başı.
Dandik takımlarla kazandığı iki şampiyonluk tr kupası oynattığı futbol vs Galatasaray teknik direktörü oldu.
Benim için bir futbol proföserü olan Okan hocamı bu muazzam şampiyonluk için yürekten kutluyorum.yeni kurulan kadroya rağmen oyun ve puan ortalamamız harika.
Şampiyonluk gecesinde eleştiri ve endişe olmaz :)
Sakin ve geniş zamanda bu sezonun ve gelecekteki kritiğini yaparız elbet bu gece aslan hocamızı kutlama övme değerli kılma zamanı.
Tebrikler güzel yürekli aslan hocam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

M. Icardi gibi bir dünya yıldızının Hoca'yı omzuna alması '' kadro şampiyon yaptı yeaa'' mevzusuna güzel cevap aslında. İskelet çok iyi amenna ama çok ciddi eksiklerimiz var hala Avrupa için kabul etmek lazım.

Ali Yiğit Buruk için de ayrıca sevindim. Çok mutsuz olduğumuz bugünlerde yüzümüzü güldürdün Galatasaray' ım
Şu gün de bile seneye çok daha iyi TD gelsin diye bıkmadan yazanlar var.

11-12 Terim takımından sonra izlediğim en komple Galatasaray hocayı tebrik ederim. Deplasmandaki Kayseri ve Beşiktaş maçları dışında rakipten daha az iyiydik dediğim bir maç olmadı şampiyonluğu şahsen kendisine yazıyorum. Kendisinin de sene içinde söylediği ve içinde olduğu gibi son üç şampiyon hoca diğer senenin ortasında yollandı burada kadro planlaması ve avrupa maçlarını kaldıramamak bir numaralı sıkıntıydı esas sınavı şimdi başlıyor.

Sezon boyunca kızdık ettik, özellikle son bölümde iyi toparladı. Genellikle eleştirdiğim noktaları oyuncu değişiklikleri idi. Neyse, tebrikler hoca.

Tebrik ederim hocam. Sezon içinde linç ettiğimiz de oldu. Hakkını helal et.

Kredisi 3 maçtır hocanın. 3 maç puan bıraksın istifa sesleri yukselir.

seneye de sampiyon yaparsa ihanetlerini affederim.tebrikler

Geri
Üst Alt