Yat kalk dua et öndeki kara herif sakatlandi yoksa kaybederdik bu maci. Ya koca ilk yari heriflerin bir tek.plani vardi ,kapilan topu öne vur belki gol atariz diye, 5-6 kere tehlikeli geldiler sen izledin.

Ilk yari sanki cok iyi oynamis gibi ilk 11 le devam ettin, daha sacmasi hala defansi öne cektin ve en sonunda golü yedirdin. Sonrasi maglum herif sakatlandi kalemize gelemediler ta ki son gole kadar.

Bu takim bizim.ligde oynasa direkt küme düsecek kadar kötü bir ekip herifler üst üste bes pas yapamiyor beraberligi anca kurtardik.

Hoca otur yerine sana sifir puan.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca var mı roportaj vereceğin başka kanal? Kusura bakma ama Galatasarayda geçmiş yoktur. Şimdi vardır.

yok mu 500 aboneli youtube kanalı hocam röportaj yapacak takım mı o önemli değil !!!!!

Valla CL olmadan şampiyonluğun ne maddi ne manevi bir anlamı kalmıyor. Galatasaray Td'ligi kolay bir iş değil. Bu maça biraz hazırlık maçı havasında çıkması iyi değil. Bu maçlar herhangi bir lig maçından daha önemli. CL bileti istiyoruz. Riske atamazsın bunu.

Sergio, Kerem sahadayken neden önemli noktalardan serbest vuruşları kullanıyor? Ki Kerem çok iyi frikik kullanan bir adam olmasına rağmen.

Çok zor ve uzun bir sezon bekliyor hocamızı. Gereken dersler çıkarılarak yola devam. Güvenimiz sonsuz kendisine

Ben bu maç özelinde çok gereksiz risk aldığını düşünüyorum. İdeal kadro yokken hele hele de torreira yokken bir eleme maçında deplasmanda geride sadece iki adam bırakıp hurraa hücum etmenin hiç gereği yoktu bir anda 2-0 geriye de düşebilirdik lig maçı değil bu telafisi yok bırak rakip gelmiyorsa gelmesin maç 0-0 bitsin. Çıkardığı 11 ne kadar kötü olsa da değişikler iyiydi sadece daha erkenden angelino kazımcan değişikliği yapabilirdi.

Bunlar kafayı yemişler. Ama diğer tarafta da yazdım bunlara İsmail Kartal bile fazla. Okan hocaya hala saçma sapan yorumlar yazıyorlar
Hayır referans olmasa neyse adam daha geçen sezon rekorlar kırıp şampiyon yapmış hocayı eleştiriyoruz ama daha çok taraftarın da ayaklarının yere basması lazım

Geri
Üst Alt