Ayağı kırılmadan önce şiir gibi oynuyordu babam bile futbola ilgisi olmadığı halde sırf Okanı izlemek için maçımızı izlerdi ayağı kırılmasaydı gelmiş geçmiş en iyi Türk oyuncu olabilirdi ama Ts li Soner bu rüyayı bitirdi Erman Toroğlu nun da payı vardı.
Olayi cok iyi hatirliyorum.. Hakem Erman Toroglu nun sertlige asiri toleransli yonetimi ile gencecik, gelecegin cok buyuk futbolcusu olmaya aday Okan in ayagi kirilmisti.. Cok cok uzulmustuk.. Ayagi iyilesince tekrar futbola dondu, ama urkek ve korkarak eski cikisini yakalayamadi..

Daha sonra o siralar Inter de oynayan H. Sukur bunun ve Emre B. nun aklini celdi.. Bunlarda kulube ihanet ederek gittiler.. O gunden beri basta Fetocu Hakan olmak uzere 3 unu de sevmem..

TD olarak Okan iyi gidiyor.. Turk futbolunun boyle adamlara ihtiyaci var.. Bir gun bizim takima TD olursa , ne hissederim bilmiyorum acikcasi.. :(((

Tudor'dan sonra derken...

Tudor tarihi başarılara imza atıp bizim Arsen Wenger'imiz; Alex Ferguson'umuz olmasını umarız.

Bırakın hemen bize hoca yapmayı ya hu. Önce bir başarılı sezon geçirsin. Bize hoca olmak bu kadar kolay olmamalı. Şu anda iyi ama daha önce Bülent ve Hamza'da yapılan hata yapılmamalı.

Biz daha yemek pişmeden fırından almaya çalışıyoruz.

Amma çok seviyorsunuz adam silmeyi.Okan Buruk has be has Galatasaraylıdır.İlerleyen senelerde de uygun koşullar oluşursa yollarımız kesişecektir.

Okan Hocamın takımı şuan, 24 erzincanlısporu can alıcı bir skorla marizliyor

İnsanları geçmişleriyle yargılamamak gerekir, Terim bile neler yaptı ama affedildi sonuçta içindeki Galatasaray sevgileri önemlidir bizler için ASLOLAN GALATASARAY'dır. 2000 jenerasyonundan yerli olarak çıkan tek iyi teknik direktör ve umarım bir gün bu takımın başına geçtiğin zaman büyük işler başaracaksın. Akhisar da o düşük bütçeyle yaptığı işler küçümsenmemeli oyun ve taktik açıdan hem terimin hem de lucescunun izleri var. Önümüzdeki 2-3 sene içinde geçebileceğini düşünüyorum. Terimden sonra gelebilecek tek yerli teknik direktörümüzdür.

şuan galatasarayın alabileceği en uygun antrenör. hem Camiayı tanıyor hem takımı eminim ki biliyordur. ofansif oynatan bir hoca. tek şüphem stresli zor kulüplerde başarılı olabilirmi bunu göremedik. ama hamza vari bir tampon olacaktır bu sezonluk. terimin gelmesi hayalcilik olur kimse kendini oraya kaptırmasın.

şuan galatasarayın alabileceği en uygun antrenör. hem Camiayı tanıyor hem takımı eminim ki biliyordur. ofansif oynatan bir hoca. tek şüphem stresli zor kulüplerde başarılı olabilirmi bunu göremedik. ama hamza vari bir tampon olacaktır bu sezonluk. terimin gelmesi hayalcilik olur kimse kendini oraya kaptırmasın.

Şu an gelmesi zor gibi düşünüyorum geçen sene Tudor olayından sonra bir hocayı daha takımından koparmamak lazım en azından kendi gelişimi için sene sonunu beklemek gerekir. Şimdilik takipte kalalım böylesi bir stresli dönemde bir hocayı daha yememek gerekir en azından Terimden sonra ümitlenebileceğimiz tek ve son kişidir çünkü geriye piyasa da Galatasaray'lı iyi hoca sınıfında kimse kalmıyor umarım bir gün o seviye ulaşır yoksa ciddi anlamda Terim bıraktıktan sonra çok pişman olacaz.

Son düzenleme:
Şu an gelmesi zor gibi düşünüyorum geçen sene Tudor olayından sonra bir hocayı daha takımından koparmamak lazım en azından kendi gelişimi için sene sonunu beklemek gerekir. Şimdilik takipte kalalım böylesi bir stresli dönemde bir hocayı daha yememek gerekir en azından Terimden sonra ümitlenebileceğimiz tek ve son kişidir çünkü geriye piyasa da Galatasaray'lı iyi hoca sınıfında kimse kalmıyor umarım bir gün o seviye ulaşır yoksa ciddi anlamda Terim bıraktıktan sonra çok pişman olacaz.

tudor manyak yahu pisi pisine şampiyonluktan edecek bizi.

tudor manyak yahu pisi pisine şampiyonluktan edecek bizi.

Oyuncular karakterli olduğu için şampiyon oluruz ligi yenilgisiz bitirmek imkansıza yakın bir işti en azından başakşehir, beşiktaş gibi takımlara karşı bu hatayı yapmadık onlara karşı 6 puanlık maçlara çıkacaz bugün 3 puan kaybettik ama cebimizde 3 maçlık avantaj var bugünün tek olumlu yönü başakşehir ve beşiktaş maçlarına nasıl 11'le çıkılması gerektiğini herkes öğrenmiş oldu. Rodrigues, Feghouli gibi 2 tane saf kanat oyuncusuyla oynarız Tolga, Selçuk yedek olur sonradan Yasin girebilir en azından oyun planı iyice şekillendi. Şu saatten sonra aynı kadro devam edeceğini düşünmüyorum bu hafta 2 tane kanat oynatır ve gomis'i besleriz. Umutsuzluğa kapılmamak lazım bazı hatalar şampiyonluğu getirir bazı hatalar götürür bu hata 3 puanlık maç olduğu için getirebilir. Gençlerbirliği maçından öte başakşehir maçı kritik olacak vodafone arenaya 2-3-5 veya daha fazla farkla mı gireceğiz bunu kendi ellerimizle belirleyeceğiz yine de zarlar elimiz de :D

önce Feneri yendi, sonra Trabzon'a 6 attı, şimdi 10 kişiyle deplasmanda bjkden puan aldı. Sen nasıl bir kralsın be. Bize de yenil heykelini dikeceğiz

Sevmek suç mu Seviyoruz ulan!!! Okan Hocam saygılar tebrikler.

Bir gün bu takımın başına geleceği ve o gün de başarılı olacağına inandığım sayılı yerli hocalardan biridir özellikle şu dönem de 2 tane hoca adayımız var. Biri Terim biri Okan Buruk şunu da düşünürsek özellikle Terimin yaşlandığını artık Okan Buruk'un başarılı olmaktan başka çaresi yok çünkü başka teknik direktör adayımız yok o başarılı oldukça her geçen gün adım adım bize yaklaşıyor 2 sene sonra olur 5 sene sonra olur ama bir gün gelecek :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt