Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.150
- 70.316
- 4.918
Düşmanlarının hocaam
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz ilk yarıda açık alanlar bulduk. Organize olamıyoruz sorun o2. yarıda oynatması gereken oyuncularla ilk 11 çıktı
Rakibin kapanacağı belli
Senin dar alanda oyun kuracak adamlara ihtiyacın var
Gidip BAY, Zaniolo oynatıyorsun
Halbuki ilk 11’de Mertens’i koy, Morutan’ı koy
Sonra kilidi açarsan 2. yarıda geniş alanda Bay’la Zaniolo’yla ortalığı dağıt
önümüzdeki maça özel yükleme olayının dozunu düşürmeli.hocalık bir durum göremedim ben maçta
hocalık bir durum göremedim ben maçta
Katılmıyorum. Berkan-Miçö daha kötü olurdu. Kaan baskıda çok iyi değil, yine bir tık iyi Oliviera’ya göre amabu kadar geri dönmeyen ön hücumcuyla kontra takımına tek savunmacı berkan orta sahasıyla başlamak bayağı hataydı bence üstad. ilerden birini kesip kaan'ı da orda kullanmak gerekliydi diye düşünmekteyim. hücum tarafında yunus-morutan filan işin başka boyutu. santraforsuz sezonun ilk maçında 2 tane atıp fazlasını kaçırmışız, savunma işin can sıkan tarafıydı daha ziyade.
Katılmıyorum. Berkan-Miçö daha kötü olurdu. Kaan baskıda çok iyi değil, yine bir tık iyi Oliviera’ya göre ama
Sorun arka 4’lüden 3’ünün formsuz veya hazır olmamasıydı. Nelsson bildiğimiz Nelsson olsa o adamı çiğ çiğ yerlerdi. Boey de formsuzdu. Angelino hazır değildi.
Ilk 11e oyuncu yazmakta zorlandigi gibi 18e yazarken de zorlanacak. On tarafa cok yuklenildi. Arkayi yedekleyecek isimler de kenarda olmali. Illa ki bir iki hayal kirikligi olacak tribunde oturanlar arasinda. Ligin ikinci yarisinda da tum kulvarlarda degilsek Ocak'ta ayriliklar olacaktir. Kendisi dahil.
Oyuncu seciminde isimlere degil verecekleri katkiya bakacagini umuyorum. Yeterince tecrube edindi. Iki takimla ligde sampiyon olan ender hocalardan. Ustelik hala genc sayilacak bir yasta. Onceligi SL'de gruplara kalmak olmali. Su Kaunas takimini da eleyemezse zaten ardina bakmadan evine gitsin. Uc ay da sokaga cikmasin.
Rahatladim. Grazie.21 kişi artık maç kadroları
günay
kaan
emin
kazım
berkan
oliveira
mertens
barış
rashica
bakambu