en umut veren t.direktör genç nesildeki..
seneye akhisardaki kadro kurgusu ve takımın performansı "son test" olacak GSARAY teknik adamlığı için..
hoş elin tudoru için test mest yapmadan karabükte iki büyük takım yendi diye paldür küldür getirdik başımıza..

Terim olmuyorsa bunu getirin bari.Tudor'la sezona girmek "ben takımın başarısız olmasini istiyorum" demektir .

forumda okanı ilk öneren benim hücum futbolu oynatıyor ve camiayı biliyor benden OK.

Ben de %100 arkasindayim Okan fikrinin. Gittigi her takimda enteresan bir sekilde etki yaratiyor. Futbolculuk stilini gittigi her takima enjekte eden ender hocalardan.

Emre Fakyel Terim vs hainken bu nasil hain olmuyor ilginc yav.

En son bize dönüp iki top dürttü diye herhalde.

Gsc App
Yok yani jardeli diger bucurle bir olup doven suat kaya falandi heralde.
Bonservissiz intere gidip faruk sureni karalayan
Donusunu kendisine ihtiyacimiz varken bjkya yapan baskalariydi demek.
Neymis gelmis parasini birakmis bizde.futbolu bizde birakmis.
Hainide kendi kafalarina gore belirliyorlar efsaneyide.

Galatasaray' a hainlik yapanlar arasında bir parator F.Terim birde sözleşmesi bitince kaçan okan buruk'tan daha hainleri yoktur. Böyle adamlarında bu külüpte işi yoktur, isteyen ya haindir ya fenerlidir.

Yok yani jardeli diger bucurle bir olup doven suat kaya falandi heralde.
Bonservissiz intere gidip faruk sureni karalayan
Donusunu kendisine ihtiyacimiz varken bjkya yapan baskalariydi demek.
Neymis gelmis parasini birakmis bizde.futbolu bizde birakmis.
Hainide kendi kafalarina gore belirliyorlar efsaneyide.
Konuyu baştan tekrar okuyunca sevenlerin oranının az olduğunu görüyoruz ama yine de çok garip.

Gsc App

Emre ve Okan´in gitmesi, zamaninda Galatasaray yükselisine vurulmus en büyük darbeydi belkide. Diger oyuncularimiza nazaran, bu Okan´da gencti, zaten emre´de... Ikisinin gitmesi kadar, durumu yönetemeyen yönetimde de sorumludur. Futbolcunun dilinden anlayabilmen lazim.

Emre, Okan, Hasan cok iyi bir fundament olurdu... Ama ikisi bizi satti, hasanda sürekli sakatlandi. Iflas etmistik, ancak bu yönden de sanssiz olduk.

Galatasaray' a hainlik yapanlar arasında bir parator F.Terim birde sözleşmesi bitince kaçan okan buruk'tan daha hainleri yoktur. Böyle adamlarında bu külüpte işi yoktur, isteyen ya haindir ya fenerlidir.

Galatasaray'a en büyük hainliği botokslu yapmıştır.Fatih terim'e herhangi bir ortamda hain diyen fenerlidir kuştur ottur çöptür...

Okanın hataları olmuştur lakin bu kendisinin gerçek bir GSli oldugunu değiştirmez

Geri
Üst Alt