Gaziantepte hocayken bize karşı öyle bir bilenmişti ki 90 dk defans oynattı zor aldık maçı geçen sene ondan beri unutamıyorum bunu.. bence kesinlikle yabancı lazım

Abi bizi sezon sonuna kadar götürecek adam gerekli yabancı hoca büyük risk.Sezon sonunda da yeni alt yapı hocamız td olsun

-Tapatalk-

Okanın hocalık tecrübesi ve çapı ne ki bize hoca olacak.Hocalıga dair ne başarısı var ? Tamam iyi futbolcuydu güzel başarılar yaşattı ama o başka bı başka yönetim saçmalakta sınır tanımıyor. :S

Başakşehir ile anlaştığı söyleniyor.

Adam Goztepe'yi batiriyor ama ust lige cikiyor.Bu nasil is yaw

Adam Goztepe'yi batiriyor ama ust lige cikiyor.Bu nasil is yaw

Bilmiyor musun Ugur bu ülkede önemli olan basari degil, isim yapmak.

Süperlig de bir defa teknik direktörlük yaptin mi "T.D. döngüsü" ne giriyorsun direkt ve her zaman is buluyorsun.

Önemli olan o döngüye girmek. Okan da dahil oldu o döngüye.

C7m8MKxXUAENQ8C.jpg

Inter'e sakat gitmiyeyim diye oynamiyan sahsin tarihi forumunda yeri yoktur, derhal cop kutusu'na gonderilmesi lazim.

Göztepeyi hic kötü halde birakmadi cok yakin üst lige göztepe adam istifa ederek takımın yeni bir kana ihtiyacı olduğunu gördü birakti.geçen yilda gantepte başarılıydı.okan iyi hoca olacak bence

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sene keske yardimci td olarak bize gelse

28. Hafta / Akhisar 5-1 Bursaspor
29. Hafta / Kasımpaşa 0-2 Akhisar
30. Hafta / Akhisar 6-0 Gaziantep
31. Hafta / Osmanlıspor 0-4 Akhisar

Oha ofans kullaninca ne oluyor goruyoruz bizim kamilde elindeki degerleri curuttu resmen

Sene keske yardimci td olarak bize gelse

28. Hafta / Akhisar 5-1 Bursaspor
29. Hafta / Kasımpaşa 0-2 Akhisar
30. Hafta / Akhisar 6-0 Gaziantep
31. Hafta / Osmanlıspor 0-4 Akhisar

Okan pişti artık. Bu saatten sonra yardımcı olarak gelmez. Yakışmaz. Teknik direktörümüz olarak gelebilir ancak.

Ben gelmesini isterim şahsen.

Okan bizim evladımızdır. Galatasaray'lı Okan'dır.

Çok yakışır takımımıza.

1192748_620x410.jpg

rahmetli selçuk yuladan sonra en büyük iki gs liden biri.

Geri
Üst Alt